Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
demekki ne kadar çok uğraşsanda Rabbim dilerse oluyor takmadım bu ay takmadım değil ama her ayki gibi yok yastık yok gün hatta yumurtlama testleri silik çıkınca hiç dikkat etmedik ölesine zevkine canımız istediği zaman yaptık. inş olur canım seninkide bu ay sreseed ile

evet canım düşünmemek takmamak zaten bu işin kuralı..eyvahedigeldismile
benimde akşam silik cıktı ama ben yinede ne olur ne olmaz diye çalışma yaptım..:kedi:
inş. hayırlısıyla kandada cıkar..:Saruboceq:
bende bu ay preseedle inş. görürüm o cift cizgiyi..:Saruboceq:

Kızlar dersim bitmek üzere, kocişim bekliyo evde, hemen çıkıp gidicem aklinialirimsmile akşam yine girerim belki, smart senden güzel haber bekliyorum canım, benim hala umudum var boshayallersmile

güle güle şekerrr...:3:
akşama gel kız özledim seninle muhabbeti..opuyorumnanaktan

evet canım düşünmemek takmamak zaten bu işin kuralı..eyvahedigeldismile
benimde akşam silik cıktı ama ben yinede ne olur ne olmaz diye çalışma yaptım..:kedi:
inş. hayırlısıyla kandada cıkar..:Saruboceq:
bende bu ay preseedle inş. görürüm o cift cizgiyi..:Saruboceq:

inş.canım vesile olur
herkese afiyet olsun kurt gibi açım

Kızlar dersim bitmek üzere, kocişim bekliyo evde, hemen çıkıp gidicem aklinialirimsmile akşam yine girerim belki, smart senden güzel haber bekliyorum canım, benim hala umudum var boshayallersmile
Tamma canımcım;kocişini bekletemezsin sen bilirim :)))
Benden g,zel haber beklemeyin artık;çookkkkk uuzuuuunn bir süre!
İnşallah ben sizlerden alırım o haberleri.
hoş geldin canım nasılsın merak etmiştim seni şimdi biras iyimisin

Sanırım ikinci çizgiyi görmüşsün tam okuyamadım;malum okul yoğun.
Eğer doğruysa çok sevindim :)) Allah gönlüne göre versin.
Bana gelince;ben iyiyim çok şükür.Şu işi de bir geriye atayım çok daha iyi olacağım.
Kafam çok meşgul o kadar.Yarın hamileliği sonlandıracağız muhtemelen.Bugün de işte;aklımda soru işareti kalmasın diye gideceğim başka bir doktoraBir beklentim yok yani canım;yine de sağol.

smart senin içn ne hayırşıysa o olur inşşş

CAnım seni tebrik etmiştim hamielsin diye duyup :)
Ama tickerın neden yok;benim gibi görmeden inanmam yapmam diyenlerden misin :)
Aman aman kaderin bana benzemesin... olumunekankayizsmile

Tamma canımcım;kocişini bekletemezsin sen bilirim :)))
Benden g,zel haber beklemeyin artık;çookkkkk uuzuuuunn bir süre!
İnşallah ben sizlerden alırım o haberleri.

Sanırım ikinci çizgiyi görmüşsün tam okuyamadım;malum okul yoğun.
Eğer doğruysa çok sevindim :)) Allah gönlüne göre versin.
Bana gelince;ben iyiyim çok şükür.Şu işi de bir geriye atayım çok daha iyi olacağım.
Kafam çok meşgul o kadar.Yarın hamileliği sonlandıracağız muhtemelen.Bugün de işte;aklımda soru işareti kalmasın diye gideceğim başka bir doktoraBir beklentim yok yani canım;yine de sağol.
çok geçmiş olsun canım gün doğmadan neler doğar üzülme bitanem hayırlısı hakkında

afiyet şeker bal olsunn yarasınn inş. bebişine:1:
saol canım sanada

İlk yumurtlamam 10. gündü, ona göre 24. gün adet olmam lazım, yani 4 gün kaldı :bbo:
Son yumurtlamam da 16. gündü, ona göre 30. gün adet olmam lazım, yani 10 gün kaldı :bbo:
Yani ben her halukarda 31. günü beklicem şekerim yerimseniben ama çok umutlu olduğum söylemenez, çünkü yumurtlama günlerinde çok hastaydım, çalışmaları aksatmadık ama bilemiyorum yani bilmiyorumkismile

:)) 3 yumurta olunca sanırım böyle oluyor...
hadi hayırlısı bitanem inşallah... opuyorumnanaktan

dıger cocuk ta kız 22 bucuk yasında ama tam cadıı ...yanı ılk gordugnde parmagıyla durtmus cocugu esım soluyo..cocugun elınde foto makınası flaşlı egeyı cekmek ıstedı esımde flaşı rahatsız eder uyuyo gozlerıne de zararlı dıyebelırttı cekmesın dıye ama ınsanlar anlayıssız uzaktan cek kızım dedıler ama ne flaş ...sankı etkılemıyo uzaktan..ananesı tutturdu esıme ver kucagıma dedı..esım verdı bız zannedıyoz kendı sevcek ..cocugun ellerıne verdı mı..ama benım içim cız ediyo ...bebekde sıkıldı tabı...ee ben de ...gercekten anlayıssız bır toplumuz..

