• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
GamzeliKiz+, idilcan+, Sedef35, su06, yaren0144, Yavyum selam fıstıklar nasılsınızz bakım ben halen salya sümük yatıyorum ıgrenc oldu bıraz ama öle yanıı:2: sızı cok ozledım bennn amaopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım geçmiş olsun:teselli:

GamzeliKiz+, idilcan+, Sedef35, su06, yaren0144, Yavyum selam fıstıklar nasılsınızz bakım ben halen salya sümük yatıyorum ıgrenc oldu bıraz ama öle yanıı:2: sızı cok ozledım bennn amaopuyorumnanaktan

hoşgeldin canımm...acil şifalar olsun inş.opuyorumnanaktan..
hadi gel artıkın bizde seni özedik...Şeniz

selam kızlar ben fena kötüyüm Napcam bilmiyorum!!!
Dün geceyi hastanede geçirdim gözetim altında olmam gerekiyormuş aslında bu gece de kal dedi ama kalamadım daha fena oluyorum orada!!!
apasisitte şüphelenmişlerdi ki böbrekten kum döküyorsun dediler:(
Yarın sabah ikili testte gidicem eğer bu agrım geçmezse tekrar yatıracak doktor...
bunlara ragmen çok şükür ki bebeğimde ters bişi yokmuş
Benden şimdilik bu kadar kimseciklerde yokmuş

lalemm sanada cok gecmıs olsun tatlımm cok zor kum gecırmekk bı tanıdıkta hamıleyken kum gecırmıstı zorlandı bayagı bı sımdı yenı dogdu bebısı kızı var masallahh:nazar: sende bıranonce ıyılesırsın ınsallahh tatlımmolumunekankayizsmile

Ay 23 24ler havada uçuşuyo akannehir ben cumartesi 27 oldum biliyonuz muuuuuu :gitme: :gitme:

serommm hem dogum gunun kutlu olsun hemde aramıza tekrardan gelmene cok sevındımm hosgeldın canımm gel tebı yaaaolumunekankayizsmile

Eki Görüntüle 57059 kıslar bakın bakem hamiş olabilermiyim

tebrıkler canımm hamılesın:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

emosum hamıle degılmıymıs yaa ne kadar umıtlıydım bende off ne kadar üzüldü üzülme kusum üzülmee:teselli:

kaydirigubbakcemile
emosum hamıle degılmıymıs yaa ne kadar umıtlıydım bende off ne kadar üzüldü üzülme kusum üzülmee:teselli:

evet canım aslında hepimiz cok ümitliydik ama demekki zamanı değilmiş..:sinifsinif:
allahım önümüzdeki ay inş. nasip etsin daha fazla bekletmesin..:Saruboceq:

normal canımcım yeterki 3-4 saat sıvı almamış ol
bide hergün aynı satte yap canım a.s

tamam canım dünde bu saate yapmıştım..ve 4 saat öncesinden hiç sıvı tüketmedim..
dün yaptığımda ikinci cizgi vardı ama acık renkyti ama ben yinede çalışma yaptım..
cok sağol canımm teşekkürler..

Son düzenleme:
tamam canım dünde bu saate yapmıştım..ve 4 saat öncesinden hiç sıvı tüketmedim..
dün yaptığımda ikinci cizgi vardı ama acık renkyti ama ben yinede çalışma yaptım..
cok sağol canımm teşekkürler..

rica ederim canım..ben de silik çıkmasına rağmen çalışmıştım
ne olur ne olmaz diye :))
sen de garantiye al canım kaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşlar...
Bu defa sizi bekletmek istemiyorum;sonucu hepimiz biliyoruz ama detaylandırmak istedim.

Embriyo 6+3'te gelişimini durdurmuş...
Yarın sonlandırılacak.
İlgilenenlere hakikaten teşekkür ederim.
Öpüyorum hepinizi.

Merhaba arkadaşlar...
Bu defa sizi bekletmek istemiyorum;sonucu hepimiz biliyoruz ama detaylandırmak istedim.

Yarın sonlandırılacak.
Öpüyorum hepinizi.

gerçekten mi:gitme::gitme:
ne olursa olsun umudum vardı benim çok üzüldüm :gitme::gitme:
ama hayırlısı böyleymiş demekki..Allah'ın takdiri..
Allah yardımcın olsun canımcım :teselli:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar...

Yarın sonlandırılacak.
Öpüyorum hepinizi.

canım benımya sımdıden çok geçmıs olsun benım umudum vardı hep ama hayırlısı böyleymiş çok üzüldüm gerçektenmafoldumben Allah yardımcın olsun yarın dualarım senınle canım benım:teselli:

Merhaba arkadaşlar...

Yarın sonlandırılacak.
Öpüyorum hepinizi.

canım yaaa aslında içimde umut vardı..:sinifsinif:
ama nasip değilmiş demekki cok üzüldümm..:gitme:
cok gecmiş olsun kuzum dikkat et kendine...:gitme:
bende seni kocaman öpüyorum..bilmiyorumkismile
işlemden sonra bizi merakta bırakma haber ver durumundan..:sinifsinif:

Merhaba arkadaşlar...

Yarın sonlandırılacak.
Öpüyorum hepinizi.

allah yardımcın olsun canım inşallah kolay atlatırsın herşeyin hayırlısı

sucum bişiy daha ben şimdi aspirin kullanıyorum dr. daha önce demişti hamile kalmadan önce bebe aspirini kullan diye ve ben bunu gecmişteki yazılarımda gördüm..
acaba diyorum bebe aspirini ovulasyon testinin yanlış cıkmasına sebeb olurmu..
asprinde bebeğin tutunması ve kan akışını sağlanması için kullan demişti..

sucum bişiy daha ben şimdi aspirin kullanıyorum dr. daha önce demişti hamile kalmadan önce bebe aspirini kullan diye ve ben bunu gecmişteki yazılarımda gördüm..

CADIARZU anladım canım valla hiç bilmiyorum heralde bi etkisi olmaz
yani o başka o başka şey ama emin değilim canımcımbilmiyorumkismile

Merhaba arkadaşlar...

Yarın sonlandırılacak.
Öpüyorum hepinizi.

Canım benim hepimiz yine de çok umutluyduk ama demek ki hakkında hayırlısı buymuş...Allah'ım eşin yanına dönünce sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder sana inşallah.Yarın için dualarım seninle..Umarım herşey olup bitiverir.Kendini iyi hissedince bizlere de ses ver canım.Yanındayız her daım senı seviyoruz!

cnm meraba topikte gezerken yazın ilgimi çekti,neden aspirin kullanıyorsun kanında pıhtılaşmamı varki merak ettim açıkcası yanıtlarsan sevinirim,birazda benimle alakalı gördüm bu konuyu onun için cnm.

Back
X