• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bu ay beklemiyordum zaten, gerçekten çıkarmıştım düşüncesini kafamdan hayırlısı olsun olsa testte görünürdü zaten dimi :) cevabın için teşekkür ederim duyarlı arkadaşım

Kusura bakma seni mutlu edecek sözcükler kurmak isterdim ama yalancı mutlulukları pek sevdiğim söylenemz.
Allah en kısa zamanda bebişini versin sana inşallah! :))
Biz hep burdayız,ardakaşlarımın çoğu benden de duyarlıdır. :umursamaz:
KArşımızdakine masal anlatıp uyutmayız ama romanalrımız kalitelidir.

Keyifliydi ya!Taş gibi hatunları incecik fizikleriyle izledim,erkekmiş gibi aç aç baktım hepsine ardından kokteyle katıldım ve geldim :))) İyi oldu gittiğim;az daha meşhur oluyordum dermiiişşşiiimmmm!sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Allah hepsini PAZAR günü yaratmış :)

Hoşgeldin canım benim!
Ooo süpermiş demek bir de resimlerini çektiler ayy kız sen ünlü olcen ya bu gidişle napcez kaydirigubbakcemile3

Yazdıklarını da okudum canım.Duaların için Allah razı olsun Allah'ım hayırlısıyla duymayı nasip etsin.Ama tabii kaderde ne varsa hakkımızda ne hayırlı ise o oluyor.Boynumuz kıldan ince..

napıyonuz bacularrr....
komşum vardı çay içtikk..
yatıcam birazdann...
nanneeee hanım nane hanımmmm kocişin yok gecede geliyosun öylemmii..
bum bum yapamıyonuz yaniii...
ohh !!! hep benmi recim yapcam gari... accıkta siz olun rahibe teressa:1:

aaa smart gelmiş gitmiş:(
bi karşılaşamadık neyse..canım benim hakkında hayırlısı her zaman bunu söylüyoruz zaten...böyle olması belki daha iyi...inşallah eşininde yanında oldugu bir zamanda güzel bir hamilelik geçirirsin bebeğim benim olumunekankayizsmile güzel dileklerin içinde ayrıca tşk ederim tatlım olumunekankayizsmile

hatcem benolumunekankayizsmileim preseed dün geldi ama kociş yok ortalıkta:)))
iş sebebiyle 2 günlüğüne şehir dışına çıktı haftasonunu iyi degerlendirirsek pressede de o zaman kullanmayı düşünüyorum...senin adetin bittimi tatlım?

napıyonuz bacularrr....
yatıcam birazdann...

Hay kız senii kaydirigubbakcemile4vallah ben de kocişime hasret kaldım uzun süredirbilmiyorumkismile
Ben de bıcı bıcı yaptımbayanssulusmile;çamaşırlarımı topladım.Kocişle oturuyoruz tv izliyoruz..Az sonra da yatarım heralde bugun baya bi yoruldumboshayallersmile

napıyonuz bacularrr....
yatıcam birazdann...

sorma tatlım ya kociş yok 2 günlüğüne şehir dışına cıktı...bende yalnızlıgın tadını çıkarıyorum ne tat amaaa:))))
uykum geldi benimde sabahın köründe kalkıyorum zaten işe gitmek için... bende yatsam iyi olacak sanırım:((ay daha güneş doğmadan kalkıyorum biliyomusun saat tam 6'da:((
bumbumsuz kaldım bu gece:((
haftasonu bumbumun alasını yaparız bizde hıhh:))
preseed kullanıcam canım ilk defa bakalım işe yarayacakmı çok merak ediyorum gerçekten eyvahedigeldismile

Hay kız senii kaydirigubbakcemile4vallah ben de kocişime hasret kaldım uzun süredirbilmiyorumkismile
Ben de bıcı bıcı yaptımbayanssulusmile;çamaşırlarımı topladım.Kocişle oturuyoruz tv izliyoruz..Az sonra da yatarım heralde bugun baya bi yoruldumboshayallersmile

ohhh misler gibi olmuşsundur sıhhatler olsun tatlım...
kız kocişin yanındayken kocişine hasretmi kaldın...bu kadar işlerle ilgilenirsen çamaşırdı bilmem neydi olacagı bu kocişinle ilgilen kız azcık:)))

Keyifliydi ya!Taş gibi hatunları incecik fizikleriyle izledim,erkekmiş gibi aç aç baktım hepsine ardından kokteyle katıldım ve geldim :))) İyi oldu gittiğim;az daha meşhur oluyordum dermiiişşşiiimmmm!sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Allah hepsini PAZAR günü yaratmış :)

ohh senin için iyi gecmesine sevindim...opuyorumnanaktan
eve okudum haber türk resimlerini cekmiş...ünlü olmaktaakışır haaaa....bayanssulusmile
demekki allahın cok işi varmış bizi yaratırken(töbeeeeeee)sırnaşık şeysırnaşık şey

sıhhatler olsun canımmm...
eşinle olmanın tadını çıkarr....
bum bum yapamasanızda:))))

sorma tatlım ya kociş yok 2 günlüğüne şehir dışına cıktı...bende yalnızlıgın tadını çıkarıyorum ne tat amaaa:))))
uykum geldi benimde sabahın köründe kalkıyorum zaten işe gitmek için... bende yatsam iyi olacak sanırım:((ay daha güneş doğmadan kalkıyorum biliyomusun saat tam 6'da:((
preseed kullanıcam canım ilk defa bakalım işe yarayacakmı çok merak ediyorum gerçekten eyvahedigeldismile

inşallah yarar bebişimm...

