• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yawrular nasılsınız???????????? smart gelmedi di mi daha? ne oldu acaba bugün?

hoşgeldin pembem geldi ve yazdı hemen gitti...:sinifsinif:
dr. 6+3 kesenin büyümesi durmuş demiş.:gitme::gitme:
yani yarın kürtaj olucakmış başkada bişiy demedi zaten..:umursamaz:

ooo hoşgeldinn iyizz sen nasılsınn bakemm bebik nasıl:CüvCüv:
saol canım benim. bebik iyi haftaya 2li testimiz var inşallah iyi geçicek. sen napıosun canım güzel haberlerin var mı opuyorumnanaktan
evet canım gördüm hatta yazıda yazdım ama görmedin sanırım..sengözlerimebaksanab
allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin aslında üzüldüm ben bayan ümitliydim cünki sende..:gitme:
çarşamba git bakalım ne dicek dr..bilmiyorumkismile

bende artık bol bol okucam kendimi.:Saruboceq:.

selam canım hoşgeldin nerelerdesin sen bakim..bebişin nasıll...:emir_bebek:

canım birkackez oldu bugün ilişkiden sonra yıkanmadan uyumuşum korkarak bir kalktım hala kalbim carpıyo.eyvahedigeldismile.öyle işte kendimi okursam korkmam heralde allahım korusun..:Saruboceq:

canım kendini oku biraz. için çekilmiştir endişe edicek bişey yok bence. dikkat et:Saruboceq:

evet canım gördüm hatta yazıda yazdım ama görmedin sanırım..sengözlerimebaksanab
allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin aslında üzüldüm ben bayan ümitliydim cünki sende..:gitme:
çarşamba git bakalım ne dicek dr..bilmiyorumkismile

bende artık bol bol okucam kendimi.:Saruboceq:.

selam canım hoşgeldin nerelerdesin sen bakim..bebişin nasıll...:emir_bebek:

canım birkackez oldu bugün ilişkiden sonra yıkanmadan uyumuşum korkarak bir kalktım hala kalbim carpıyo.eyvahedigeldismile.öyle işte kendimi okursam korkmam heralde allahım korusun..:Saruboceq:

bende umutluydumm cnmm ama maalesef kalmadıı umudumm ama tabii rabbim ol dediyse olurrr orası başkaaa:Saruboceq:

yaa kızlar listeden silinn benii adet olunca veririmm yenii tarihi görünce sinir oluyom bekleyenlerde kendimi:gitme:
nie kızzz dursun belki uğur getirir ayyy insanı zaten hep bu belirsizlikler mahvedio demiiiieyvahedigeldismile
yawrular nasılsınız???????????? smart gelmedi di mi daha? ne oldu acaba bugün?

nirdisin kızz sen hoşgdinnnnzemuszemus

aaaaaaaaaa smartın bebeğimiiibilmiyorumkismile çok üzüldüm ya. noldu gamzeli? neden kesenin büyümesi durmuş. iyi gidiodu sanki smartın hamileliği.çok şaşırdım:1shok:

yaamafoldumbenmafoldumben ben hala bişiler olur diye bekliyordum.... neden böle oldu anlamadım ki!!!! vallahi çok üzüldüm yaaaa...:gitme:
umarım kolay atlatır şu dönemi, sahalara çabuk döner... güçlü kadın o!!!:nazar:

yaaaaa off yaaa senağlama

saol canım benim. bebik iyi haftaya 2li testimiz var inşallah iyi geçicek. sen napıosun canım güzel haberlerin var mı opuyorumnanaktan

canım kendini oku biraz. için çekilmiştir endişe edicek bişey yok bence. dikkat et:Saruboceq:

benden iyi haber yok cnm beta değerim 1,20 çıktı negatif dedi ama yükselme olabiliyo dedi doktor ama 1 hafta sonra yani bu gün baktırdım ve hala aynı seviyede bende çok umutluydum ama maaleseff bu seferde olmamışşş:sinifsinif: çarşamba tekrar gidicem dahada adet olmadımm ilk defa bu kadar geciktii günümm ve ilk defa bu değer çıkmıştııı

Son düzenleme:
kızlar uyku geldimirmirmirmir benimm hadinn iyi geceler sizeeeŞeniz

aaaaaaaaaa smartın bebeğimiiibilmiyorumkismile çok üzüldüm ya. noldu gamzeli? neden kesenin büyümesi durmuş. iyi gidiodu sanki smartın hamileliği.çok şaşırdım:1shok:

canım gecen hafta bebeğinin kalp atışlarını duymak için dr. gitti bebeğin kalp atışları duyulmamış dr,u salıya kadar bekleyelim belki o zaman duyulur demiş.bilmiyorumkismile.
cumartesi iki dr. gitti gittiği dr,larda aynı şeyi söylemişler bugünde başka bir dr. daha gitti ve bu dr. 6+3 kesenin büyümesi durmuş demiş..yarında kendi dr. kürtaj olucak canım..mafoldumben
allahım kimseye yaşatmasın cok zor.:sinifsinif:.cok üzüldük hepimizde..:gitme::gitme:

