Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
GÜNAYDIN GÖKCEMM...Şeniz
gecmiş olsun canım...yıldızın kandada cıkmış gebelik yani artık oda hamişler kervanına girdi.:CüvCüv:
darısı bize..öyle işte başkada bişiy yok..boshayallersmile

]

inşallah canım katlar değerim inş bu ay senden ümitliyim. benim gibi evi labaratuara çeviriyosun
inşallah canım bende umut ediyorum bakalım nasip..:Saruboceq:
evet yaaa evin heryeri test jel kaynıyo ateş ölçüyorum bir yandan..yani her saat bişiylerle meşkulim..yediklerimde cabsı..

hımm neyse dediğin gibi ovulasyon testinde cıkar zati yumurtlama olduysa..boshayallersmile
kız ben preseedle çalışmaya 4 gün öncesinden başladım ne olur ne olmaz diye..sempatiksalakcinni

canım dr. zaten söylenmesi gerekeni söylemiş...bayanssulusmile
ama geneldede 5 ve üzeri hamilelik var derler ama benim dr. 30 üstü olmadığı sürece hamilelik kesin demem demişti..:umursamaz:
hakkında hayırlısı belki katlar canım hemen stres yapma..k.k nelerle karşılaştık..zemuszemus
allahım ol demişse olmuştur zaten sen rahat ols stres yapma..lmaz:

valla canım çok iyiyidin 5 dk önceye kadar işyerinde bir arkadaşla tartıştım şimdi de elim ayağım titriyor sinirden

saol bitanem darısı sana ve diğerlerine doktor haftaya gel dedi.
inş sende bi gün burdan müjdelersin inanıyorum eşin ameliyat olsun ikinci ayına sende benim gibi olacaksın ihmal etmein ne olur

amin canım amin inşallah hayırlısıyla ameliyat olur da bende hamiş kalırım
saol canım benim olumunekankayizsmile

günaydın tatlımmm hoşgeldinnn...
geçmiş olsun bitanem.... :teselli:

gökçecim günaydın canım allahım kalbine göre versin bitanem seninkide inş olacak bu ay
valla canım çok iyiyidin 5 dk önceye kadar işyerinde bir arkadaşla tartıştım şimdi de elim ayağım titriyor sinirden
aman canım sakin ol klasik müzik aç dinle rahatlarsın

YILDIZ hayırlı olsun cnm.Allah sağ salim kucğaına almaya nasip etisn inş..bende birazdan kan vermeye gidceğim.dua edin ne olur

hımm neyse dediğin gibi ovulasyon testinde cıkar zati yumurtlama olduysa..boshayallersmile
kız ben preseedle çalışmaya 4 gün öncesinden başladım ne olur ne olmaz diye..sempatiksalakcinni

wouwww iyi yapmıssın erkenden başlamıssın preseed kullanmaya...hadi bakalım inşallah tutar bebegim bu ay :Saruboceq: :Saruboceq:

saol hayatımmm olumunekankayizsmile ayyy evet kutlamıştım ben yıldızımıı canm benm allah herkese nasıper tsınn ınş..

amin canım amin inşallah hayırlısıyla ameliyat olur da bende hamiş kalırım
saol canım benim olumunekankayizsmile

günaydın tatlımmm hoşgeldinnn...
geçmiş olsun bitanem.... :teselli:

hoşbulduk nanemmmm opuyorumnanaktan

teşekkur ederımmm ılaç şçe içe bı hal olcam offf lmaz:

yok yıldızcım ya arkadaş hamile.gereksiz gereksiz kaprisler bi havalar bi havalar.dünyanın merkezinde sanıyor şuan kendisini.bi yere kadar çekiliyor yani bide kendisinden böyle şeyler beklemiorum.çünkü onunla çok ilgileniyorum üstüne fazla düşüyorum hamile diye ama çok kırdı beni.

