bu ay beklemiyordum zaten, gerçekten çıkarmıştım düşüncesini kafamdan hayırlısı olsun olsa testte görünürdü zaten dimi :) cevabın için teşekkür ederim duyarlı arkadaşım
Keyifliydi ya!Taş gibi hatunları incecik fizikleriyle izledim,erkekmiş gibi aç aç baktım hepsine ardından kokteyle katıldım ve geldim :))) İyi oldu gittiğim;az daha meşhur oluyordum dermiiişşşiiimmmm!sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Allah hepsini PAZAR günü yaratmış :)
napıyonuz bacularrr....
komşum vardı çay içtikk..
yatıcam birazdann...
nanneeee hanım nane hanımmmm kocişin yok gecede geliyosun öylemmii..
bum bum yapamıyonuz yaniii...
ohh !!! hep benmi recim yapcam gari... accıkta siz olun rahibe teressa
napıyonuz bacularrr....
komşum vardı çay içtikk..
yatıcam birazdann...
nanneeee hanım nane hanımmmm kocişin yok gecede geliyosun öylemmii..
bum bum yapamıyonuz yaniii...
ohh !!! hep benmi recim yapcam gari... accıkta siz olun rahibe teressa
Hay kız seniivallah ben de kocişime hasret kaldım uzun süredirbilmiyorumkismile
Ben de bıcı bıcı yaptımbayanssulusmile;çamaşırlarımı topladım.Kocişle oturuyoruz tv izliyoruz..Az sonra da yatarım heralde bugun baya bi yoruldumboshayallersmile
Keyifliydi ya!Taş gibi hatunları incecik fizikleriyle izledim,erkekmiş gibi aç aç baktım hepsine ardından kokteyle katıldım ve geldim :))) İyi oldu gittiğim;az daha meşhur oluyordum dermiiişşşiiimmmm!sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Allah hepsini PAZAR günü yaratmış :)
sıhhatler olsun canımmm...Hay kız seniivallah ben de kocişime hasret kaldım uzun süredirbilmiyorumkismile
Ben de bıcı bıcı yaptımbayanssulusmile;çamaşırlarımı topladım.Kocişle oturuyoruz tv izliyoruz..Az sonra da yatarım heralde bugun baya bi yoruldumboshayallersmile
sorma tatlım ya kociş yok 2 günlüğüne şehir dışına cıktı...bende yalnızlıgın tadını çıkarıyorum ne tat amaaa:))))
uykum geldi benimde sabahın köründe kalkıyorum zaten işe gitmek için... bende yatsam iyi olacak sanırım(ay daha güneş doğmadan kalkıyorum biliyomusun saat tam 6'da (
bumbumsuz kaldım bu gece(
haftasonu bumbumun alasını yaparız bizde hıhh:))
preseed kullanıcam canım ilk defa bakalım işe yarayacakmı çok merak ediyorum gerçekten eyvahedigeldismile
ohhh misler gibi olmuşsundur sıhhatler olsun tatlım...
kız kocişin yanındayken kocişine hasretmi kaldın...bu kadar işlerle ilgilenirsen çamaşırdı bilmem neydi olacagı bu kocişinle ilgilen kız azcık:)))
sıhhatler olsun canımmm...
eşinle olmanın tadını çıkarr....
bum bum yapamasanızda:))))
inşallah yarar bebişimm...
Kızlar ablam msn de söyledi şimdi..yazın evlenen dayımın kızı hamileymişş.resmern kıskandım yaaaaaa... mafoldumben mafoldumben mafoldumben
inşallah yarar bebişimm...
Kızlar ablam msn de söyledi şimdi..yazın evlenen dayımın kızı hamileymişş.resmern kıskandım yaaaaaa... mafoldumben mafoldumben mafoldumben
oyy teşekkür ederım canım çok sağol...
Canım bebeğe bişi olacak korkusuyla 1aya yakın zamandır bum bum yok bizde onu demek istedim hasret kaldım derken:kedi:
Yoksam hep üstündeyim ama gayet masumanezemuszemus
sorma tatlım ya kociş yok 2 günlüğüne şehir dışına cıktı...bende yalnızlıgın tadını çıkarıyorum ne tat amaaa:))))
uykum geldi benimde sabahın köründe kalkıyorum zaten işe gitmek için... bende yatsam iyi olacak sanırım(ay daha güneş doğmadan kalkıyorum biliyomusun saat tam 6'da (
bumbumsuz kaldım bu gece(
haftasonu bumbumun alasını yaparız bizde hıhh:))
preseed kullanıcam canım ilk defa bakalım işe yarayacakmı çok merak ediyorum gerçekten eyvahedigeldismile
kızlar ben cıkıyorum hepinize iyi geceler acayip uykum geldii...yarın gece sabaha kadar sizinleyim inşallah :))
çok öpüyorum hepinizi...Allah rahatlık versin...
ohh senin için iyi gecmesine sevindim...opuyorumnanaktan
eve okudum haber türk resimlerini cekmiş...ünlü olmaktaakışır haaaa....bayanssulusmile
demekki allahın cok işi varmış bizi yaratırken(töbeeeeeee)sırnaşık şeysırnaşık şey
aaa smart gelmiş gitmiş
bi karşılaşamadık neyse..canım benim hakkında hayırlısı her zaman bunu söylüyoruz zaten...böyle olması belki daha iyi...inşallah eşininde yanında oldugu bir zamanda güzel bir hamilelik geçirirsin bebeğim benim olumunekankayizsmile güzel dileklerin içinde ayrıca tşk ederim tatlım olumunekankayizsmile
hatcem benolumunekankayizsmileim preseed dün geldi ama kociş yok ortalıkta:)))
iş sebebiyle 2 günlüğüne şehir dışına çıktı haftasonunu iyi degerlendirirsek pressede de o zaman kullanmayı düşünüyorum...senin adetin bittimi tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?