evet canım evet..bi araya gelsek inanıyorum herşeyin yoluna gireceğinee...
ozaman gelsin bum bum gitsin bum bum... aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
yelizcem sen iyi fal bakan birine benziyon haa bende içip sanamı baktırsam acebe alkisalkisalkis sende ööle bi hava sezdim hihihihihihi
HAMİLELERİN HİSLERİ KUVETTİ OLUR DERLERDİDE İNANMAZDIMM bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile EVET CANIM ESKİDEN İİ BAKIYODUMM AMA BİŞİLER GÖRDÜKTEN SONRA HİÇ BAKMADIM TÖVBE ETTİMMM
ne gördünki canım alla alla ya bikerecik bana baksanya merak ettım he
kahve yapiym içiymde resmını cekıym koyarım faceye olumunekankayizsmile
eve gidince tabii
evet canım ınsallah duyulur ıyıyım canım sen nasılsın var canım sancım beklıyorum işte tatlım egzersız olarak sadece çok yürüdüm canım okadar
evet canım evet..bi araya gelsek inanıyorum herşeyin yoluna gireceğinee...
ozaman gelsin bum bum gitsin bum bum... aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
HAMİLELERİN HİSLERİ KUVETTİ OLUR DERLERDİDE İNANMAZDIMM bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile EVET CANIM ESKİDEN İİ BAKIYODUMM AMA BİŞİLER GÖRDÜKTEN SONRA HİÇ BAKMADIM TÖVBE ETTİMMM
iyi olmaya çalışıyoruz canım ben pek giremiyorum ama topikte pek iyi haberler yok gibi
benim de moralim bozuk..smarta çok üzüldüm iyi değilim:gitme:
aminn canım..allahım aynı acıları birdaha hiç yaşatmasın..
inş. tekrar hamiş kaldığında yada kaldığımızda sağ salim kucağımıza alalım inş...
hoşcakallllll..kaydirigubbakcemile3
sağol canım ben kendi adıma iyiyim...sen nasılsın bakalım ağrıların nasıl oldu..
iyidir canım sağol....ama smarta çok üzüldüm hayırlısıolur inşallah :Saruboceq:
doktor ne dedı sana ayse soramadım sanada hıc?
canımm zaten eskisi gibim bakamıom o şeyi gördükten sonaaa(((( çünkü bi daha bakmıcam dimiştim ama bi kaç kere bakmak istedim arkadaşlara öölesine bakabiliom fincanda bişi görmedim canım anlatırım sona sanaaa
ne gordun kızz banada anlatsana bı ara merak ettım bılunnuuu:1shok:
sen neden gıremıyon eskısı gıbı tatlım pek seyrek gelıslerın evet ıyı haberler yok bu araakannehir
canımm zaten eskisi gibim bakamıom o şeyi gördükten sonaaa(((( çünkü bi daha bakmıcam dimiştim ama bi kaç kere bakmak istedim arkadaşlara öölesine bakabiliom fincanda bişi görmedim canım anlatırım sona sanaaa
kızlar gizli gizli giriyorum...
internet var ama yasak koydular((
smarta çok üzüldüm ya ama benim hala içimde bi umut var nedense kalp atışlarını duyucak gibi önce şu doktorunu değiştirmesi lazım ama
fatoşum çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına..
ben kaçtım kızlar boşluk buldum girdim hemen:)
görüşürüz canlarım eşim 2 gün yok evde free takılcam akşamları girerim inş:)
öpüyorum sizi... Şeniz
kızlar gizli gizli giriyorum...
internet var ama yasak koydular((
smarta çok üzüldüm ya ama benim hala içimde bi umut var nedense kalp atışlarını duyucak gibi önce şu doktorunu değiştirmesi lazım ama
fatoşum çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına..
ben kaçtım kızlar boşluk buldum girdim hemen:)
görüşürüz canlarım eşim 2 gün yok evde free takılcam akşamları girerim inş:)
öpüyorum sizi... Şeniz
boşver canım düşünmede aklınada getirme anlatmada. sen onlardan uzak onlar senden uzak ok? sen onlara bulaşma onlarda sana bulaşmaz zaten. herkesin yaşam alanı farklı. inanma demiyorum elbetteki varlar ama bulaşma kesinlikle o zaman sana musallat olurlarsa kafayı yersin hem madem tövbe ettin bi daha eline alma fincanılmaz:
hooop konuyu değiştirelim opuyorumnanaktan kızlaaaarrrr bakın iki hanelilere düştüm ben yaaaaa çabucak geçer inşallah bundan sınrasıııı opuyorumnanaktan
yelizcem iyi saatte olsunlarımı gördün yoksa ben hep korkarım
ay yelız nolmuss banada anlatırmısınn:1shok:
hooop konuyu değiştirelim opuyorumnanaktan kızlaaaarrrr bakın iki hanelilere düştüm ben yaaaaa çabucak geçer inşallah bundan sınrasıııı opuyorumnanaktan
ay kızlaaaar saçmalamayın yaaa iyi değil böyle şeylerden konuşmak lütfenn ne gereksiz şeyler bunlar. hoş bişey yaşamamış anladığım kadarıyla anlatılacak kadar güzel bi konuda değil boşuna ne psikoloji bozmaya değer nede kızı sıkıntıya sokmaya. kapansın gitsin konu. zaten yelizcem çıkmış şuanda burada değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?