Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ne demek canım rica ederim,yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Dediğim gibi bu konu biraz sabır istiyor.Ama biz inşallah bebiş vardır diyelim bekliyelim bakalım.Allah'ım inşallah ol demiştir...

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:,sabırla bekliyorum.

canım evet bende öyle düşünüyorum hemen tüp bebege gitmeyecem eşime keçi boynuzunu kaynatıp suyunu içiriyorum bu ayın 28 adet olmam gerekiyo işte

merhaba gusellerımmm
sabahın 11.30 undan berı yemın ederım oturmadım yaaa temızlıkkk poaça borek patates salatası brownı tabakları ayarla şunu yap bunu yap derken ınanın yenı çıktım duştann ve hemen bı dınlenırken sıze yazayım dedımm... belımm çok ağrıyorr ve daha mısafrlerım gelecek poffffffffffff

canımm benim geçmiş olsun bilirim bu bel ağrısınııı dinlene dinlene yapsaydın yemekleri

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmm nasılsınızz bakemmmmmŞeniz

canımm benim geçmiş olsun bilirim bu bel ağrısınııı dinlene dinlene yapsaydın yemekleri

ıdılım bayıldım aldığın kıyafetleree prensesıne çok yakışacak maşallahhh

ayyy sorma yaaa ben bunu hep yapıyorum canımm .çok tez canlı bır ınsanımm. her an her şey olsun dıorum ve kendımı mahvedıyorummm .. aslında hadı kendıme zarar verıyorum ama benım karnımda bır bebişimm var ona da zarar vermiş oluyorum ve uzuluyorummm kafamçokkarıştı poff ınş. bugun bşeycıkler olmaz bana bacaklarım tıtrıyorr uzandım bakalımmm

sen de uyumuşsun ohh ne gusell :hulya:

canım biliyorum tezcanlısın ama dediğin gibii bebişi düşün kendini düşünmüyorsannn
git biraz dinlen bakalımm ayağının altına yastık filan koy

evet ben de uyudum ohh kendime geldim çok uykum vardıı

çok teşekkür ederim teyzesi beğendiğin içinnn :)

notebook sehpamın üstundeee uzandımm tv ye bakıyorummm sızı okuyorum şkerlerımmm kaydirigubbakcemile

yesın pıtırcığı teyzesi Şeniz

notebook sehpamın üstundeee uzandımm tv ye bakıyorummm sızı okuyorum şkerlerımmm kaydirigubbakcemile

yesın pıtırcığı teyzesi Şeniz

tamam dinlen canım o kadar yorma kendini

iyiymm tatlım yaa kırmızılarım gelmedii haylaaaaa:CüvCüv::teytey::teytey:

aman dikkat ett sıkı basss yereeeolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ne zaman gelcekti?? yoksa yoksaaaaaa

tamam dinlen canım o kadar yorma kendini

ne zaman gelcekti?? yoksa yoksaaaaaa

inşallahhhhhhhhhh gelmezlerr betama baktırdım adetim 1 gün geçince ve 1,20 çıktı sonucu negatif olarak değrlendirdiler ama belli olmas yükselebilir dedi doktorum adet olmazsan 4 gün sonra tekrar edelim dedii bende pazartesiyi bekliyorum cnm 6 gün beklemiş olcam 11 ekimde olmam gerekiyodu ama dün idrarda baktım çıkmadı geç döllenme olabilirmişş inşallahh öyledirr göğüslerimm şiştiler ve damarlar oluştuuu bakalım hayırlısı artıkınnn:Saruboceq::CüvCüv:

hadi bakalım inşallah canımmm :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…