Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar...
Bu defa sizi bekletmek istemiyorum;sonucu hepimiz biliyoruz ama detaylandırmak istedim.
Embriyo 6+3'te gelişimini durdurmuş...
Yarın sonlandırılacak.
İlgilenenlere hakikaten teşekkür ederim.
Öpüyorum hepinizi.
Merhaba arkadaşlar...
Bu defa sizi bekletmek istemiyorum;sonucu hepimiz biliyoruz ama detaylandırmak istedim.
Yarın sonlandırılacak.
Öpüyorum hepinizi.
serommm hem dogum gunun kutlu olsun hemde aramıza tekrardan gelmene cok sevındımm hosgeldın canımm gel tebı yaaaolumunekankayizsmile
Merhaba arkadaşlar...
Yarın sonlandırılacak.
Öpüyorum hepinizi.
kısss karasu diğer adıyla şeroooo beni tanıdınmı bakiiiimmm.. kaydirigubbakcemile3
Kız tanımam mı delüüüüüüüüüüüü Şeniz hatta daha yeni aklıma geldiydin, inşallah hamiş kalmıştır da ondan uğramıyodur dediydim olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
Hayırlısı olsun bitanem, listeye katıldın tekrar, uğur getirir inşallah :CüvCüv:
Şero cum seni görmek ne güzel!
Bir de doğum günün kutlu olsun canım!daha nice güzel yaşlar göresin inşallah...
ademerve canım en son konuştuğumuzda bebeğinin kalp atışlarını duyacaktın nasıldı bebişin
Teşekkür ederim kuşuuuuuuuuuuuummmmmm olumunekankayizsmile Allahım sana da meleğinin doğumgünlerini kutlamayı nasip etsin inşallah :Saruboceq: