• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
öyle deme bitanem yaa umutsuz olma lütfen cnm bak inş hamilesindir eğer hamile olmazsna bilee doktorunla knuşursun aşılama falan isersin bide öyle denersin herşeyin çaresi varr okadar zamandır bekliyrsunuzz herşeyin vakti gelmiş bnm sadece 8 ay olsu doktoruma nedesem daha erken daha erken dioo başımın etini yiyor ahh diyorum şu zaman bi geçse sizin gibi olsam hiç dumaz herşeyi yaptırırım bnm daha eşime bile bakılmadı cnm problem ne onu bile bilmiyoruzmafoldumben doktorum baya biii rahattt bekle bişey olmaz dio başkada bişey demioo:gitme:

haklısınn cnm ama inanki böleesii daha zor en azından şimdii her ay umutların tazee ama bide en basitii bana bakk nucizeemm diyorumm ewet olursa mucizee olucakkk doktorlarınn asla normal yolla olmaz dedikleri olucakk emin ol bu umutsuzluk daha zor cnm dua ette sorun çıkmasın eşindede sendede 1 sene olmaması normalmiş rahim evliliğe anca hazırlanıp bebek için güçleniyomuşş o yüzden umutlu ol cnmm şimdidenn kaybetmee umudunuolumunekankayizsmile

Geldim canım şimcik...
Hoşgeldin...
İyisin demi?Bebiş reflümü azdırdı benimde alevler yükseliyor bogazıma kadar anamm yanıommmkafamçokkarıştı

geçmiş olsun tatlım yaaa seninkii yaramz olcak şimdidenn üzüyo senii mide bulantın nasıllkaydirigubbakcemile2

kızlarr selam ben geldim..
yaa ben bu korku işini ne yapıcam...ilişkiden sonra uyudum korkarak bir kalktım halada atabilmiş değilim o korkuyu..

geçmiş olsun tatlım yaaa seninkii yaramz olcak şimdidenn üzüyo senii mide bulantın nasıllkaydirigubbakcemile2

Canım bulantım yok denecek kadar az..Hiç kusmadım zaten..O konuda şikayetçi değilim ama benim yaramaz reflü yapıyor teyzesi nolcak bilmiom:emir_bebek:

yaa ben bu korku işini ne yapıcam...ilişkiden sonra uyudum korkarak bir kalktım halada atabilmiş değilim o korkuyu..
hoş geldinn cnmm ayy ben bilmiyorum neden korkuyosun sennn:1hug:
Canım bulantım yok denecek kadar az..Hiç kusmadım zaten..O konuda şikayetçi değilim ama benim yaramaz reflü yapıyor teyzesi nolcak bilmiom:emir_bebek:

oyyy yisinn teyzesi onuuuuŞeniziyi ama bulantının olmadığına sevindim:içelim:

Hoşgeldin şeker!
Hayırıdr ne korkusu bu?İlişkiden sonra mı geliyor genelde de oluyormu?

hoşbuldum canım..
valla serkme gibi oluyor..sonrasında kalp carpıntısı...hiç ilişki sonrası olmamıştı ilk defa oldu..
neyse okuyayım bari ben kendimi..

Geldim canım şimcik...
Hoşgeldin...
İyisin demi?Bebiş reflümü azdırdı benimde alevler yükseliyor bogazıma kadar anamm yanıommmkafamçokkarıştı
hoşgeldin bebiş bendeyazamıyorumki size kocişin isteklerinden bi çay bi meyve:1:
haklısınn cnm ama inanki böleesii daha zor en azından şimdii her ay umutların tazee ama bide en basitii bana bakk nucizeemm diyorumm ewet olursa mucizee olucakkk doktorlarınn asla normal yolla olmaz dedikleri olucakk emin ol bu umutsuzluk daha zor cnm dua ette sorun çıkmasın eşindede sendede 1 sene olmaması normalmiş rahim evliliğe anca hazırlanıp bebek için güçleniyomuşş o yüzden umutlu ol cnmm şimdidenn kaybetmee umudunuolumunekankayizsmile

inşallah bianem bende sorun çıkmasın doğal yollardan hamile kalayım istiyorum inş bakalım doktorumda 1 yıl müddet verdi cnm inş sende dedğin gibi hmn hmaiş kalırsında hatta şuan hamişsindirde bunların hiçbirisne gerek kalmaz

hoşbuldum canım..
valla serkme gibi oluyor..sonrasında kalp carpıntısı...hiç ilişki sonrası olmamıştı ilk defa oldu..