yaamafoldumbenmafoldumben ben hala bişiler olur diye bekliyordum.... neden böle oldu anlamadım ki!!!! vallahi çok üzüldüm yaaaa...:gitme:
umarım kolay atlatır şu dönemi, sahalara çabuk döner... güçlü kadın o!!!:nazar:

bende cok umutluydum pembecim ama işte allahımın takdiri..:gitme::gitme:
valla bende cok üzüldümmmmafoldumbenmafoldumben
inşallah hayırlısıyla yarınıda atlatırsa evinde biraz dinlenir..sonrada koçişi gelincede sahalara döner inş..:Saruboceq:
evet bencede cok güclü kadın..vereliniortak

yaaa off yaa offff smartın bebeğini alıyolar emoşun değer yükselmediii offffffffffffff
smart nnasıl??bu hamileliiği istemiyordu ama nede olsa o bebek içine düştü bikere keşke sağlıklı bi şekilde gelişseydii hayırlısı:gitme: emoşumunda değeri yükselmediii yaaaa bnm de umutlarım tükendii bende hamile kalamadımm:gitme: hep kö haberler yokmu ii habermafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Pembecim hoşgeldin canım!
Benim midem çok yanıyor bu akşam duramıyorum durduğum yerde..
Çıkayım en iyisi canlar!
Yarın yine gelirim inşallah...Kendinize çok iyi bakın Allah'a emanet olun!Sizleri seviyorum!
Hayırlı geceleriniz olsun...

yaaaaa off yaaa senağlama

benden iyi haber yok cnm beta değerim 1,20 çıktı negatif dedi ama yükselme olabiliyo dedi doktor ama 1 hafta sonra yani bu gün baktırdım ve hala aynı seviyede bende çok umutluydum ama maaleseff bu seferde olmamışşş:sinifsinif: çarşamba tekrar gidicem dahada adet olmadımm ilk defa bu kadar geciktii günümm ve ilk defa bu değer çıkmıştııı

canım adetin kaç gün geçmişti? dr.unda dediği gibi yükselebiliyo.

ben nasıl hamile kaldım bilio musun. temmuzda hamileyim die dr.a koştum aaa bide ne öğrenim mantar olmuşum, ve adetim gecikmiş. dr çatlatma hapı verdi 3 gün kullandım ve adet gördüm. ağustos 1 de. 3 gün adet oldum ardndan eşimle denemelere başladık. sonra ağustos 31 de hamiş olduğumu öğrendim. ve normalde olmaz diolardı. 1 2 ay sonra olur demişlerdi.

mantar ilacı meğerse içerimi temizlemiş ve bebek için temiz bi ortam yaratmış Allahım bi hastalık verdi bebeğimin ilacı oldu o hastalık. sana dicem sakın üzülme emin ol bebişini alıcan kucağına. kaydirigubbakcemile5 moral çok öenmli bana dr.um demişti. moral bozukluğu yüzünden erteliomuş vucudun bebeğini. Allah tüm uğraşanlara versin:Saruboceq:

ii geceler cnm k.i.b

canım gecen hafta bebeğinin kalp atışlarını duymak için dr. gitti bebeğin kalp atışları duyulmamış dr,u salıya kadar bekleyelim belki o zaman duyulur demiş.bilmiyorumkismile.
cumartesi iki dr. gitti gittiği dr,larda aynı şeyi söylemişler bugünde başka bir dr. daha gitti ve bu dr. 6+3 kesenin büyümesi durmuş demiş..yarında kendi dr. kürtaj olucak canım..mafoldumben
allahım kimseye yaşatmasın cok zor.:sinifsinif:.cok üzüldük hepimizde..:gitme::gitme:

evet cnm çok zor Allahım kimseye yaşatmasın napalım kısmetten öteye gidilmiyor malesef

Son düzenleme:
kızlar ya lalede hastaymış :sinifsinif: ay ne oldu bizim topiğimize yaaaaaaaaaaaaa:nazar:

evet canım ama cok şükirki bebiş iyiymiş..:emir_bebek::Saruboceq:
inş. lalede toparlar en kısa zamanda.zemuszemus.topiğimize bişi olduğu yok sadece geciş dönemi yaşıyoruzz:sinifsinif: bizim topiğimizin kadınları hepsi cok güclüdür hiç bişiycik olmaz..guclubacismile

Pembecim hoşgeldin canım!
Benim midem çok yanıyor bu akşam duramıyorum durduğum yerde..
Çıkayım en iyisi canlar!
Yarın yine gelirim inşallah...Kendinize çok iyi bakın Allah'a emanet olun!Sizleri seviyorum!
Hayırlı geceleriniz olsun...

iyi geceler kızlarrrrrr görüşrüz yarın..:3:

çok üzüldüm. ama dünyanın sonu değil bir daha dener Allah yardımcısı olsun.

yaaa :gitme: gündüz çok duramadım,şimdi haber vardır diye girdim ama kötü haberlerle karşılaştım...aklım hep smart taydı bugün.. güçlüdür o,kolay kolay yıkılmaz ama insan üzülüyor ne de olsa bilmiyorumkismile

Back
X