hele kayınvalıdem le kayınpederım delı edıyo benı bu konuda ya ınanırmısın lohusalıgımda delı oldum bunlar varken..ınan sahın kesıldım kımseye vermedım bebegımı.çünkü kaynanam öpmek istiyodu bende izin yok öpmek yasak falan dedım..eşimde öle müsade etmedi..şimdi hergun arıyo babası annesı öpmek yasgı kalkmadımı dıyolar ve esım hr gun bıkmadan usanmadan 6 aya kadar yasak dıyo..babası bu cumlenın ustune neyse bayramda öperız dıyo delırcem..sanki çocuk başka turlu sevılmıyo..anlatıyorum da nedenını..ama cahıllık kadar kotu bırsey yok..:sinifsinif:

nasıl katlanıyorsun ya Allah yardımcın olsun canım...kesinlikle cahil oldukları için kınamıyorum ama bir insana bi laf diyosan eger buna uymuyorsa o insana diyecek sözüm yok yani anlayışsızlık diye buna derim ben...bişey sölesen aman ne kıymetli çocugun varmış derler bide...
cahil insanlara laf anlatmak kadar zor bişey yoktur gerçekten...

ay_she+, cerenankara, desert_rose85, gokcegokce+, KotuKediSero+, SeKeR_NaNe+, tinkerbell09, Yavyum, yelizcem, Yildiz10+
GÜNAYDIN ŞEKERCİKLERİM BENİMMMM....
NASILSINIZZZ ŞEROMDA BURDAYMIŞŞ YOKSA ARTIK HEPMİ BURDAA..:))

günaydın hatcemmmmm hoşgeldinnnn naber? opuyorumnanaktan

selam ooooo topik ne kadar dolu bu sabah

slm hoşgeldin mercancım nasıl gidiyo hamilelik?

[ı]selammm kızlarrr nasılsınızzz yıldız bişiler okudum ama çok geri gidemedim birşeyler varmışş anladıgım kadarıyla hadi hayırlısı canımmm allahım sağlıklı bebişler versin....
şerooo hoşgeldinn kısssssss[/ı]

slm canım hoşgeldinnnn naberrr tatlımmm?

gunaydın gusellerım nasılsınızz

baya kalabalığız bugun maşallahhhh allahım benım belımm aşırı ağrıyo ve mıde ekşimelerımden uyuyamıorummm yaaaaa napcam bennnn

günaydınnnn bitanemmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Şeniz

günaydın kızlaaar zemuszemus
ohh ohhh maaşallah ne kalabalık böyle sempatiksalakcinni

günaydın karagülcüm hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan

Slm Kızlarr.... :)
Bugün bahsettiğim gibi bir doktora daha gideceğim;yarın dakendi doktoruma.
Dananın kuyruğu sanırım bu akşam kopar yaa.

Sizler nasılsınız?

Kız sen benden korkup gelmedin değil mi buluşmaya şakkıdı delikafadulden Yoksa koca bahane... sırnaşık şey

smartttt bebegimmmm hoşgeldinn opuyorumnanaktan
kızzz aşkolsunnnn senin gibi datlu hatundan kim korkar hıı guclubacismile
kocişim gelemseydi erkenden ne güzel seninle buluşacaktık ama dedim ya sadece bu buluşmayı erteledik iptal etmedik...
aaaa canım bu arada bugün nette gezerken beymenin daveti varya onun resimlerini gördüm bi tane resimde sarışın bir bayanla esmer bi bayan vardı o sarışın senmisin yoksam hııı:)
kot pantolon var sarışının üzerinde:)

bu jel i peki doktor kontrolundemı alıcaz

canım dr,lara sorduğun zaman bunun kanıtlanmış bir gerceği yok sadece para tuzağı diyolar..:olmaz:
ama preseed topiğinde kac kişi var bu jelle hamile kalmış.:CüvCüv:.
yani dr. danışmadan kullanılan bişiy.sositososito.ama herhangi bir yan etkisi yok sadece su bazlı doğal sağlık bakanlığından onaylı jel senin isteğine kalmışş..bilmiyorumkismile
ben kac aydır erteliyodum hata dr. sordum kızdı.:jeyyar:.sanki kac aydır dr. ymurta takibi oldu hamişmi kaldım bir kerede dinlemiyimde ne olcaka bakalım dedim.:dilcikar:

:)) 3 yumurta olunca sanırım böyle oluyor...
hadi hayırlısı bitanem inşallah... opuyorumnanaktan

nasıl katlanıyorsun ya Allah yardımcın olsun canım...kesinlikle cahil oldukları için kınamıyorum ama bir insana bi laf diyosan eger buna uymuyorsa o insana diyecek sözüm yok yani anlayışsızlık diye buna derim ben...bişey sölesen aman ne kıymetli çocugun varmış derler bide...
cahil insanlara laf anlatmak kadar zor bişey yoktur gerçekten...

günaydın hatcemmmmm hoşgeldinnnn naber? opuyorumnanaktan

slm hoşgeldin mercancım nasıl gidiyo hamilelik?

slm canım hoşgeldinnnn naberrr tatlımmm?

günaydınnnn bitanemmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Şeniz

günaydın karagülcüm hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan

smartttt bebegimmmm hoşgeldinn opuyorumnanaktan
kızzz aşkolsunnnn senin gibi datlu hatundan kim korkar hıı guclubacismile
kocişim gelemseydi erkenden ne güzel seninle buluşacaktık ama dedim ya sadece bu buluşmayı erteledik iptal etmedik...
aaaa canım bu arada bugün nette gezerken beymenin daveti varya onun resimlerini gördüm bi tane resimde sarışın bir bayanla esmer bi bayan vardı o sarışın senmisin yoksam hııı:)
kot pantolon var sarışının üzerinde:)

şekerım nanemm nerelerdesın yahu sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ŞenizŞenizŞeniz

Back
X