Anladım canım..Oku tabi...Bir daha olmaz ınsallah...
o arada bir bana da oluyor;aniden uyanıyorum;anlam veremiyorum kendime gelemiyorum kalbim deli gibi çarpıyor.Hele bebekten sonra bebeğe birşey olacak diye korkuyorum.Allah'ım korusun...

laelaelaelaelae

cnm hoşgeldin
abdest almadan uyuyosun ya oyüzden oluyor çünkü banada sürekli oluyor titriyorum rüya görüyor gibi oluyorum korkutuluyorum farkındayım ama bebeğim için o şekilde yatmak zorundayım.sen sakın korkma güzelce oku Allahım bebeğim için kalkamıyorum de affet de oku uyu uyanıncada hmn abdestini all

hoşgeldin bebiş bendeyazamıyorumki size kocişin isteklerinden bi çay bi meyve:1:

inşallah bianem bende sorun çıkmasın doğal yollardan hamile kalayım istiyorum inş bakalım doktorumda 1 yıl müddet verdi cnm inş sende dedğin gibi hmn hmaiş kalırsında hatta şuan hamişsindirde bunların hiçbirisne gerek kalmaz
inşallahh cnmm inşallahhhhh her isteyene versinn rabbim aratmasınnn:Saruboceq:

o arada bir bana da oluyor;aniden uyanıyorum;anlam veremiyorum kendime gelemiyorum kalbim deli gibi çarpıyor.Hele bebekten sonra bebeğe birşey olacak diye korkuyorum.Allah'ım korusun...
allahhhh korusunnn :nazar::nazar:
neyse bırakalımda beni sen nasılsın hayatım..opuyorumnanaktan
ben iyi olmaya çalışıyorum cnm sonucum çıktı bilyosundur ama sonuç yine aynııı düşmemişte çıkmamışta doktorumm hemen gel dedi ama ben çarşamba gidicem bayanssulusmile

hoşbuldum canım..

allah allahh neden olur acepp oku cnm oku nas felak ayetel kürsüü hepsini okuu:nazar:

canlar selammmmmmmmmm. nasılsınız bakalım görüşmeyeliopuyorumnanaktan

canım ne korkun var hayırdır?

o arada bir bana da oluyor;aniden uyanıyorum;anlam veremiyorum kendime gelemiyorum kalbim deli gibi çarpıyor.Hele bebekten sonra bebeğe birşey olacak diye korkuyorum.Allah'ım korusun..:Saruboceq:.
allah korusun canımm..okuyarak yat sende..:Saruboceq:.
laelaelaelaelae

cnm hoşgeldin
abdest almadan uyuyosun ya oyüzden oluyor çünkü banada sürekli oluyor titriyorum rüya görüyor gibi oluyorum korkutuluyorum farkındayım ama bebeğim için o şekilde yatmak zorundayım.sen sakın korkma güzelce oku Allahım bebeğim için kalkamıyorum de affet de oku uyu uyanıncada hmn abdestini all

hoşbuldum hayatım..opuyorumnanaktan
galiba bende ondan diye düşünüyorum.:sinifsinif:.korkunca sonra abdets aldım hemen kalkıpta zaten eşimde devriyeye cıktı..bilmiyorumkismile
sırf bebeğim için zati yoksa duramam öyle yıkanmadan..ohaoldumsmile
allahım hakkımızda hayırlısını versin cümlemize..:Saruboceq:

yaa kızlar listeden silinn benii adet olunca veririmm yenii tarihi görünce sinir oluyom bekleyenlerde kendimi:gitme:

allahhhh korusunnn :nazar::nazar:
ben iyi olmaya çalışıyorum cnm sonucum çıktı bilyosundur ama sonuç yine aynııı düşmemişte çıkmamışta doktorumm hemen gel dedi ama ben çarşamba gidicem bayanssulusmile

allah allahh neden olur acepp oku cnm oku nas felak ayetel kürsüü hepsini okuu:nazar:
evet canım gördüm hatta yazıda yazdım ama görmedin sanırım..sengözlerimebaksanab
allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin aslında üzüldüm ben bayan ümitliydim cünki sende..:gitme:
çarşamba git bakalım ne dicek dr..bilmiyorumkismile

bende artık bol bol okucam kendimi.:Saruboceq:.

canlar selammmmmmmmmm. nasılsınız bakalım görüşmeyeliopuyorumnanaktan

canım ne korkun var hayırdır?

selam canım hoşgeldin nerelerdesin sen bakim..bebişin nasıll...:emir_bebek:

canım birkackez oldu bugün ilişkiden sonra yıkanmadan uyumuşum korkarak bir kalktım hala kalbim carpıyo.eyvahedigeldismile.öyle işte kendimi okursam korkmam heralde allahım korusun..:Saruboceq:

Back
X