evettttt ben de buyudum bebekım de buyudu maşallah teyzesiiii bı doğsa da alsam koynuma veledi kaydirigubbakcemile
ayy ben onun o küçücuk başını yerım yaaaaaaDudakları kıpırdıyomuş aman da amannnnn Anneciği az kaldı gelıyor çünkuuu
cücüğün yesın seniii ballı böğğğğğrekkkkkkkkkkk yerimseniben şeniz
[Berhudar ol evladımel öpenlerin çok olsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
alırsın alısın az kaldı hayırlısıyla bi doğsun inşallah
kızlar bu sefer gerçekten çıkıyorum, stajyerlerim geliyo, öpüldünüz şekerler, öğleden sonra evden girerim tekrar
günaydın yavyumm
bak bak yavyuma bak yaa bide moruk etmez mi bizi yaa
kırıcam bi tarafını kızım senin ben :mymeka::mymeka::mymeka:
HEHE ŞÖYLEEE..ACCIK SAÇ SAÇA BAŞ BAŞA OLALIMMM..STRES ATALIMMM...
YANİ SEVTAPÇIM GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ İSTEMEZ...EN DAZENİZ OLARAKTAN bayanssulusmile UNUNUZU ELEMİŞİNİZ ELEĞİNİZİ ASMIŞINIZZZ... lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
YANİ SEVTAPÇIM GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ İSTEMEZ...EN DAZENİZ OLARAKTAN bayanssulusmile UNUNUZU ELEMİŞİNİZ ELEĞİNİZİ ASMIŞINIZZZ... lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
günaydın kızlarr hihoyyyt
gunaydın arkadaşlar.ben yenı farkettım bu sıteyı çok beğendım.bende bebek istıyorum.bu ay bılınçlı olarak ilk çalışmamızdı.ama hamılelık adına bende hiçbir belirti yok.reglmde 1 gun geçmiş durumda test yapmayada korkuyorum .olumsuz olmasından
hu huu pıtırcıklrrrrr benım bu gazım nasıl gececekk yahuuuuuuuuuuuuu
bebıkım de mı gazman olacakkkkkk
canım normal senin bu aralar gazın gaz yapacak yiyeceklerden kaçın canım bu aralar sen
anladım canım e artık normal bebekde büyüyor olur bundan sonra sıkıntıların yavaş yavaş
geçicek canım hepsi bi bakıcaksın oğluşun kollarında benimki bile büyüdü 16 aylık oldu nasıl oldu ben bile anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?