Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım benim de tadım yok ya smartıma
çok üzüldümm :gitme:
ama şimdi çıkmam lazım sofra hazırlıcam akşam burdaysan
görüşürüz balımmopuyorumnanaktan
Ben de çok üzüldüm canım;keyfim acayip kaçtı..
Midem de buna inat gibi yanıo karışıyor...
Allah'ım bu mübarek gecede aydınlıklar doğdursun içlerimize inşallah:Saruboceq:
bende cıkıyorum şimdi tatlım bişeyler yiyeyim çok acıktım:)
gelirim akşama bitanem inş görüşürz
aifyet olsun size olumunekankayizsmile
nabersiniz kızlar şerom benim seni buralarda görmek ne güzellll olumunekankayizsmile
off benim acayip canım sıkıldı ya... boshayallersmile
zehselim canım benim ne kadar az kalmış ya doğuma...maşallah![]()
Allahım kolay bir şekilde doğum yapmayı nasip eder inş tatlım :Saruboceq:
tamam canımcım
teşekkür ederim sana da afiyet olsunn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nabersiniz kızlar
off benim acayip canım sıkıldı ya... boshayallersmile
evet canım benim de tadım yok ya smartıma
çok üzüldümm :gitme:
ama şimdi çıkmam lazım sofra hazırlıcam akşam burdaysan
görüşürüz balımmopuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlar!
Öncelikle beni dün akşamdan beri bekleyen tüm arkadaşlarımdan özür dileyerek başlamak istiyorum.
Su,Ganmzeli,Merve,Belle...
Bugün de kalkar kalkmaz beni sormuşsun Şeker'cim sana da çookk teşekkür ederim.
Bunun yanısıra Fatoş durmu izah ettikten sonra hayır dualarını esirgemeyen,beni merak ettiiklerinden emin olduğum ve yazdıklarından da açıkça anladığım; Zehsel,Elif,superisi,emoş,gökçe,karasu'ya da teşekkür ediyorum.
Yine duruma kayıtsız kalmamış olan yeliz,ayşe, dilemma ve yıldız'a da teşekkür ederim.Herkes değer verdği ölçüde ilgilenmiş benimle sağolsunlar!Saymayı unuttuğum arkadaşım dostum varsa affola...
Lütfen kimse yanlış anlamasın!
Evet dün doktora gittim!Fatoş o kısmı anlatmış zaten.
Bu sabah gelip haber vermek isterdim ama iki ayrı doktora daha gittim.Bir tanesi haftaya cumaya kadar beklemeliyz dedi.Diğeri bu gebelikten umudunu kes dedi.Kendi doktorum da salı gününe kadar beklemem gerektiğini söylemişti.Salı kalp atışı duyulmazsa aynı gün alacaklar...
Pazartesi günü için bir başka doktora daha gitmek var kafamda.O da eğer kalp atışı hala yok olmaz bu saatten sonra derse salı günü kendi doktoruma gidip son kez bakacak ve alacağız.
Başından beri sizlere kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum;içim boş benim diyordum.Siz bunu vesvese sandınız ama 6.hissime çok güvenirim ben.Yumurtlama gününden beri "eyvah kesin hamile kaldım ben!" diye sayıklayan da bendim.Korka korka testi yaptığımı da hatırlıyorum,sizinle paylaştığım anı da...
Bu bana tecrübe oldu;anne adayları kesinlikle içlerindeki hislere kayıtsız kalmamalı.
Çok şükür üzgün değilim;hayırlısı neyse o olacak.
Beymen'in defilesi için davetiyemiz vardı bir arkadaşımla.Ona söylememiştim ama hamileyim diye gitmek istemiyordum.Başkasıyla git yerime demiştim.Şimdi fikrimi değiştirdim.Oraya gideceğim;"ne yapsam" diye bir sürü soru var kafamda,dağılmış olur biraz.Üzerimi giyinip çıkmadan önce sizlerle paylaşmak istedim durumu.
Tekrar öncelikle gönülden ilgilenen arkadaşalrıma dostlarıma teşekkür ediyorum.Kuru da olsa hayırlısı olsun diyene de demeyene de teşekkür ediyorum...
Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallah!!!Sizleri çok seviyoum.
ayyy benim tatlı krizim hala gecmedi....:bbo:
yiyorum yiyorum ama hala canım tatlı cekiyo...cokacimcoook
arkadaşım biz tanışmıyoruz ama ben burda yeniyim dün gece keşfettim pembenin arkadaşıyım
hayırlısı ne ise o olsun canım bende bebeğimi pembe gibi gebeliğim sonlandırılarak kaybettim 5 buçuk aylıktı kıpır kıpırdı içimde her sabah tekmeleriyle uyandırıyordu beni ama çok hastaydı kafası şişmeye ve büyümeye başlamıştı beyinciği oluşmamıştı hayatını görmeden duymadan konuşamadan yürüyemeden ve büyümeden geçirecek ve belli bir yaşa kadar yaşayabilecek bir çocuğumuz olacaktı hayatla bağdaşmayan bir yaşam ve sonlandırdık acısı hala içimde işte buralara varmadan yolun başından.... bunları yazmak çok zor ve çok acı ama gerçek canım allahım sana sağlıklı bir bebiş nasip etsin en kısa zamanda inşallah belkide bebeğinin kalbi atıverir allahım büyük ne olacağı belli olmaz
yarıyo zaten şişiyorum gittikce...Ohh ye canım bal şeker olsun yarasın tatlımakaydirigubbakcemile5
Benim yerime de ye hatta benım canım artık hiç tatlı çekmiyor hep tuzlu hep ekşi...
Ki ben çikolata manyağı bir insanımdır :sinifsinif:
ben dün gece listeye girmiştim bugün yokum ama......
ben dün gece listeye girmiştim bugün yokum ama......
slm kızlar size bişey sorucam çarşıya pazara çıkarken eşinize illa haber verirmisiniz ben beş aylık evliyim markete çarşıya komşuya gittiğimde eşim muhakkak haber vermemi istiyor ben pazara çıkyorum ben arkadaşa gidiyorum gibi ve bir sorum daha var benimkisi bebek istiyor ama ben kararsızım beklememiz için bir mani yok ama tam olarak aneliğe hazır deilim psikolojik olarak kabullenemiyorum tam zor geliyo çocukla uğraşmak kısıtlanıcam gibi geliyo ama eşim istemeye başladı kışın olmasın diyo yazın olsun diyo kışın zor olur çok hasta olur diyo temmuz gibi olsa iyi olur diyo of bilmiyorum ya hiç bebek sahibi olucam ane olucam gibi hissedemiyorum çünkü kısıtlanmaktan korkuyorum sanırım rahat olamamktan 22 yaşındayım daha gezmek kafa dinlemek istiyorum sanırım çevremdekiler yapma daha kafanı dinle diyo çocuk işi zor diyo istediğin zaman istediğin yere gidemezsin diyo, birazda kilo alma korkusuda var zaten kilo aldım iyice 168 boyunda 70 oldum ya evlenirken 62 dim birde hamile kalırsam çokkötü olucam psikolojim bozulur zor bi karar ya:çok üzgünüm: