sağol şeker portakalım :):)
hepimizin bebişlerine maşallah Allah nazarlardan korusun![]()
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
amın hayat böcüğüüü amınnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol şeker portakalım :):)
hepimizin bebişlerine maşallah Allah nazarlardan korusun![]()
öyle canım ya bakalım benim adetime 11 gün var inşallah adet olmam inşallah hamile olurum
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
amın hayat böcüğüüü amınnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:![]()
TÜM MERAK EDEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE YILDIZ NETE GİREMEDİ HASDANEDE Yıldızz canım arkadaşımIN kan testi sonucu çıktı 75 inşallah hamişdir canım arkadaşı m benimmmmmmmmmmmm
TÜM MERAK EDEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE YILDIZ NETE GİREMEDİ HASDANEDE Yıldızz canım arkadaşımIN kan testi sonucu çıktı 75 inşallah hamişdir canım arkadaşı m benimmmmmmmmmmmm
emoşş adın listede dursun mu canım reglin gelene kadar
yoksa silelim mi? dün rahatsız olduğunu söyledin ama
yine de sorayim dedim..
sil cnm yaa görünce sinirlerim hopluuyoo bekle bekle sıkıdımmmkaydirigubbakcemile3
merhabalar kızlar
hamileler artıyor bakıyorum benim 6 günüm kaldı ama sanırım adet olucam
akşamdan yarına yemek yapıcam, kızımı banyo yaptırıcam ,kızımın sunumunu hazırlıycam ,yarın akşam yapılacak yemek için fasulye ayıklıycam offff offf iş çok bugün buralarda az kalabilirim görüşürüz
sil cnm yaa görünce sinirlerim hopluuyoo bekle bekle sıkıdımmmkaydirigubbakcemile3
aaaa 4. kareye geçmişim heyoooooo :sm_cool:
maşallah bebeğimeeeeee![]()
ayşe benım kutucuk ne zaman 7.kutucuğa geçecek bılıyor musunn
maşallah maşallah![]()
merhabalar kızlar
hamileler artıyor bakıyorum benim 6 günüm kaldı ama sanırım adet olucam
akşamdan yarına yemek yapıcam, kızımı banyo yaptırıcam ,kızımın sunumunu hazırlıycam ,yarın akşam yapılacak yemek için fasulye ayıklıycam offff offf iş çok bugün buralarda az kalabilirim görüşürüz
Hımmm bilmiyorumkismile annem benim bitürlü olamayan bebişime bitane ördü deçok güsel olmuştu, şimdi yanımda olsa resmini çeker gönderirdim sana :hulya:
oyy oyy oyy maşAllah kuzumun kuzusuna kaydirigubbakcemile3aaaa 4. kareye geçmişim heyoooooo :sm_cool:
maşallah bebeğimeeeeee![]()
kız biz bu işleri işten eve gidince yapios lütfen evdekiler bari işten şikayet etmesın anaaamm :çok üzgünüm: