• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Mervecim sana da teşekkür etmek istiyorum;konuşamadık benim çıkmam lazım.
karşılaşırız yine nasıl olsa :) Bebek itmiş olabilri ama benden kurtulamazsın ;)
öpüyorum.

Mervecim sana da teşekkür etmek istiyorum;konuşamadık benim çıkmam lazım.
karşılaşırız yine nasıl olsa :) Bebek itmiş olabilri ama benden kurtulamazsın ;)
öpüyorum.

Oyy kuzum her zaman gel biz seni çok özlüyoruz senden kurtulmak mı asla!
Çok öptüm canım benim...Kendine çok iyi bak...

Kız Merveeeeeeee Çarşambada mı rüzgar var kız :1: o rüzgara söyle de benim cadaloz eltiyi de kapıp götürsün çoooooooooooookkk uzaklara, mümkünse çıkmasın bidaha karşıma olma mı beeeeeeeeeehhhh kaydirigubbakcemile3

Tam netd eğil canım ya ama bir dahaki ghaftas onu belki....
tamam canım zaten benimde belli değil..:umursamaz:
o zamana kadar daha cok konuşuruz ne olsa.kaydirigubbakcemile3.

Ben çıkıyorum şimdilik kzılar;tekrar desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim.
Sizleri seviyorum :))
iyi akşamlar canımcım..:3:
bende seni seviyorum.opuyorumnanaktan.iyi günde kötü günde hep yanındayızzz..Şeniz

Kız Merveeeeeeee Çarşambada mı rüzgar var kız :1: o rüzgara söyle de benim cadaloz eltiyi de kapıp götürsün çoooooooooooookkk uzaklara, mümkünse çıkmasın bidaha karşıma olma mı beeeeeeeeeehhhh kaydirigubbakcemile3

kızzz allah seni ne yapmasınnn...:roflol::roflol::roflol:
mümkünse benimlinide götürebilirmi acaba...sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:

kızlarr kafam çookk karıştıı yaaaa:bbo:
neyse kociş geldi ben çıkıyorumm öptümmm hepiniziiiiiiiiiiiii

güle güle şeker bende öptümmmmm..Şeniz
Selam kızlar nasılsınıızzzz

selam canım hoşgeldin...opuyorumnanaktan
ben kendi adıma iyiyim cok şükür..kaydirigubbakcemile3bayanssulusmile
sen nasılsın nsaıl gidiyo hamişlik.:CüvCüv:

kızlar ben çok kötüyüm bugün gittim doktora bebek çok aşağıya inmiş. erken doğum riskim var ciğerleri gelişsin diye dört ampul iğne verdi ikisini vuruldum ikisini yarın. ani bi hareketinde doğum başlar çok dikkat et dedi. hep yüksek tut ayaklarını rapor yazabilirim bundan sonra çalışma dedi ama ben dedim şuan işi bırakacak durumda değilim. ayın 1inde yine gidicem bakçak eğerki düşme devam ediyosa zorunlu yazıcam rapor dedi. en azından buraya yeni eleman aldık işi bi nebzede olsa öğretir giderim artık napayım.

Olabilir canım burası bu akşam uçuruyor zaten:)
Yüksek ihtimal senin cadaloz eltide uçup gitmiştir hele ki zayıfsa bu iş tamamdır:)))

kızlar ben çok kötüyüm bugün gittim doktora bebek çok aşağıya inmiş. erken doğum riskim var ciğerleri gelişsin diye dört ampul iğne verdi ikisini vuruldum ikisini yarın. ani bi hareketinde doğum başlar çok dikkat et dedi. hep yüksek tut ayaklarını rapor yazabilirim bundan sonra çalışma dedi ama ben dedim şuan işi bırakacak durumda değilim. ayın 1inde yine gidicem bakçak eğerki düşme devam ediyosa zorunlu yazıcam rapor dedi. en azından buraya yeni eleman aldık işi bi nebzede olsa öğretir giderim artık napayım.

Demek şimdilik durum böyle canım...
Bebiş sanırım dünyaya gelmek için sabırsız davranıyor biraz:emir_bebek:
Şimdilik kendini fazla yormadan idare et ama doktorun gerekli gördüğü zamanda raporu kabul et bence hem bak yeni eleman senin işine de yardımcı olur belki...Sıkma canını.

Canım gittin mi?Hayırdır aklın niye karışık?
Bugün Yelizcemden duymuştum doktora gitmişsin "yuva"görmüş.
Ama ben tam anlayamadım canım..Durum nedir...?

canım cok gecmiş olsun..
senin bebek sabırsız sanırım..
inş. ayın 1 kadar bişiycik olmaz..inş. bebişin zamanında gelir..

Ah canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm :(( aman dikkat et sen de, çok hareket etme, işyerinde de oturarak çalış, ayaklarının altına bi sehpa falan ayarla yüksekte tut, doktorunun önerilerinden de çıkma sakın bişicik olmaz inşallah yerimseniben ciğerleri geliştikten sonra da erken doğsa da sorun olmaz zaten merak etme :teselli:

Olabilir canım burası bu akşam uçuruyor zaten:)
Yüksek ihtimal senin cadaloz eltide uçup gitmiştir hele ki zayıfsa bu iş tamamdır:)))

Zayıf kız zayıf :1: ama öyle koca bi totosu var ki o rüzgar o totoyu kaldırmaya yeter mi bilmem :roflol: :roflol::roflol:

Son düzenleme:
Kızlar ben ütünün başına geçiyorum, kocişim raporlu olduğu için 3 gündür gitmiyodu okula, yarın başlicak artık, gömlekler pantolonlar ütülenecek beni bekliyo, ütü işimi bitirince yine gelirim canlarım öpüldünüz kocuman opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Ah canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm :(( aman dikkat et sen de, çok hareket etme, işyerinde de oturarak çalış, ayaklarının altına bi sehpa falan ayarla yüksekte tut, doktorunun önerilerinden de çıkma sakın bişicik olmaz inşallah yerimseniben ciğerleri geliştikten sonra da erken doğsa da sorun olmaz zaten merak etme :teselli:

Zayıf kız zayıf :1: ama öyle koca bi totosu var ki o rüzgar o totoyu kaldırmaya yeter mi bilmem :roflol: :roflol::roflol:

Vay be totolu hatun bu desene!:)
Uçmuştur o sen rahat ol :))

Kızlar ben ütünün başına geçiyorum, kocişim raporlu olduğu için 3 gündür gitmiyodu okula, yarın başlicak artık, gömlekler pantolonlar ütülenecek beni bekliyo, ütü işimi bitirince yine gelirim canlarım öpüldünüz kocuman opuyorumnanaktan

Tamam canım kolay gelsin çok...
Ben de bıcı bıcı yapıcam öptüm kocaman kocaman!

tamam canım kolay gelsin...gel yine laflarız..:3:

neyse benden başka kimse kalmamışş..
bende cıkayım bari benimde ütü var onları yapim belki gelirim sonra yine..

Back
X