canım böle bi tedaviyle duymadım ama şu çatlama ignesi ve klomen mi ne onları kullananlarda 2,3 hatta 4 bile oluştugunu duydum bu forumda hatta topikten bi arkadaş 3 hamile çatlama ignesiylee
Canım en fazla 7 gün en az 3 gün varken gelir yerleşme kanaması
sabah sormustum kaç gunun var diye ama görmedın sanırırm bilmiyorumkismile
ya birsürü ilaç verdi doktor sersem gibi geziyorum ilaçlar yüzünden daha yeni bu ay başladım 4 gün oldu çatlma ignesini yapalı bakalım ne olacak
merhaba kızlan yeni katıldım aranıza sizlerlerle paylaşmak istediklerim var çünki çok stresliyim ve birilerinden tavsiye yada olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var..
2 yıllık evliyiz 1 yıldır çocuk istiyoruz yeni doktora gittik bende bi sorun yokmuş eşimdede siperm testi sonucunda ileri hız yokmuş ama bu engelleyici degil geciktirici bir durummuş.
doktor isterseniz ilaçla tedavi yaparız isterseniz aşılama yaparız dedi biz ilk aşamada ilaçla tedaviden yana olduk.
kleman folbiol aspirin norprolac başalngıç paketi bu ilaçları başta verdi sonra bunları kulandıktan sonra 4 gün sonra tekrar muaneye gittim estraderm tts bi bant verdi kasıklara yapışıyo rahim kalınlaşması için klemanı kesti zaten bitmişti diger ilaçlara devam dedi birde norprolac kın 75 mik.grabını verdi bundan sonra 3 günsonra ilişkiye girin ve ertesi günüğ gelin dedi gittik yumurtanız oluşmuş istedigimiz boyutta dedi ve çatlama ignesini verdi veprogestan ilacını verdi çatlama inesini yaptırdım 36 saat içinde ilişkiye girdik falan tedavimin erken sonuçlandıgını artık gitmeme gerek olmadıgını ilaçlarına devam et 15 gün içinde belli olur gebe kalmanız dedi ama bi tuhafım duygularım olsun fiziksel olarak ilaçlardan sanırım bakalım inşallah sonuç iyi olur sizinde yorumlarınızı bekliyorum böyle tedavi olup hamile kalanınız varmı acaba
enee 17 ekim diyo yerleşme şeysi olabülü ama olmayadabülü
muhtemelen olur canım tabi hayırlısı önce.ama çok degil hiç sorununuz yokmuşş maşallah
bulantılar sabahlaı var ama daha rahatsız edici boyutta değilCANIMM YOK YERLEŞME ADET ZAMANINDA OLUR ÖNCESİ YADA SONRASI
DÖLLENMEYE BAĞLI ASLINA BAKARSAN... OLABİLİRDE YANİ
EĞER ADET OLMASSAN 2 GÜNE FALAN TEST YAP DERİM
HADİ HAYIRLISIopuyorumnanaktan
YOK YOK TAM ZAMANI CANIM.. TADINI ÇIKAR ÇÜNKÜ 7.HAFTA GİBİ BULANTILAR BAŞLIYO kafamçokkarıştı
bilmiyorum canım yerleşme ortasıonda olmasmı
inşallah canımCANIMM YOK YERLEŞME ADET ZAMANINDA OLUR ÖNCESİ YADA SONRASI
DÖLLENMEYE BAĞLI ASLINA BAKARSAN... OLABİLİRDE YANİ
EĞER ADET OLMASSAN 2 GÜNE FALAN TEST YAP DERİM
HADİ HAYIRLISIopuyorumnanaktan
bence kırmızılar gelecekbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile bilmiomki ben hiç yaşamadım o olayııı belkide geliodur kırmızılar bazen bendede bööle oluoo
Canım en fazla 7 gün en az 3 gün varken gelir yerleşme kanaması
sabah sormustum kaç gunun var diye ama görmedın sanırırm bilmiyorumkismile
inşallah canım ama ben ikinci şıkkın geleceine inanıyorumenee 17 ekim diyo yerleşme şeysi olabülü ama olmayadabülü
he valla heç sorma karıştı geçenyıldızım gider şincikk yumurtlama testi yaparr gelir bizide sevinndürürrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canımm hade işallah yerleşmedirrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:
evet var canım ben akşama iyi bi adet olacamhayatım sende yumurtlama bozukluğu varmıydı..eğer varsa adetten önce bu lekelenmeler oluyo genelde yumurtlama bozukluğu olanlarda... bendede oluyodu ordan biliyorumm..
yıldızım gider şincikk yumurtlama testi yaparr gelir bizide sevinndürürrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canımm hade işallah yerleşmedirrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:
hayatım sende yumurtlama bozukluğu varmıydı..eğer varsa adetten önce bu lekelenmeler oluyo genelde yumurtlama bozukluğu olanlarda... bendede oluyodu ordan biliyorumm..
inşallah canım
bence kırmzılar gelecek
inşallah canım ama ben ikinci şıkkın geleceine inanıyorum
he valla heç sorma karıştı geçen
evet var canım ben akşama iyi bi adet olacam
inşallah canım bak ama yavyumun dediği de doğru oladabül olmayadabülü dedim ya işte
başka bi sebebeide olabilir yani....
yavyum peki bu yumurtlama bozuklşugu olanalrın reglden önce gelen akıntısı pempe
olmuyomuydu ben mi yanlış haırlıyorm acaba cunku bende olmaz hiç regl öncesi
hamıle kaldıgımda ben bi işte regle 5 g,n mu ne vardı gördum kahverengı akıntı
o zmanada hamıle kalmıştımdı zaten
başka hiç görmedım reglden önce akıntı ama gelirsede pempe gelir diye bil:uhm:
inşşallahh ayşecim dedğin gibidir bi umutla gidiyorum pazartesi görüşürüzinşallah canım bak ama yavyumun dediği de doğru oladabül olmayadabülü dedim ya işte
başka bi sebebeide olabilir yani....
yavyum peki bu yumurtlama bozuklşugu olanalrın reglden önce gelen akıntısı pempe
başka hiç görmedım reglden önce akıntı ama gelirsede pempe gelir diye biliyodum :uhm:
kıslar ben kaçar herkese iyi akşamlar
inşşallahh ayşecim dedğin gibidir bi umutla gidiyorum pazartesi görüşürüz
başka hiç görmedım reglden önce akıntı ama gelirsede pempe gelir diye biliyodum :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?