- 12 Nisan 2010
- 1.382
- 21
- 158
güle güle canım
ah canımm gecer inşallah zeytin kraker ye iyi geliyo
hoşgeldin canımm :)
Merhaba arkadaşlar!
Öncelikle beni dün akşamdan beri bekleyen tüm arkadaşlarımdan özür dileyerek başlamak istiyorum.
Su,Ganmzeli,Merve,Belle...
Bugün de kalkar kalkmaz beni sormuşsun Şeker'cim sana da çookk teşekkür ederim.
Bunun yanısıra Fatoş durmu izah ettikten sonra hayır dualarını esirgemeyen,beni merak ettiiklerinden emin olduğum ve yazdıklarından da açıkça anladığım; Zehsel,Elif,superisi,emoş,gökçe,karasu'ya da teşekkür ediyorum.
Yine duruma kayıtsız kalmamış olan yeliz,ayşe, dilemma ve yıldız'a da teşekkür ederim.Herkes değer verdği ölçüde ilgilenmiş benimle sağolsunlar!Saymayı unuttuğum arkadaşım dostum varsa affola...
Lütfen kimse yanlış anlamasın!
Evet dün doktora gittim!Fatoş o kısmı anlatmış zaten.
Bu sabah gelip haber vermek isterdim ama iki ayrı doktora daha gittim.Bir tanesi haftaya cumaya kadar beklemeliyz dedi.Diğeri bu gebelikten umudunu kes dedi.Kendi doktorum da salı gününe kadar beklemem gerektiğini söylemişti.Salı kalp atışı duyulmazsa aynı gün alacaklar...
Pazartesi günü için bir başka doktora daha gitmek var kafamda.O da eğer kalp atışı hala yok olmaz bu saatten sonra derse salı günü kendi doktoruma gidip son kez bakacak ve alacağız.
Başından beri sizlere kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum;içim boş benim diyordum.Siz bunu vesvese sandınız ama 6.hissime çok güvenirim ben.Yumurtlama gününden beri "eyvah kesin hamile kaldım ben!" diye sayıklayan da bendim.Korka korka testi yaptığımı da hatırlıyorum,sizinle paylaştığım anı da...
Bu bana tecrübe oldu;anne adayları kesinlikle içlerindeki hislere kayıtsız kalmamalı.
Çok şükür üzgün değilim;hayırlısı neyse o olacak.
Beymen'in defilesi için davetiyemiz vardı bir arkadaşımla.Ona söylememiştim ama hamileyim diye gitmek istemiyordum.Başkasıyla git yerime demiştim.Şimdi fikrimi değiştirdim.Oraya gideceğim;"ne yapsam" diye bir sürü soru var kafamda,dağılmış olur biraz.Üzerimi giyinip çıkmadan önce sizlerle paylaşmak istedim durumu.
Tekrar öncelikle gönülden ilgilenen arkadaşalrıma dostlarıma teşekkür ediyorum.Kuru da olsa hayırlısı olsun diyene de demeyene de teşekkür ediyorum...
Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallah!!!Sizleri çok seviyoum.
canım ne olmus kesemı buyumemıs kesenın ıcındemı degılmıs problem neymıs tatlım evet cok meral ettık cokta üzüldük ama benım hala umudum var