• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
GÜNAYDINNNN HOŞGLEİDN CNIMa.s.

GÜNAYDIN TATLIM HOŞGELDİNNa.s. ben kendi adıma iyiyim iş güç uğraşıyorum herzamanki gibi....hava yağışlı kapalı....ama soğuk değil Allah tan... sen nasılsın canım göbüşş yamuk yumuk mu hala:D:D:D koptumm ben o gün bu lafına:roflol::roflol:

Hoşgeldin hayatım...iyi olmana sevindim...
Ben de iyiyim ne olsun, evdeyimm ha bire yiyorum :)
kız ne gülüyorsun karnım yamuk yumuk iştee allah allah :1closedeyes: ...hatta doktorum dedikiiiii kasılmaların oluyor o yüzden göbüşün böyle dedi...tabii benim kasılmalarım oluyormuş da hiç haberim yokmuşşş...adam alttan bakınca anlaşıldı :))

günaydınn canımm nem kendi adıma yorgunumm mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

hayırdırrr yoksaaaa dün geceee aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kız ne gülüyorsun karnım yamuk yumuk iştee allah allah :1closedeyes: ...hatta doktorum dedikiiiii kasılmaların oluyor o yüzden göbüşün böyle dedi...tabii benim kasılmalarım oluyormuş da hiç haberim yokmuşşş...adam alttan bakınca anlaşıldı :))

amann canım sağlıklı olsunda varsın yamuk yumuk dursun:roflol: ee sonlara geliyorsun artıkınnnn:emir_bebek::emir_bebek: bahar koyacaktınız dimi canımmm...bahtı güzel olsun inşallah

hehehehhehe evet evet dn geceden kalmasın herhalde:roflol::roflol:

yok guselım ben hayatta yapamam yanı çok ıstıyorum normal olmasını ama kndıme bu konudakı guvenım yokkk helekı bunlsrı ızledıkten snra yok yaa ben bu kdar guçlu dırayetlı değilimmm akannehir

canım ben hastahaneye değil özele gıdıyorum. ıst.bağdat cad. fetus tıp merkezi dç dr zeki şahınoğlu dr umm...çok da memnunummm :lepi:

sen ankdasın sanırım gıttığın bı dr yoksa tavsıye edebılırımmm ankdan ıyı bır dr
canım özele gidecek kadar param yok üzgünüm :((
Mercancım ben sana bişey sormak istiyorum sanırım sende ankaradasın.ben bu ay adet olursam zekayi tahir hastanesine gitmeyi düşünüyorum.nasıl bir hastane iyi mi?
canım ben ilk bebeğimede etlik doğumevine gidiyorum şimdi herhalde Zübeyde hanım olmuş adı herhalde eski telsizlerdeki zübeydeyle birşeymiş Zekai tahir hastanesi geçen seneki bebek ölümleri nedeniyle pek tercih edilmiyor.Bir de dün hastanedeydim sırada bekleyen bayanlar zekai tahirden gelmiş oradaki hemşireler kötü davranıyormuş

Günaydın kızlar bu arada geçmişi okuyordum da bir kaç arkadaş bana birşeyler yazmış cevap veriyim dedim önce

:1::1::1: yokk şekerimmm yokk grev var bizim yatakodasınndaaa :D:D:D saçlarıma maşa yaptımda geç yattım ondan yaniii:1::1:

valla bilmiyorum dün dr a gititm zorda olsa minik bir kese gördüm dedi ama sağ yumurtalığında kist var dedi kötü birşeymi kistten ne olur bilen varmı.
Kist ile kesede aynı yerdeymişde oyüzden zor görmüş keseyi

ayy canım bu konuları hiç bilemem ama gebelikte kist geçer diye duydum yanlış hatırlamıyorsam:)) yani bilemiyorummm

hoşgeldin mercan..bendede 7.5 cm vardı cnm doğum kontorl hapıyla 3 ayda geçti.kşstlede hamile kalnıyor diyede çok duymuştum.duyudğum kadarıyla bi zararı olmuyodu

Valla bilmiyorum dün dr a gititm zorda olsa minik bir kese gördüm dedi ama sağ yumurtalığında kist var dedi kötü birşeymi kistten ne olur bilen varmı.
Kist ile kesede aynı yerdeymişde oyüzden zor görmüş keseyi

geçmiş olsun canımmm bende hiç anlamıorumm ama sanırım bi zararı olmaz olsa zaten dr sölerdi heralde

ayy canım bu konuları hiç bilemem ama gebelikte kist geçer diye duydum yanlış hatırlamıyorsam:)) yani bilemiyorummm

hoşgeldin mercan..bendede 7.5 cm vardı cnm doğum kontorl hapıyla 3 ayda geçti.kşstlede hamile kalnıyor diyede çok duymuştum.duyudğum kadarıyla bi zararı olmuyodu
Ben ama zaten yıllardır doğum kontrol hapı içiyorum ramazan ayında sonuncu yu bitirdi eylülde tekrar başlamadım hemen hamile kaldım
geçmiş olsun canımmm bende hiç anlamıorumm ama sanırım bi zararı olmaz olsa zaten dr sölerdi heralde
Valla dün dr da çıldırmıştı başı kalabalıktı birde ben tam masada yatıyordum kadının biriside girdi içeriye üstelik yanında 6 ,7 yaşları civarında erkek çocuğu vardı dr azarladı burada kadın çıplak yatıyor bune laçkalık bun terbiyesizlik diye bağırıp durdu hiç bir şey soramadım dr a hastaneler çok kalabalık zaten çok sıra bekledim bende anca ağzından kist ve küçük keseyi gördüm lafını duydum mafoldumben
Teşekkürler kızlar

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bişi sorucam şimdi emoşla konuştummm doktordan yeni çıkmış doktor altann muayenede çok ufak bi yuva gördüm demiş ve farlutal die bi ilaç vermiş kullan bunu adet olmassan gel demişşş.şimdi doktorun yuva dedigi şey kesemi ve bu ilacı kullanmasında bi sakınca olurmu

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bişi sorucam şimdi emoşla konuştummm doktordan yeni çıkmış doktor altann muayenede çok ufak bi yuva gördüm demiş ve farlutal die bi ilaç vermiş kullan bunu adet olmassan gel demişşş.şimdi doktorun yuva dedigi şey kesemi ve bu ilacı kullanmasında bi sakınca olurmu

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Back
X