Ne demek canım rica ederim,yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Dediğim gibi bu konu biraz sabır istiyor.Ama biz inşallah bebiş vardır diyelim bekliyelim bakalım.Allah'ım inşallah ol demiştir...
HERŞEYDEN ÖNCE TEDAVİN HAYIRLI OLSUN CANIM HOŞGELDİN ARAMIZA
ÖNCELİKLE EĞER SORUN SADECE İLERİ HIZLI İSE, HEMEN AŞILAMA TÜP BEBEK V.S. SAKIN DENEME YAZIK HEM STRESE HEM PARAYA.. BİŞİLER TAVSİYE EDİCEM YAPARSIN YAPMASSIN SANA KALMIŞ.. EŞİNE BU AY KEÇİ BOYNUZU AL ÇİĞ ÇİĞ YESİN VE PEKMEZİNİDE AL GÜNDE 1TATLI KAŞIĞI YESİN...ÖNÜMÜZDEKİ AY DA KEÇİ BOYNUZUNU BIRAKIP HER AKŞAM YATMADAN ÖNCE 1SU BARDAĞI HAVUÇ SUYUNU EŞİNE İÇİRMELİSİN YALNIZ HAVUÇ SUYU İÇERKEN SİGARA İÇMEMESİ LAZIM ASLA ÇOK TEHLİKELİMİŞ..
İNŞALLAH BÜTÜN BUNLARA GEREK KALMAZ CANIM HAMİLE KALIRSIN
ADET TARİHİN NE ZAMANolumunekankayizsmile
Kızlar ben çok yoruldum dayanamıyorum uyucam nerdeyse...
En iyisi kafam düşmeden irademle uyumakzemuszemus
Akşam burdayım inşallah..
Hepinizi öptüm...
merhaba gusellerımmm
sabahın 11.30 undan berı yemın ederım oturmadım yaaa temızlıkkk poaça borek patates salatası brownı tabakları ayarla şunu yap bunu yap derken ınanın yenı çıktım duştann ve hemen bı dınlenırken sıze yazayım dedımm... belımm çok ağrıyorr ve daha mısafrlerım gelecek poffffffffffff
canımm benim geçmiş olsun bilirim bu bel ağrısınııı dinlene dinlene yapsaydın yemekleri
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmm nasılsınızz bakemmmmmŞeniz
ıdılım bayıldım aldığın kıyafetleree prensesıne çok yakışacak maşallahhh
ayyy sorma yaaa ben bunu hep yapıyorum canımm .çok tez canlı bır ınsanımm. her an her şey olsun dıorum ve kendımı mahvedıyorummm .. aslında hadı kendıme zarar verıyorum ama benım karnımda bır bebişimm var ona da zarar vermiş oluyorum ve uzuluyorummm kafamçokkarıştı poff ınş. bugun bşeycıkler olmaz bana bacaklarım tıtrıyorr uzandım bakalımmm
sen de uyumuşsun ohh ne gusell :hulya:
canım biliyorum tezcanlısın ama dediğin gibii bebişi düşün kendini düşünmüyorsannn
git biraz dinlen bakalımm ayağının altına yastık filan koy
evet ben de uyudum ohh kendime geldim çok uykum vardıı
çok teşekkür ederim teyzesi beğendiğin içinnn :)
iyiymm tatlım yaa kırmızılarım gelmedii haylaaaaa:CüvCüv::teytey::teytey:hoşgeldin emoşşşşş nasılsın gız
hıoşgeldın canm valla benım durumum ortada baygınlık geçirebılırım herann delikafadulden
notebook sehpamın üstundeee uzandımm tv ye bakıyorummm sızı okuyorum şkerlerımmm kaydirigubbakcemile
yesın pıtırcığı teyzesi Şeniz
iyiymm tatlım yaa kırmızılarım gelmedii haylaaaaa:CüvCüv::teytey::teytey:
aman dikkat ett sıkı basss yereeeolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
tamam dinlen canım o kadar yorma kendini
ne zaman gelcekti?? yoksa yoksaaaaaa
inşallahhhhhhhhhh gelmezlerr betama baktırdım adetim 1 gün geçince ve 1,20 çıktı sonucu negatif olarak değrlendirdiler ama belli olmas yükselebilir dedi doktorum adet olmazsan 4 gün sonra tekrar edelim dedii bende pazartesiyi bekliyorum cnm 6 gün beklemiş olcam 11 ekimde olmam gerekiyodu ama dün idrarda baktım çıkmadı geç döllenme olabilirmişş inşallahh öyledirr göğüslerimm şiştiler ve damarlar oluştuuu bakalım hayırlısı artıkınnn:Saruboceq::CüvCüv:
İNŞALLAHHHHHHHHHH BEBİKİMM BENİMLEDİR YAAAA MUCİZEM GELMİŞTİR BANAAAhadi bakalım inşallah canımmm :Saruboceq:
Kızlar ben de çıkıyorum yemek filan hazırlayım kendinize iyi bakınn öpüyorum siziiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?