Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
valla ben ekşimeden de bel ağrısından da yatamıyorum artıkınnnn :sinifsinif: neyse oğlum sağlıklı doğsun da napayımmm zemuszemus

nagişimmmmmm hoşgeldınnn artııııı doğum gunun kutlu olsunnn opuyorumnanaktan

canım o eksıme ıcın ılaç kullan mutlaka rennue şurup al..kullanmayınca mide borusunda kalıcı tahrıbat yapabılıyormus..o mide asidi..ben de kullandım

hosgeldın canım...
hoşbuldum hayatımm....opuyorumnanaktan
okuduğum kadarıyla baya streslisin.eyvahedigeldismile.bence öpme konusunda haklısın senden yanayım..:olmaz:

HOŞBULDUKKK ŞEKERLERopuyorumnanaktan HATCEM ALLAH BİZLEREDE NASİP ETSİN ŞU ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEYİ YAAAA:)))

aminn canım inş...:sinifsinif:
allahım cok büyük zamanı geldiğinde hepimize nasip edcek inş.:Saruboceq::Saruboceq:

canım o eksıme ıcın ılaç kullan mutlaka rennue şurup al..kullanmayınca mide borusunda kalıcı tahrıbat yapabılıyormus..o mide asidi..ben de kullandım

offfff bu çok fena bşey cıdden 4-5 gundur başladı.dr umu arayıp sorucam hemen ne kullanabıleceğimııı

bu aradaa öpme konusunda haklısınnnn hele benı neler beklıo acaba benm eşımın ailesi sulalesı opme hastası şapşap hemdeeeakannehir neyse hele o zamanlar gelsın bakalım ne olcakkk zemuszemus

ANAMMMM KIZZZZZ YILDIZZ HAMİŞMİSİNN..akannehir
ayyy canım ya ne kadar güzel görmüşsün cift cigiyidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tebrik ederim bebemm hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş...:Saruboceq::Saruboceq:
canım bide ben inana bilsem yarın inş kan verecem orda çıksın işe o zaman içim rahat edecek

yıldız gözün aydın canım hamilesin
inşallah canım
günaydın kızlaaar zemuszemus
ohh ohhh maaşallah ne kalabalık böyle sempatiksalakcinni
günaydın canım
[ı]selammm kızlarrr nasılsınızzz yıldız bişiler okudum ama çok geri gidemedim birşeyler varmışş anladıgım kadarıyla hadi hayırlısı canımmm allahım sağlıklı bebişler versin....
şerooo hoşgeldinn kısssssss[/ı]
iki testte birer tane silik çizgim var dua edin canlarım bende size edicem inş tahmin ettiğimiz gibidir
yoğunluktan dolayı geçmişi okuyamıyorum ama yıldız hamilemiş sanırım:lepi:
çok çok sevindim canım allah tamamına erdirsin :Saruboceq:
amin canım artık kabullenmeye başladım galiba bu sefer oldu

ee güzelim senden iyisi olurmu görmüşsün cift cizgiyide deymeyin keyfine..kaydirigubbakcemile2
şeronunda bizimle olmasına sevindim..opuyorumnanaktan

o zaman yeniden aramıza hoşgeldinn özlemiştik seniii.Şeniz

hoşbuldum ayşemmmmmŞeniz

günaydın canım hoşgeldinn.opuyorumnanaktan.evet bugün cok kalabalık sanırsam şero geldiği için..:1:

hoşgelldin mervecimmm..opuyorumnanaktan
sanırsam cift cizgiyi görmiş bizim kızz..:lepi:
HOŞBULDUKKK ŞEKERLERopuyorumnanaktan HATCEM ALLAH BİZLEREDE NASİP ETSİN ŞU ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEYİ YAAAA:)))
inşallah canım tez zamnda darısı size

]

Slm Kızlarr.... :)
Bugün bahsettiğim gibi bir doktora daha gideceğim;yarın dakendi doktoruma.
Dananın kuyruğu sanırım bu akşam kopar yaa.