Kızlar ablam msn de söyledi şimdi..yazın evlenen dayımın kızı hamileymişş.resmern kıskandım yaaaaaa... mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ohhh misler gibi olmuşsundur sıhhatler olsun tatlım...
kız kocişin yanındayken kocişine hasretmi kaldın...bu kadar işlerle ilgilenirsen çamaşırdı bilmem neydi olacagı bu kocişinle ilgilen kız azcık:)))

oyy teşekkür ederım canım çok sağol...
Canım bebeğe bişi olacak korkusuyla 1aya yakın zamandır bum bum yok bizde onu demek istedim hasret kaldım derken:kedi:
Yoksam hep üstündeyim ama gayet masumanezemuszemus

kızlar ben cıkıyorum hepinize iyi geceler acayip uykum geldii...yarın gece sabaha kadar sizinleyim inşallah :))
çok öpüyorum hepinizi...Allah rahatlık versin...

Offff!
Ne kalabalık burası bu saatte...
Maşallah mı diyeyim :)) Hayır mı diyeyim :))
Herkes benim için gelemdi herhalde!CADIARZU
Kendimi nimetten sanıp hepsini üzerime alınırmışşıımmm!:roflol: :roflol:

:1hug: :1hug:

sıhhatler olsun canımmm...
eşinle olmanın tadını çıkarr....
bum bum yapamasanızda:))))

Kızlar ablam msn de söyledi şimdi..yazın evlenen dayımın kızı hamileymişş.resmern kıskandım yaaaaaa... mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Haklısın canım tabiki çok şükür kocişim yanımda binlerce kere şükür varsın olmasın ekşın,bum bum...
Dayının kızına hayırlı olsun canım..Allah tamamına erdirsin.Dur kız seninde olcak inşallah sen hiç merak etme Allah'ın izniyle..Dua etcez çalışcaksınız beklicez gelcek meleğin:Saruboceq:

inşallah canım benim...
seninde olucak canım merak etme kıskanman çok normal bende çok kıskanıyorum hamile haberi aldıgım zaman ama biliyorum bigün bende anne olacagım inş hepimiz anne olacagız inş canım olumunekankayizsmile

oyy teşekkür ederım canım çok sağol...
Canım bebeğe bişi olacak korkusuyla 1aya yakın zamandır bum bum yok bizde onu demek istedim hasret kaldım derken:kedi:
Yoksam hep üstündeyim ama gayet masumanezemuszemus

ayyy pardon canım ya benim kafa tamamen ucmus:)))

Ben hep buz gibi uyuyommm :1: Biraz da sen uyu! kaydirigubbakcemile İki günle ölmezsin :))
Gel panorada buluşalım akşama;ama seni boğarım diye korkup gelemzsin de sen şimdi eşin de yok diye :))
Biz Suyla tanışmaya gittiğimizde bi benim eşim arıyordu bir onun eşi! sırnaşık şey sırnaşık şey

kızlar ben cıkıyorum hepinize iyi geceler acayip uykum geldii...yarın gece sabaha kadar sizinleyim inşallah :))
çok öpüyorum hepinizi...Allah rahatlık versin...

İyi geceler canım...
Ayy ben de insallah burdayım benım kocişte yarın nöbetçi ben de tek kalıcamboshayallersmile
Sizlerleyim ınsallah.ÖptümmŞeniz

wouwwww 11 kişiyiz harika ya:))
bunu sık sık yapalım bence iyi oluyo gece muhabbetleri :)) ah bide erken kalkması olmasa boshayallersmile

ohh senin için iyi gecmesine sevindim...opuyorumnanaktan
eve okudum haber türk resimlerini cekmiş...ünlü olmaktaakışır haaaa....bayanssulusmile
demekki allahın cok işi varmış bizi yaratırken(töbeeeeeee)sırnaşık şeysırnaşık şey

Erkek olsam herhalde yine bu akdar bakardım.
Ayy ben bu mankenleri ne aman görsem niye dibim düşüyooo yaaa! bilmiyorumkismile
Doğuşumda mı bi anormallik var! sırnaşık şey

aaa smart gelmiş gitmiş:(
bi karşılaşamadık neyse..canım benim hakkında hayırlısı her zaman bunu söylüyoruz zaten...böyle olması belki daha iyi...inşallah eşininde yanında oldugu bir zamanda güzel bir hamilelik geçirirsin bebeğim benim olumunekankayizsmile güzel dileklerin içinde ayrıca tşk ederim tatlım olumunekankayizsmile

hatcem benolumunekankayizsmileim preseed dün geldi ama kociş yok ortalıkta:)))
iş sebebiyle 2 günlüğüne şehir dışına çıktı haftasonunu iyi degerlendirirsek pressede de o zaman kullanmayı düşünüyorum...senin adetin bittimi tatlım?

bak senin preseed cabuk gelmiş..il içinde oturanlara daha cabuk ulaşıyo...
ama eşin yokmuş..peki ovulasyon testlerine başladınmı...
bende dün temizlendim hemde her yönden...:kedi::kedi:
ateşimi ölçmeye başladım pazartesidende ovulasyon testlerimi kullanıcam...
bakalım artıkın n ezaman görücez cift cizgiyi hayırlısı...ama ben yinede çalışmalarımı yapıcam....

Back
X