Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah son anda bi mucize olmuştur yaa bilmiyorumkismile ama güzel haber olsaydı mutlaka tekrar arardı, ya da sana dönerdi mutlaka, ya da topiğe girer verirdi müjdeyi, merak ettiğimizi biliyo sonuçta dimi bilmiyorumkismile
yerim ben onu yerr
bi dene bakalım inşallah işe yarar kaydirigubbakcemile3
ye yeeee![]()
![]()
Sarılalecim senin uşak uğraştırmış seni bak bak bak..Neyseki dönmüş sonunda..Ayy bu sana cinsiyetini de geç göstermesin canım:)
Smartım için keşke bir mucize olsa..Şimdi benimde içime kurt düştü..Bugün farklı bir durum mu gelişti ki?...
Şerocumm Lale Devrindeki uşak pek bi yakışıklı maşallah ay ne şanslı hatunmuş pehhh:))
Sarılalecim senin uşak uğraştırmış seni bak bak bak..Neyseki dönmüş sonunda..Ayy bu sana cinsiyetini de geç göstermesin canım:)
Sedefcanım hoşgeldin...Eminim çok yorulmuşsundur Allah yardımcın olsun canım...Dinlen şimdi...
ovulasyon testlerim henüz negatif daha ama sanki ilk yaptığım daha koyuydu dünle bugünkiler varla yok arası..:1ninca:
ayşeminde dediği gibi acaba aspirinden kaynaklı olabilirmi..CADIARZU
ben en güzeli aspirini akşam alıyım..guclubacismile
smartı ben de çok merak ediyorum yaa naptı nasıl geçti acaba
canım benimm :teselli:
inşalalh dediğiniz gibi bi mucize olmuşturr :Saruboceq:
Smartı yine aradım yine açmadı ben yine ara ara denicemmm
dün konuştugumuzda dediki genel anastezi yapmazsa olmam mutlaka genel anastezi olcam dedi... ee beni 3 te aradı bu kadar çabuk ayılmasının imkanı yok ya gerçekten mucizze oldu yada başka doktora gitmeye karar verdi.
bilemiyorummm
Kız o adam dünyanın en yakışıklı adamı seçildi bilmiyon mu sen ayyyyyyyyy boshayallersmile hem yakışıklı hem romantik maşallah :asigim: bizimki de olsa olsa ORRRMANTİK lülülülülülü
Neyse canım çok üstemele istersen bilmiyorumkismile smartı hepimiz yeterince tanıdık artık, hiçbi zaman mutsuz, güçsüz tarafını göstermedi bize, asla da göstermek istemez, ne kadar hazırdım dese de muhakkak etkilenmiştir bu kürtaj olayından, duygusaldır şimdi, konuşmak istemiyo, hazır hissetmiyo belki :sinifsinif: yarın ararsın tekrar olmaz mı yerimseniben
Neyse canım çok üstemele istersen bilmiyorumkismile smartı hepimiz yeterince tanıdık artık, hiçbi zaman mutsuz, güçsüz tarafını göstermedi bize, asla da göstermek istemez, ne kadar hazırdım dese de muhakkak etkilenmiştir bu kürtaj olayından, duygusaldır şimdi, konuşmak istemiyo, hazır hissetmiyo belki :sinifsinif: yarın ararsın tekrar olmaz mı yerimseniben
slm kızlaaar opuyorumnanaktan
Ben onun Elveda Rumeli'deki Mustafa haline bayılırdımmmm
slm kızlaaar opuyorumnanaktan
tolgahan sayışmandan bahsediyorsunuz galibaboshayallersmile
gerçek hayatta çok daha yakışıklı vede mütevazi
çok mükemmel bir ailesi var kız kardeşi benim arkadaşım sositososito
Ama canımcım önce o aradı beni zaten dün konuştugumuzdada dedim ben seni araım dedim oda tamam canım dedi yok kesin ya olmadı kürtaj yada inşAllah mucize olduuuu
tolgahan sayışmandan bahsediyorsunuz galibaboshayallersmile
gerçek hayatta çok daha yakışıklı vede mütevazi
çok mükemmel bir ailesi var kız kardeşi benim arkadaşım sositososito
İnşallah dediğin gibidir canımcım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Ayyyyyy onu görürsen de ki bizim topikte bi karasu var kocişinden sonra en çok sana aşıkmış de taam mııııııııııııııı :roflol: :roflol: ama kocişimden sonra haaaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni