• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ovulasyon testlerim henüz negatif daha ama sanki ilk yaptığım daha koyuydu dünle bugünkiler varla yok arası..:1ninca:
ayşeminde dediği gibi acaba aspirinden kaynaklı olabilirmi..CADIARZU
ben en güzeli aspirini akşam alıyım..guclubacismile

Ay inşallah son anda bi mucize olmuştur yaa bilmiyorumkismile ama güzel haber olsaydı mutlaka tekrar arardı, ya da sana dönerdi mutlaka, ya da topiğe girer verirdi müjdeyi, merak ettiğimizi biliyo sonuçta dimi bilmiyorumkismile

ya bilmiyorum bir umut ya sibelin vakti olmamıştır ablasıyla veya arkaslarıyladır evde olsa sanırım dönerdi Allahım inş tutunmuştu bebik

yerim ben onu yerr :emir_bebek:
bi dene bakalım inşallah işe yarar kaydirigubbakcemile3

ye yeeee :emir_bebek: :emir_bebek:

Smartım için keşke bir mucize olsa..Şimdi benimde içime kurt düştü..Bugün farklı bir durum mu gelişti ki?...
Şerocumm Lale Devrindeki uşak pek bi yakışıklı maşallah ay ne şanslı hatunmuş pehhh:))
Sarılalecim senin uşak uğraştırmış seni bak bak bak..Neyseki dönmüş sonunda..Ayy bu sana cinsiyetini de geç göstermesin canım:)
Sedefcanım hoşgeldin...Eminim çok yorulmuşsundur Allah yardımcın olsun canım...Dinlen şimdi...

Kız o adam dünyanın en yakışıklı adamı seçildi bilmiyon mu sen ayyyyyyyyy boshayallersmile hem yakışıklı hem romantik maşallah :asigim: bizimki de olsa olsa ORRRMANTİK lülülülülülü

ovulasyon testlerim henüz negatif daha ama sanki ilk yaptığım daha koyuydu dünle bugünkiler varla yok arası..:1ninca:
ayşeminde dediği gibi acaba aspirinden kaynaklı olabilirmi..CADIARZU
ben en güzeli aspirini akşam alıyım..guclubacismile

canım sen yapmaya devam et bana da oluyodu öyle
ama günü gelince kıpkırmızı çıkmıştı..
ama dediğin gibi asprin etkiliyorsa,testten sonra iç asprini a.s

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

yaren0144.......................17 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bunalımdayım................17 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

oglak75....................................25 EKİM
hatunsultan..............................29 EKİM
cerenankara............................29 EKİM
guz..........................................29 EKİM
yelizcem..................................30 EKİM
Seliz........................................31 EKİM
aysglbrkn................................1 KASIM
GamzeliKiz..............................9 KASIM
pembedana.............................9 KASIM
trhn1677.................................12 KASIM
nurum84................................13 KASIM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--Yildiz10--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

smartı ben de çok merak ediyorum yaa naptı nasıl geçti acaba
canım benimm :teselli:
inşalalh dediğiniz gibi bi mucize olmuşturr :Saruboceq:

dün konuştugumuzda dediki genel anastezi yapmazsa olmam mutlaka genel anastezi olcam dedi... ee beni 3 te aradı bu kadar çabuk ayılmasının imkanı yok ya gerçekten mucizze oldu yada başka doktora gitmeye karar verdi.
bilemiyorummm

Smartı yine aradım yine açmadı ben yine ara ara denicemmm

Neyse canım çok üstemele istersen bilmiyorumkismile smartı hepimiz yeterince tanıdık artık, hiçbi zaman mutsuz, güçsüz tarafını göstermedi bize, asla da göstermek istemez, ne kadar hazırdım dese de muhakkak etkilenmiştir bu kürtaj olayından, duygusaldır şimdi, konuşmak istemiyo, hazır hissetmiyo belki :sinifsinif: yarın ararsın tekrar olmaz mı yerimseniben

dün konuştugumuzda dediki genel anastezi yapmazsa olmam mutlaka genel anastezi olcam dedi... ee beni 3 te aradı bu kadar çabuk ayılmasının imkanı yok ya gerçekten mucizze oldu yada başka doktora gitmeye karar verdi.
bilemiyorummm

evet canım doğru söylüyorsun..
inşallah mucize olmuşturr nasıl sevinirizz yaa :Saruboceq::Saruboceq:

Kız o adam dünyanın en yakışıklı adamı seçildi bilmiyon mu sen ayyyyyyyyy boshayallersmile hem yakışıklı hem romantik maşallah :asigim: bizimki de olsa olsa ORRRMANTİK lülülülülülü

Ben onun Elveda Rumeli'deki Mustafa haline bayılırdımmmm

Neyse canım çok üstemele istersen bilmiyorumkismile smartı hepimiz yeterince tanıdık artık, hiçbi zaman mutsuz, güçsüz tarafını göstermedi bize, asla da göstermek istemez, ne kadar hazırdım dese de muhakkak etkilenmiştir bu kürtaj olayından, duygusaldır şimdi, konuşmak istemiyo, hazır hissetmiyo belki :sinifsinif: yarın ararsın tekrar olmaz mı yerimseniben

Ama canımcım önce o aradı beni zaten dün konuştugumuzdada dedim ben seni araım dedim oda tamam canım dedi yok kesin ya olmadı kürtaj yada inşAllah mucize olduuuu

vereliniortak

slm kızlaaar opuyorumnanaktan

selam canım :)

tolgahan sayışmandan bahsediyorsunuz galibaboshayallersmile
gerçek hayatta çok daha yakışıklı vede mütevazi
çok mükemmel bir ailesi var kız kardeşi benim arkadaşım sositososito

ben bilmem tolgan falan Karakalpaklı Mustafa o kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Asıl o dizideki romantikliği görmeniz lazımdıııı mafoldumben

Ama canımcım önce o aradı beni zaten dün konuştugumuzdada dedim ben seni araım dedim oda tamam canım dedi yok kesin ya olmadı kürtaj yada inşAllah mucize olduuuu

İnşallah dediğin gibidir canımcım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tolgahan sayışmandan bahsediyorsunuz galibaboshayallersmile
gerçek hayatta çok daha yakışıklı vede mütevazi
çok mükemmel bir ailesi var kız kardeşi benim arkadaşım sositososito

Ayyyyyy onu görürsen de ki bizim topikte bi karasu var kocişinden sonra en çok sana aşıkmış de taam mııııııııııııııı :roflol: :roflol: ama kocişimden sonra haaaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

İnşallah dediğin gibidir canımcım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Ayyyyyy onu görürsen de ki bizim topikte bi karasu var kocişinden sonra en çok sana aşıkmış de taam mııııııııııııııı :roflol: :roflol: ama kocişimden sonra haaaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

İnşAllahhhhh canım Hayırlısı sibel içinnnn

Ayy sen harbi delüsünnnnn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Back
X