Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
idilcan kaç kilo aldın ilk aydan itibaren ?
ceren ben sana hastane hakkında bilgi yazdım okudunmu
şu an 12 kilo aldım toplam
sende mi hamilesin canım?
valla bilmiyorum dünkü olaydan sonra benimde pek bir fikrim kalmadı ufff çok kalabalık hastaneler yaaşimdi okudum canım pardon gözümden kaçmış.peki nereye gideyim kafam karıştı etlik mi daha iyi?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bişi sorucam şimdi emoşla konuştummm doktordan yeni çıkmış doktor altann muayenede çok ufak bi yuva gördüm demiş ve farlutal die bi ilaç vermiş kullan bunu adet olmassan gel demişşş.şimdi doktorun yuva dedigi şey kesemi ve bu ilacı kullanmasında bi sakınca olurmu
ceren ben sana hastane hakkında bilgi yazdım okudunmu
şu an 12 kilo aldım toplam
sende mi hamilesin canım?
yok fıstığım ya nerdee ben hamile kalmak için çabalayanlardanım?
ama merak ettim işyerindede arkadaş var hamile 4 aylık ama çok kilo aldı.
canımm bence içmesin kan testi yaptırsın bi kaç gün sonra..
bu arada senmi hamilesin yıldızmı kan değeri 75 çıkmış hani. ama kızlar karıştırdı senle yıldızı :)
naber idilimm ben 9kg almışım ama öncesinde zaten 73kgdum. şimdi 81 kgyum
sende dikkat et doğuma kadar 4-5 kg daha alırsın.. ben 83le bitirmeye çalışıcam![]()
ceren ankaranın neresindesin[/QUOTE
sincanda oturuyorum şimdilik ama orayı hiç sevmedim izmirden gelin geldim buraya.allah nasip ederse 1-2 yıl sonra ordan taşınacağım eryamandan ev almayı düşünüyoruz.
yok yok hamile olan yıldızzzz :) benim hemşommm
iyidir sedefim senden ne haber? iyi yaaa 9 kilocukkkkkkkkkkkkkkkk boshayallersmile
ben 65 kiloydum, şimdi 77yim...dikkat ediyorum ekmek yememeye çalışıyorum mesela, doktorum bal yeme dedi bir de... kilo yapıyomuş galiba
sen nasılsın fındığımmmmm ne var ne yokkkk anlat bakalım
neler aldın kızınaa?
canımm bence içmesin kan testi yaptırsın bi kaç gün sonra..
bu arada senmi hamilesin yıldızmı kan değeri 75 çıkmış hani. ama kızlar karıştırdı senle yıldızı :)
mercannnnn gözünaydın gülüm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..
naber idilimm ben 9kg almışım ama öncesinde zaten 73kgdum. şimdi 81 kgyum
sende dikkat et doğuma kadar 4-5 kg daha alırsın.. ben 83le bitirmeye çalışıcam![]()
ceren ankaranın neresindesin[/QUOTE
sincanda oturuyorum şimdilik ama orayı hiç sevmedim izmirden gelin geldim buraya.allah nasip ederse 1-2 yıl sonra ordan taşınacağım eryamandan ev almayı düşünüyoruz.
hoşgeldin hemşomm zor olmuştur senin için başka bir memleket..
hele bide izmirden ayrılmakk.. kısmet tabi herşey
anladım :)
ilk aylarda iyi gidiyodu 3 ayda 3 kilo aldım
3. aydan sonra kilolar aldı başını gitti :)) 5. ayda 9 kilo fazlam vardı
şimdi 30 haftalık hamileyim 12 kilo
arkadaşın kaç kilo almış :)
hoşgeldin hemşomm zor olmuştur senin için başka bir memleket..
hele bide izmirden ayrılmakk.. kısmet tabi herşey
aynen canım ya hele ki ankara ben hala alışamadım sıkıcı bir şehir.gerçi işten güçten fırsatta olmuyor gezmeye sadece alışveriş merkezlerine gidiyoruz ama artık oda yetmiyor şöyle denize karşı bir kahve içmenin keyfini hiçbişeyde bulamıyorum.arada izmire geliyorum ailem buca da oturuyor
evet bal yeme sırf şeker yavrum.. bak günde 2tane ceviz ye omega için. bal kadar faydalı okadar kilo da yapmaz.. ben iyiyim kuşum dün dr.daydım 2kg olmuş maşallah iyiymiş durumu..
bugün evdeyim kızımın odası geldi az önce. kuruyolar şimdi:)
alışveriş yapmadım daha mobilyasını bekledim. alır yıkar yerleştiririm diye düşündüm. sadece havlu setini aldım bu hafta çıkıcam alışverişe.. sen aldınmı bişilerkaydirigubbakcemile2
bilmiyorum canım oda bilmiyor zaten ama 65 kiloydu hamile kaldığında şimdi 70 den fazladır tahminimce
yok canım hamile olan ben diilim yıldız.ablam şimdi anlatıyım sana emoş adeti bi gün geçince kan testi yaptırdı 1.20 çıktı degeri 3 gün sonra idrar testi yaptı negatif 4. veya 5. gün tekrar kan testi yaptırdı yine 1.20 şimdi 9. günü ve doktor bunu söylemişş.şimdi ben netten araştırdım da doktorların yuva dedigi şey şuymuş yumurta döl yatagından inip rahme yapışıyomuş eger yumurta atılana kadar döllenmesse patlıyomuş buda adet kanaması oluyomuş.eger yumurta patlamassada kiste çeviriomuşş.bende emoşa dedim doktoru ara bi sor bakalım yuva dedigi şey kesemi yoksa döllenmemiş yumurtanın tutundugu yermi ona görede hapı kullanırsın veya kullanmassın