• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyi çalışın ha tembellik yapmayın :)

kızlar evde ıspanak var ama nasıl pişirsem bilmiyorum...
ıspanaklı tarifleriniz var mııı cokacimcoook

Kuşum ben ıspanağı genelde bol soğanlı ve havuçlu kavurmasını yapıp üzerine de yumurta kırıp fırına veririm, mükemmel oluyo valla cokacimcoook bi de borani yaparım ıspanaktan, haşlayıp süzüp sarmısaklı yoğurtla karıştırıyosun süper oluyo ayyyyyyyyy canım çekti valla sempatiksalakcinni

Eklentiler

• $dfds.webp
    $dfds.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 28
iyi çalışın ha tembellik yapmayın :)

kızlar evde ıspanak var ama nasıl pişirsem bilmiyorum...
ıspanaklı tarifleriniz var mııı cokacimcoook

Ben ıspanağı çok karıştırmamaktan yanayım.Öünkü zaten başlı başına çok fayadlı.
Salçaymış oymuş buymuş gereksiz.
Soğanı kavurup biraz pirinç ardından ıspanaklar tuz ve karabiber.Başka hiçbişey katmam;ama tabi zevk meselesi... kaydirigubbakcemile4

yapmıyoz kız merakla sen..aklinialirimsmile

canım ben bilmiyorum sadece kavurup içine yumurta kırmayı biliyom o kadar..:umursamaz:
ayşemmm bilir sen ona sor..:1:

:roflol:

Kuşum ben ıspanağı genelde bol soğanlı ve havuçlu kavurmasını yapıp üzerine de yumurta kırıp fırına veririm, mükemmel oluyo valla cokacimcoook bi de borani yaparım ıspanaktan, haşlayıp süzüp sarmısaklı yoğurtla karıştırıyosun süper oluyo ayyyyyyyyy canım çekti valla sempatiksalakcinni

borani yapamam evde yoğurt yok :roflol:
ay yumurtasız tarifleriniz yok mu kızlar :))

ben de soğanı kavurup kıyma koyarım sonra salça koyarım
sonra kırmızı biber tuz ve pirinç sonra da ıspanakları attık mı tamam :))

SMART geçmiş olsun cnm.bundada vardır bi hayır.inş.kocanla birlikte old.hayırlı evlatlarınız olur.siiz hiç bekletmeden

Yaren çok teşekkür ederim.Hayırlısı buymuş demekten başka bişey yok yapıalcak.
Her zaman güzel şeyler hayırlı olacak diyebişey yokmuş;buna yürekten inanıourm.

canımm buraya bakıyon dimiii

:roflol: :roflol: suuu gör artık yaaaw :)))

Ben ıspanağı çok karıştırmamaktan yanayım.Öünkü zaten başlı başına çok fayadlı.
Salçaymış oymuş buymuş gereksiz.
Soğanı kavurup biraz pirinç ardından ıspanaklar tuz ve karabiber.Başka hiçbişey katmam;ama tabi zevk meselesi... kaydirigubbakcemile4

en iyisi aslında bilmiyorumkismile

Canım yazdığını okudum;o hiç üzüntüsünü belli etmedi,hep güçlü durmaya çalıştı ondna gelmiyordur demişsin.Çok duygulandım okurken. ohaoldumsmile
Daha ziyade kendi sıkıntılarımla sizi fazlaca meşgul ettiiğimi düşündüğümden gelmek istemedim...
Kendimi aştım sizinle yaa;anlattıkça anlattım;bu bana çok fazla... :)
Nasıl kızarım sana;sen de aynı benim gibi kendince doğru bildiğin şeyi söyledin başından beri.
Haklıydın da ;ortada fol yumurta yokken kuruntu dinlemek sıkıcı olabiliyor zaman zaman.

Bitanem benim, sen ne anlatırsan, hangi duygunu paylaşırsan paylaş asla sıkılmam ben, her zaman seni dinlemeye, her sıkıntını da her sevincini de paylaşmaya hazırız biz burda biliyosun olumunekankayizsmile siz de benim az derdimi sıkıntımı dinlemediniz dimi yerimseniben sen de benim az nazımı çekmemişsindir yani sırnaşık şey topik kurallarını çiğnediğim zamanlarda az dayağını da yemedim hani :kedi:

Şaka biyana, böyle zamanlarda ne kadar şanslı olduğumu hatırlıyorum, hep sanal, hep yalan gibi gördüğüm şu internet ortamında bu kadar sıcak, bu kadar samimi arkadaşlıklar kurabileceğime asla inanmazdım Şeniz Şeniz Şeniz

ben bıcı bıcı yapmaya gıdıyom kızlarr hımm nerden bakınırsak ohh ılık suyla duş ne kadan mikemmelll gelecek bana kesınnkaydirigubbakcemile3

Yaren çok teşekkür ederim.Hayırlısı buymuş demekten başka bişey yok yapıalcak.
Her zaman güzel şeyler hayırlı olacak diyebişey yokmuş;buna yürekten inanıourm.

doğru cnm haklısın.bak benim geçiyo güünm ama adet bu herşeyden geçebilir diye en son hamilelğie yormaya çalışıyorum.idrar tesitnde çıkmayınca ne bilim kan testi içinde bir ka gün daha beklicm..33.gün işte bugün pzartesşye kadar yani 38.güne kadar beklemeyi düşnüyorum..
ne hayırlıysa o olsun benim ve herkes içinsositososito

