Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım böle bi tedaviyle duymadım ama şu çatlama ignesi ve klomen mi ne onları kullananlarda 2,3 hatta 4 bile oluştugunu duydum bu forumda hatta topikten bi arkadaş 3 hamile çatlama ignesiylee

ya birsürü ilaç verdi doktor sersem gibi geziyorum ilaçlar yüzünden daha yeni bu ay başladım 4 gün oldu çatlma ignesini yapalı bakalım ne olacak

ya birsürü ilaç verdi doktor sersem gibi geziyorum ilaçlar yüzünden daha yeni bu ay başladım 4 gün oldu çatlma ignesini yapalı bakalım ne olacak

muhtemelen olur canım tabi hayırlısı önce.ama çok degil hiç sorununuz yokmuşş maşallah

HERŞEYDEN ÖNCE TEDAVİN HAYIRLI OLSUN CANIM HOŞGELDİN ARAMIZA
ÖNCELİKLE EĞER SORUN SADECE İLERİ HIZLI İSE, HEMEN AŞILAMA TÜP BEBEK V.S. SAKIN DENEME YAZIK HEM STRESE HEM PARAYA.. BİŞİLER TAVSİYE EDİCEM YAPARSIN YAPMASSIN SANA KALMIŞ.. EŞİNE BU AY KEÇİ BOYNUZU AL ÇİĞ ÇİĞ YESİN VE PEKMEZİNİDE AL GÜNDE 1TATLI KAŞIĞI YESİN...ÖNÜMÜZDEKİ AY DA KEÇİ BOYNUZUNU BIRAKIP HER AKŞAM YATMADAN ÖNCE 1SU BARDAĞI HAVUÇ SUYUNU EŞİNE İÇİRMELİSİN YALNIZ HAVUÇ SUYU İÇERKEN SİGARA İÇMEMESİ LAZIM ASLA ÇOK TEHLİKELİMİŞ..
İNŞALLAH BÜTÜN BUNLARA GEREK KALMAZ CANIM HAMİLE KALIRSIN
ADET TARİHİN NE ZAMANolumunekankayizsmile

bulantılar sabahlaı var ama daha rahatsız edici boyutta değil

CANIMM YOK YERLEŞME ADET ZAMANINDA OLUR ÖNCESİ YADA SONRASI
DÖLLENMEYE BAĞLI ASLINA BAKARSAN... OLABİLİRDE YANİ
EĞER ADET OLMASSAN 2 GÜNE FALAN TEST YAP DERİM
HADİ HAYIRLISIopuyorumnanaktan
inşallah canım

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile bilmiomki ben hiç yaşamadım o olayııı belkide geliodur kırmızılar bazen bendede bööle oluoo
bence kırmızılar gelecek

Canım en fazla 7 gün en az 3 gün varken gelir yerleşme kanaması

sabah sormustum kaç gunun var diye ama görmedın sanırırm bilmiyorumkismile

enee 17 ekim diyo yerleşme şeysi olabülü ama olmayadabülü
inşallah canım ama ben ikinci şıkkın geleceine inanıyorum
yıldızım gider şincikk yumurtlama testi yaparr gelir bizide sevinndürürrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canımm hade işallah yerleşmedirrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:
he valla heç sorma karıştı geçen

hayatım sende yumurtlama bozukluğu varmıydı..eğer varsa adetten önce bu lekelenmeler oluyo genelde yumurtlama bozukluğu olanlarda... bendede oluyodu ordan biliyorumm..
evet var canım ben akşama iyi bi adet olacam

yıldızım gider şincikk yumurtlama testi yaparr gelir bizide sevinndürürrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canımm hade işallah yerleşmedirrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım bak ama yavyumun dediği de doğru oladabül olmayadabülü dedim ya işte
başka bi sebebeide olabilir yani....

hayatım sende yumurtlama bozukluğu varmıydı..eğer varsa adetten önce bu lekelenmeler oluyo genelde yumurtlama bozukluğu olanlarda... bendede oluyodu ordan biliyorumm..

yavyum peki bu yumurtlama bozuklşugu olanalrın reglden önce gelen akıntısı pempe
olmuyomuydu ben mi yanlış haırlıyorm acaba cunku bende olmaz hiç regl öncesi
hamıle kaldıgımda ben bi işte regle 5 g,n mu ne vardı gördum kahverengı akıntı
o zmanada hamıle kalmıştımdı zaten
başka hiç görmedım reglden önce akıntı ama gelirsede pempe gelir diye biliyodum :uhm:

inşallah canım

bence kırmzılar gelecek

inşallah canım ama ben ikinci şıkkın geleceine inanıyorum
he valla heç sorma karıştı geçen

evet var canım ben akşama iyi bi adet olacam

hımmmm hayırlısı olsun canım.....kısmet :)

peki ağrın sancın var mı

aaa yumurtlama bozuklugunda bööle akıntımı gelomuşş renkliii hımm acaba bende yumurtlama bozuklugu yokmukiii benim adetten yarım saat falan önce böle kahverengi gelirr sonada adet olurum zatiii

inşşallahh ayşecim dedğin gibidir bi umutla gidiyorum pazartesi görüşürüz

inşşallahh ayşecim dedğin gibidir bi umutla gidiyorum pazartesi görüşürüz

enem benim dediğime umutlanıosan şaapma
ben onu sordum elife pempemı gelıodu kahverengımı
diye hayırlısı olsun canım

güle güle git...güle güle gel boshayallersmile

hayatım banada karasu söylemişti.onada dr.u söylemiş. ve kesinlikle doğru..ben klomen kullandığım iki ay boyunca o kadar güzel adet oldumki.hem günümde oldum hemde hiç akıntı gelmeden sabah kırmızılar geldii şak diyee...
pembemside olmuyodu benim..kahverengi...iki üç gün,,peşinede kırmızılarrr... boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…