Sizler nasılsınız?

canım bide ben inana bilsem yarın inş kan verecem orda çıksın işe o zaman içim rahat edecek
canım bu kadar net cıktığına göre kandada cıkar..aklinialirimsmile
inş. hayırlısıyla rabbim kucağıanalamayı nasip eder..:Saruboceq:
stres yapma herşey yolundadır canım.olumunekankayizsmile.

ben yarın test yapıcam artık bıgun daha geçsin bakalım:(((((((
hayırlısı olsun canımm allahım gönlüne göre nasip etsin inş.:Saruboceq:
ben işlerimi kolaylayımda döneyimm kızlarr :))
tamam ayşem kolay gelsinn..
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo zemuszemus

hadı baklaımmm maşallahhhhh Şeniz

ivett şekerimm benim koçiş bayıldı bu jele daha hoş oluyomuş böyle diyo..:kedi::kedi:
inş. canım allahım bunu vesile eder..:Saruboceq:

B]

ivett şekerimm benim koçiş bayıldı bu jele daha hoş oluyomuş böyle diyo..:kedi::kedi:
[/QUOTE]

canım bu ne jeli ?ne işe yarıyo ismi ne?olumunekankayizsmile

hoşbuldum hayatımm....opuyorumnanaktan
okuduğum kadarıyla baya streslisin.eyvahedigeldismile.bence öpme konusunda haklısın senden yanayım..:olmaz:

aminn canım inş...:sinifsinif:
allahım cok büyük zamanı geldiğinde hepimize nasip edcek inş.:Saruboceq::Saruboceq:
vereliniortak
offfff bu çok fena bşey cıdden 4-5 gundur başladı.dr umu arayıp sorucam hemen ne kullanabıleceğimııı

bu aradaa öpme konusunda haklısınnnn hele benı neler beklıo acaba benm eşımın ailesi sulalesı opme hastası şapşap hemdeeeakannehir neyse hele o zamanlar gelsın bakalım ne olcakkk zemuszemus

ay o zaman allah sabır vkafamçokkarıştıersın

Sizler nasılsınız?

hadı bakalım hayırlısı hayatımmmm...inş. pıt pıtları duyarsınnn :Saruboceq:

hımmm baksennnnnnnnnnnnn :lepi: hadı bakalımmmm

amınn ınş. tez zamanda bebişinı kucağına alırsın hayatımmmm olumunekankayizsmile

Sizler nasılsınız?

hoşgeldinn canımmmŞeniz
evet söylemiştin canım dün geceden bu yana hem seni hemde emoşu düşünüyodum.boshayallersmile.allahım onların hakkında hayırlı olanı nasip et yüzlerini güldür diye dua ettim..:Saruboceq:

ben kendi adıma cok iyiyimm.:kedi:
dün gece ilk deneme oldu ama müthiştiii:kedi::kedi:
acaba sürekli alıpta hepmi kullansak diyorum..bayanssulusmilesırnaşık şey

demekki ne kadar çok uğraşsanda Rabbim dilerse oluyor takmadım bu ay takmadım değil ama her ayki gibi yok yastık yok gün hatta yumurtlama testleri silik çıkınca hiç dikkat etmedik ölesine zevkine canımız istediği zaman yaptık. inş olur canım seninkide bu ay sreseed ile

canım bu ne jeli ?ne işe yarıyo ismi ne?olumunekankayizsmile
canım sper dostu bir jel adı preseed..
spermleri öldürmeden yumurtaya ulaşmasını sağlıyo ve hamileliği kolaylaştırıyo..

:: PRE~SEED Türkiye- Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı, Sperm Dostu Vajinal Jel ::

hımmm baksennnnnnnnnnnnn :lepi: hadı bakalımmmm

amınn ınş. tez zamanda bebişinı kucağına alırsın hayatımmmm olumunekankayizsmile

aminn canım inş. isteyen herkez alsın kucaklarını bebişlerini.:Saruboceq::emir_bebek:

Kızlar dersim bitmek üzere, kocişim bekliyo evde, hemen çıkıp gidicem aklinialirimsmile akşam yine girerim belki, smart senden güzel haber bekliyorum canım, benim hala umudum var boshayallersmile

Sizler nasılsınız?

hoş geldin canım nasılsın merak etmiştim seni şimdi biras iyimisin

Back
X