:roflol: :roflol: suuu gör artık yaaaw :)))

en iyisi aslında bilmiyorumkismile

Ben bu söyledğimi bazen de spagettiye sos olarak da hazırlarım.Tabi o durumda pirincini çok çok daha z koyarım.
Kocaman bir tabağın ortasına az miktarda makarna üzerine ıspanağımı düzgün bir şekilde koyduktan sonra tabağın 4 kçşesine birer parça yoğurt koyup tabağın her tarafına taze karabiber çekerim.
Benim için öncelikle besini en az öldürmek ve ardından da görüntü geliyor!:lepi:

ben bıcı bıcı yapmaya gıdıyom kızlarr hımm nerden bakınırsak ohh ılık suyla duş ne kadan mikemmelll gelecek bana kesınnkaydirigubbakcemile3
hadi bakalım yapın bıcı bıcınızzıı.şimiden saatler olsun canım...
kızlar ben çıkıyorum yemek saati geldiii
kendinize çok iyi bakınnn :) sizi seviyorumm şekerler

afiyet olsun canım yarasınnn...zemuszemus
hadi iyi akşamlar bende seni seviyorummmmkaydirigubbakcemile3

Bitanem benim, sen ne anlatırsan, hangi duygunu paylaşırsan paylaş asla sıkılmam ben, her zaman seni dinlemeye, her sıkıntını da her sevincini de paylaşmaya hazırız biz burda biliyosun olumunekankayizsmile siz de benim az derdimi sıkıntımı dinlemediniz dimi yerimseniben sen de benim az nazımı çekmemişsindir yani sırnaşık şey topik kurallarını çiğnediğim zamanlarda az dayağını da yemedim hani :kedi:

Şaka biyana, böyle zamanlarda ne kadar şanslı olduğumu hatırlıyorum, hep sanal, hep yalan gibi gördüğüm şu internet ortamında bu kadar sıcak, bu kadar samimi arkadaşlıklar kurabileceğime asla inanmazdım Şeniz Şeniz Şeniz

Bursaya gideceğim yakın zamanda Zehselin bebeği de doğmuş olur onu da görmüş olurum. :)
Bayramda da ailemin yanına gideceğim.Sen ve MERVEyi de Bursada ziyaret edip öyle mi yoluma devaö etsem ne diye düşünüyorum kaç gündür. :))
Bebek yok ya artık;local gezilerimi il dışına açmaya karar verdim yine.Hiç görülmemişti benim iki ay hiç burdan kıpırdamadığım. ohaoldumsmile Hem biraz da strs atmış oalcağım.Ardından da bi İstanbul yaparım FATOŞ'un dombili halini görürüm :))
Onlar zaten buluşacakmış;isteyen yine gelir onlarla da tanışırım.
Naneyi zaten göreceğm onun bir OK ine bakar
Elimden geldiğince sanallıktan çıkmaya çalışıyorum sizlerde yardım edinnnnn :lepi:

Topik kuralalrına gelince;hepsi bizim iyiliğimiziçin ama senin için bi güzelllik yapıyoruz nedense sırnaşık şey

Bursaya gideceğim yakın zamanda Zehselin bebeği de doğmuş olur onu da görmüş olurum. :)
Bayramda da ailemin yanına gideceğim.Sen ve MERVEyi de Bursada ziyaret edip öyle mi yoluma devaö etsem ne diye düşünüyorum kaç gündür. :))
Bebek yok ya artık;local gezilerimi il dışına açmaya karar verdim yine.Hiç görülmemişti benim iki ay hiç burdan kıpırdamadığım. ohaoldumsmile Hem biraz da strs atmış oalcağım.Ardından da bi İstanbul yaparım FATOŞ'un dombili halini görürüm :))
Onlar zaten buluşacakmış;isteyen yine gelir onlarla da tanışırım.
Naneyi zaten göreceğm onun bir OK ine bakar
Elimden geldiğince sanallıktan çıkmaya çalışıyorum sizlerde yardım edinnnnn :lepi:

Topik kuralalrına gelince;hepsi bizim iyiliğimiziçin ama senin için bi güzelllik yapıyoruz nedense sırnaşık şey

Kız ben de Merve de Samsundayız, nasıl Bursa'da görecen bizi :roflol: :roflol:
Ama kuşum eğer Samsun'a yolun düşerse mutlaka görmek isterim ve ne yapar eder buluşuruz sen gel yeter ki bu tarafa olumunekankayizsmile

Ooohhh misss...
Sıhatler olsun şimdiden :)))
Şu doktora da git artık da güzel haberlerini duyalım;pimpirikli oldum iyice ben!ohaoldumsmile
doğru cnm haklısın.bak benim geçiyo güünm ama adet bu herşeyden geçebilir diye en son hamilelğie yormaya çalışıyorum.idrar tesitnde çıkmayınca ne bilim kan testi içinde bir ka gün daha beklicm..33.gün işte bugün pzartesşye kadar yani 38.güne kadar beklemeyi düşnüyorum..
ne hayırlıysa o olsun benim ve herkes içinsositososito

Günün geçtiyse bence artık bak ve ona göre doktor randevunu al.O kadr yoğun oluyorlar ki iyi bir doktordan istediğin ana pat diye randevu alamayabilirsin sonrasında.
Tabi sen bilirsin.

Back
X