yawrular nasılsınız???????????? smart gelmedi di mi daha? ne oldu acaba bugün?
hoşgeldinn cnm smartı bugün görmedim hiç:1no2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım benim. bebik iyi haftaya 2li testimiz var inşallah iyi geçicek. sen napıosun canım güzel haberlerin var mı opuyorumnanaktanooo hoşgeldinn iyizz sen nasılsınn bakemm bebik nasıl:CüvCüv:
evet canım gördüm hatta yazıda yazdım ama görmedin sanırım..sengözlerimebaksanab
allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin aslında üzüldüm ben bayan ümitliydim cünki sende..:gitme:
çarşamba git bakalım ne dicek dr..bilmiyorumkismile
bende artık bol bol okucam kendimi.:Saruboceq:.
selam canım hoşgeldin nerelerdesin sen bakim..bebişin nasıll...
canım birkackez oldu bugün ilişkiden sonra yıkanmadan uyumuşum korkarak bir kalktım hala kalbim carpıyo.eyvahedigeldismile.öyle işte kendimi okursam korkmam heralde allahım korusun..:Saruboceq:
evet canım gördüm hatta yazıda yazdım ama görmedin sanırım..sengözlerimebaksanab
allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin aslında üzüldüm ben bayan ümitliydim cünki sende..:gitme:
çarşamba git bakalım ne dicek dr..bilmiyorumkismile
bende artık bol bol okucam kendimi.:Saruboceq:.
selam canım hoşgeldin nerelerdesin sen bakim..bebişin nasıll...
canım birkackez oldu bugün ilişkiden sonra yıkanmadan uyumuşum korkarak bir kalktım hala kalbim carpıyo.eyvahedigeldismile.öyle işte kendimi okursam korkmam heralde allahım korusun..:Saruboceq:
nie kızzz dursun belki uğur getirir ayyy insanı zaten hep bu belirsizlikler mahvedio demiiiieyvahedigeldismileyaa kızlar listeden silinn benii adet olunca veririmm yenii tarihi görünce sinir oluyom bekleyenlerde kendimi:gitme:
hoşgeldin pembem geldi ve yazdı hemen gitti...:sinifsinif:
dr. 6+3 kesenin büyümesi durmuş demiş.:gitme::gitme:
yani yarın kürtaj olucakmış başkada bişiy demedi zaten..:umursamaz:
hoşgeldin pembem geldi ve yazdı hemen gitti...:sinifsinif:
yaaaaa off yaaa senağlamahoşgeldin pembem geldi ve yazdı hemen gitti...:sinifsinif:
saol canım benim. bebik iyi haftaya 2li testimiz var inşallah iyi geçicek. sen napıosun canım güzel haberlerin var mı opuyorumnanaktan
canım kendini oku biraz. için çekilmiştir endişe edicek bişey yok bence. dikkat et:Saruboceq:
aaaaaaaaaa smartın bebeğimiiibilmiyorumkismile çok üzüldüm ya. noldu gamzeli? neden kesenin büyümesi durmuş. iyi gidiodu sanki smartın hamileliği.çok şaşırdım:1shok:
hoşgeldinn cnm smartı bugün görmedim hiç:1no2:
yaamafoldumbenmafoldumben ben hala bişiler olur diye bekliyordum.... neden böle oldu anlamadım ki!!!! vallahi çok üzüldüm yaaaa...:gitme:
umarım kolay atlatır şu dönemi, sahalara çabuk döner... güçlü kadın o!!!![]()
yaaaaa off yaaa senağlama
benden iyi haber yok cnm beta değerim 1,20 çıktı negatif dedi ama yükselme olabiliyo dedi doktor ama 1 hafta sonra yani bu gün baktırdım ve hala aynı seviyede bende çok umutluydum ama maaleseff bu seferde olmamışşş:sinifsinif: çarşamba tekrar gidicem dahada adet olmadımm ilk defa bu kadar geciktii günümm ve ilk defa bu değer çıkmıştııı
ii geceler cnm k.i.bkızlar uyku geldimirmirmirmir benimm hadinn iyi geceler sizeeeŞeniz
canım gecen hafta bebeğinin kalp atışlarını duymak için dr. gitti bebeğin kalp atışları duyulmamış dr,u salıya kadar bekleyelim belki o zaman duyulur demiş.bilmiyorumkismile.
cumartesi iki dr. gitti gittiği dr,larda aynı şeyi söylemişler bugünde başka bir dr. daha gitti ve bu dr. 6+3 kesenin büyümesi durmuş demiş..yarında kendi dr. kürtaj olucak canım..mafoldumben
allahım kimseye yaşatmasın cok zor.:sinifsinif:.cok üzüldük hepimizde..:gitme::gitme:
kızlar ya lalede hastaymış :sinifsinif: ay ne oldu bizim topiğimize yaaaaaaaaaaaaa![]()
kızlar uyku geldimirmirmirmir benimm hadinn iyi geceler sizeeeŞeniz
Pembecim hoşgeldin canım!
Benim midem çok yanıyor bu akşam duramıyorum durduğum yerde..
Çıkayım en iyisi canlar!
Yarın yine gelirim inşallah...Kendinize çok iyi bakın Allah'a emanet olun!Sizleri seviyorum!
Hayırlı geceleriniz olsun...
canım gecen hafta bebeğinin kalp atışlarını duymak için dr. gitti bebeğin kalp atışları duyulmamış dr,u salıya kadar bekleyelim belki o zaman duyulur demiş.bilmiyorumkismile.
cumartesi iki dr. gitti gittiği dr,larda aynı şeyi söylemişler bugünde başka bir dr. daha gitti ve bu dr. 6+3 kesenin büyümesi durmuş demiş..yarında kendi dr. kürtaj olucak canım..mafoldumben
allahım kimseye yaşatmasın cok zor.:sinifsinif:.cok üzüldük hepimizde..:gitme::gitme: