yarın alıcam canım inşAllah bişicikler çıkmaz
meraba arkadaşım bende yeni hamile olduğumu öğrendim Rabbim bütün isteyenlere versin hayırlısıyla:Saruboceq:şu çizelgeden bende yapamak istiyorum nasıl yaptınız acaba bana yardımcı olabilirmisinbilmiyorumkismile
evdeyim evde .çok şükür kiiii
Ayyyy gıcık vermek gibi olmasın ama çokkk rahatmış taa acayip boşluktayım ya aklıma gelioda tuhaf oluyom mesela ilk defa ay başında para almıcam :gitme: alışırım demiii
Heee senin şehrine hemdeee olumunekankayizsmile
meraba arkadaşım bende yeni hamile olduğumu öğrendim Rabbim bütün isteyenlere versin hayırlısıyla:Saruboceq:şu çizelgeden bende yapamak istiyorum nasıl yaptınız acaba bana yardımcı olabilirmisinbilmiyorumkismile
ayy canm ne gusel dıosun daa benımkıler içimde kalıooo yazık mert ımı rahatsız edıyorrr Çok üzgünüm çoook
kızlar dün gittim etlik doğumevinin internette lobaratuar sonuçlarını gösteriyormuş baktum şimdi sonuç 1666 yazıyor SONUÇ NE
gerçekmi yupyyyyyyyyyyytamam işşte hamılelıgın 5 hafta civarlarında normal canım
kesede görünür yakında inşallahh :)
çıkmaz çıkmaz allahın ıznıyleeeee ohh hadı bakalımmm olumunekankayizsmile sanırım işten ayrıldınnn evdesınnn dınlen bolcanaaa ev gusel ama bı yerden sonra sıkılıyor ınsann çalışa çalışa evde oturmayı unutan ben şimdı gayet oturuyorunm bakalımm napcam işe başlayıncaaa Şeniz
alışrısın canımm alışırsın :) para işini kocişi sömürerek halledebilrisn
mesela ben çalışmazken herüfümün maaşı alıyodum ona harçlık veriyodum eheueheueh :roflol:
hemde ilerki ayalrda sıkıntıların olcak ay nası çalışcakmışım böle diceksin :)
hadi yaaaaaaaaa süperrrrrrrrrr :teytey:
ne izliyorsun kız tv'de müge anlıyı mı :))))))
hayırlı oslun :) son adet tarıhını söylede yapalım :)
alışrısın canımm alışırsın :) para işini kocişi sömürerek halledebilrisn
mesela ben çalışmazken herüfümün maaşı alıyodum ona harçlık veriyodum eheueheueh :roflol:
hemde ilerki ayalrda sıkıntıların olcak ay nası çalışcakmışım böle diceksin :)
Ben işsizlik sigortasından 10 ay yararlnacam 604 lira para veriyorevdeyim evde .çok şükür kiiii
Ayyyy gıcık vermek gibi olmasın ama çokkk rahatmış taa acayip boşluktayım ya aklıma gelioda tuhaf oluyom mesela ilk defa ay başında para almıcam :gitme: alışırım demiii
gelince gelirim sanada belkim bebişimlede gelebilirim
yok star da iki aile var onu izliyormmm
idilcan Arkadaşım sen nasılsın bak bana topiğe gelmiyorsun diye kızıyordun bir döndüm hamile kaldıminşallah kızz bebişini de görürüm :) :sm_cool:
inşAllah canım
Evde oturmak güzelmiş ya değişik geliyo bakalım nasıl olacak sempatiksalakcinni
Allah razı olsun kocişten ben isteyemem ondan ama artık maşAllah şu boşanma olaylarından sonra hep elime getirip veriyor
ayşe bide işsizlik alim diyorum ama ne kadar alınır ki asgari ücret ssk görünürse
gelince gelirim sanada belkim bebişimlede gelebilirim
yok star da iki aile var onu izliyormmm
SArı lale cim işsizlikten yararlanamıyormusun sen
iyi hadi bakalım. olursa işsizliken yararlanabileceğin şekilde çıkış yaptıryok canım daha çıkışım yapılmadııı
idilcan Arkadaşım sen nasılsın bak bana topiğe gelmiyorsun diye kızıyordun bir döndüm hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?