GamzeliKiz+, idilcan+, Sedef35, su06, yaren0144, Yavyum selam fıstıklar nasılsınızz bakım ben halen salya sümük yatıyorum ıgrenc oldu bıraz ama öle yanıı:2: sızı cok ozledım bennn amaopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım geçmiş olsun:teselli:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GamzeliKiz+, idilcan+, Sedef35, su06, yaren0144, Yavyum selam fıstıklar nasılsınızz bakım ben halen salya sümük yatıyorum ıgrenc oldu bıraz ama öle yanıı:2: sızı cok ozledım bennn amaopuyorumnanaktan
selam kızlar ben fena kötüyüm Napcam bilmiyorum!!!
Dün geceyi hastanede geçirdim gözetim altında olmam gerekiyormuş aslında bu gece de kal dedi ama kalamadım daha fena oluyorum orada!!!
apasisitte şüphelenmişlerdi ki böbrekten kum döküyorsun dediler
Yarın sabah ikili testte gidicem eğer bu agrım geçmezse tekrar yatıracak doktor...
bunlara ragmen çok şükür ki bebeğimde ters bişi yokmuş
Benden şimdilik bu kadar kimseciklerde yokmuş
Ay 23 24ler havada uçuşuyo akannehir ben cumartesi 27 oldum biliyonuz muuuuuu :gitme: :gitme:
Eki Görüntüle 57059 kıslar bakın bakem hamiş olabilermiyim
hoşgeldin canım geçmiş olsun:teselli:
hoşgeldin canımm...acil şifalar olsun inş.opuyorumnanaktan..
hadi gel artıkın bizde seni özedik...Şeniz
emosum hamıle degılmıymıs yaa ne kadar umıtlıydım bende off ne kadar üzüldü üzülme kusum üzülmee:teselli:
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar :içelim:
iyi akşamlarrr canım..gel yinee öpüyorum..opuyorumnanaktan
bu arada ben testi bu saatlerde yapıyorum sence normalmi..
normal canımcım yeterki 3-4 saat sıvı almamış ol
bide hergün aynı satte yap canım a.s
tamam canım dünde bu saate yapmıştım..ve 4 saat öncesinden hiç sıvı tüketmedim..
dün yaptığımda ikinci cizgi vardı ama acık renkyti ama ben yinede çalışma yaptım..
cok sağol canımm teşekkürler..
Merhaba arkadaşlar...
Bu defa sizi bekletmek istemiyorum;sonucu hepimiz biliyoruz ama detaylandırmak istedim.
Embriyo 6+3'te gelişimini durdurmuş...
Yarın sonlandırılacak.
İlgilenenlere hakikaten teşekkür ederim.
Öpüyorum hepinizi.
Merhaba arkadaşlar...
Bu defa sizi bekletmek istemiyorum;sonucu hepimiz biliyoruz ama detaylandırmak istedim.
Yarın sonlandırılacak.
Öpüyorum hepinizi.
Merhaba arkadaşlar...
Yarın sonlandırılacak.
Öpüyorum hepinizi.
Merhaba arkadaşlar...
Yarın sonlandırılacak.
Öpüyorum hepinizi.
sucum bişiy daha ben şimdi aspirin kullanıyorum dr. daha önce demişti hamile kalmadan önce bebe aspirini kullan diye ve ben bunu gecmişteki yazılarımda gördüm..
acaba diyorum bebe aspirini ovulasyon testinin yanlış cıkmasına sebeb olurmu..
asprinde bebeğin tutunması ve kan akışını sağlanması için kullan demişti..
Merhaba arkadaşlar...
Yarın sonlandırılacak.
Öpüyorum hepinizi.
sucum bişiy daha ben şimdi aspirin kullanıyorum dr. daha önce demişti hamile kalmadan önce bebe aspirini kullan diye ve ben bunu gecmişteki yazılarımda gördüm..
acaba diyorum bebe aspirini ovulasyon testinin yanlış cıkmasına sebeb olurmu..
asprinde bebeğin tutunması ve kan akışını sağlanması için kullan demişti..