kız biz bu işleri işten eve gidince yapios lütfen evdekiler bari işten şikayet etmesın anaaamm :çok üzgünüm:
rica etsem yukarıya profil bilgilerime bakarsan öğretmen olduğumu görürsün canım 30 tane afacanla uğraşıp gelip bu işleri yapıyorum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız biz bu işleri işten eve gidince yapios lütfen evdekiler bari işten şikayet etmesın anaaamm :çok üzgünüm:
oyy oyy oyy maşAllah kuzumun kuzusuna kaydirigubbakcemile3
bende istiyorum bekle 1 hafta sonra yanındayımmm sempatiksalakcinni
BALLARIMM BEN DİDİOMMMM ÖPÜORUMM HEPİNİSİİİİ BYBYopuyorumnanaktan
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni Ayşeee noldu aglıcanmııı canımmmmmm eyse sen gel bana bak börek yapıom mis gibi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
BALLARIMM BEN DİDİOMMMM ÖPÜORUMM HEPİNİSİİİİ BYBYopuyorumnanaktan
rica etsem yukarıya profil bilgilerime bakarsan öğretmen olduğumu görürsün canım 30 tane afacanla uğraşıp gelip bu işleri yapıyorum ben
arkadaşım hem bu işlerin ne kadar zor olduğunu evladın varsa anlayabilirsin eminim çocuğumuzla ilgli işlere çok önem verdiğimiz için ve titizlendiğimiz için daha yorucu ve zaman alıcı oluyor zevki ayrı o tartışılmaz
aaaa 4. kareye geçmişim heyoooooo :sm_cool:
maşallah bebeğimeeeeee![]()
TÜM MERAK EDEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE YILDIZ NETE GİREMEDİ HASDANEDE Yıldızz canım arkadaşımIN kan testi sonucu çıktı 75 inşallah hamişdir canım arkadaşı m benimmmmmmmmmmmm
turkbayragi turkbayragi daha ne kareler görecennn canımmm a.s
ayy inşallahh canımmm gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
muahhhhhhhhhhhhhhh Şeniz
ŞenizŞeniz
kızz senin de 30 hafta olmuş ay maşallahhh
az kaldııııııı delikafadulden
şero canım hoşgeldinnnnn tekrardann :)
dayanamadın dimigeldiğine çok sevindim canım
bi türlü karşılaşamadık..akşam denk geliriz inşallah :)
Oooooooooo hayırlı olsun YILDIZIM hihoyyyt tebrik ederim hayatım, Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisTÜM MERAK EDEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE YILDIZ NETE GİREMEDİ HASDANEDE Yıldızz canım arkadaşımIN kan testi sonucu çıktı 75 inşallah hamişdir canım arkadaşı m benimmmmmmmmmmmm
yaaa gördün müüü 30 hafta olduk bizzzzz abowwwwwwwww
büyüdü teyzesii büyüdüüü yaaa pazartesi gördüm bebişi yeri daralmış hiç kıpırdamıyordu bi tek dudakları oynuyodu :)))
yaaa gördün müüü 30 hafta olduk bizzzzz abowwwwwwwww
büyüdü teyzesii büyüdüüü yaaa pazartesi gördüm bebişi yeri daralmış hiç kıpırdamıyordu bi tek dudakları oynuyodu :)))
He valla dayanamadım bacuuu bayanssulusmile sizsiz olmuyo anacım bayanssulusmile
selam kızlarr nasılsınızz..opuyorumnanaktan
selam kızlarr nasılsınızz..opuyorumnanaktan
oh oh iyi yapmışsın hoşgeldin canım bayanssulusmile
kızlar men didiyom bye byee sizeee :) mucukkss
kızlar men didiyom bye byee sizeee :) mucukkss
Hoşbuldum bitanem olumunekankayizsmile
hoşbuldumm..opuyorumnanaktanselam canım hoşgeldin :)
bugün geç geldin CADIARZU
dur kız nereye gidiyonnn..sabahki yazdığını okudumda..:1ninca:kızlar men didiyom bye byee sizeee :) mucukkss
Hoşgeldin ciciiiiiiiiiiiişşşş Şeniz preseed'li çalışmalar başladı ya keyifler gıcır bakıyorum aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Hadi bakalım gelir inşallah Preseed güzelimiz bayanssulusmile
[/B]