he, cerenankara, GamzeliKiz+, gokcegokce+, SeKeR_NaNe, yaren0144, Yavyum, Yildiz10+

hepicinize mileeeeeebaaaaaaaaaaaa :))

smartcıum biyerde yazdıgın gibi başa gelince çekiliyo ya deselerdi sen kaldırabilir misin
bu olayı yo yo mümkün değil derdim...der küçükde olsa büyükte olsa herkes kendi
ateşinde yanıyo büyüğü küçüğü yok bunun...ama Allah kuluna taşıyamayacağı yükü
yüklemezmiş.....ne var ki hepsi bizim için...Allah yardımcımız olsun hepimizin

eşin kesin olarak yanına geldiğinde inşallah tekrar verir Allah sağlıkla sıhhatle
ikiniz birlikte büyütürsünüz göbüşü :)))

ay pericim noldu canım ya ne erken doğumu inşallah olmaz öyle bişey aman dikkat et
dikkat et lütfen heycan yaptım valla bak hık hık der giderim hee bılıyosun sempatiksalakcinni
sürpriz yapma bize kendıen çok dıkkat et işide şimdi bişi dicem olmıcak s.tir et gitsin yaa
hanımefendi çizgimden çıakrmasınalr klava:
evınde otur totonu kaldırmadan aman deyim....bebiş bebiş sende accuk daha otur içerde ekmek elden su gölden elle ellee :CüvCüv:

Son düzenleme:

ayşemmmmm benım de kasıklarım ozelllıklee sağ kasığım çok fena yaaa bole bı durum olabılırmıkııı offff pimpirik gökçe gerı donuyorrrr :gitme:

yok kızlar ya sakin olamıyorum.arkadaş hamile ve ben çok üstüne düşüyorum fazla ilgileniyorum.ama o kendini dünyanın merkezinde sanıyor.ve hep kaprisli.tamam hamile idare edelim ama bir yere kadar birde ilişkilerin samimi olması lazım ama arkadaşım hiç samimi değilmiş onu anladım.her zaman kendini düşünüyor.

ayşemmmmm benım de kasıklarım ozelllıklee sağ kasığım çok fena yaaa bole bı durum olabılırmıkııı offff pimpirik gökçe gerı donuyorrrr :gitme:

Gökçecim sen şimdi 26 haftalıksın

bak bu haftadan itibaren kasık ve alt karın ağrılarının neden olabileceğini yazyım sana

1.Bebek bu haftalarda hızla kilo alıyo vedaha fazla yük biniyo karnına bu artış rahim kaslarını
gereceğinden ağrıların olabilir.

2.Hazılrık kasılmaları denen kasılmaların başlamış olabilir...

3.Pelvis artık bebeği aşağı doğru itecek şeklini almaya başlıyo yani koridoru genişletiyo
bu da kasıkalrında ağrıya sebebiyet verebilir.

4.idrar yollarında enfeksiyon olabilir ve burda dikkat ileri gebelik haftasındaki idrar yolu
enfeksiyonu erken doğuma sebep olur bi idrar testi yaptırmanı öneririrm önlem almak en iyisidir...

5.Bebeğin saçma sapan yerlere tekme atıyodur ve bu da kasıkalrında ağrıya sebep oluyodur kaydirigubbakcemile3

6.Çok ani hareketlerde bulunursan gene rahim kaslarını zorlayacağından kasıkda arıların oalbilir

benim bildiğim bu kadar canım ve bu kasık ağrıların 2 gündne uzun sürüp seni rahatsız
ediyosa bi doktoruna görünmen en iyisi olur

saol hayatımmm olumunekankayizsmile ayyy evet kutlamıştım ben yıldızımıı canm benm allah herkese nasıper tsınn ınş..
aminn gökcecim inşallah...:Saruboceq:
he, cerenankara, GamzeliKiz+, gokcegokce+, SeKeR_NaNe, yaren0144, Yavyum, Yildiz10+

hepicinize mileeeeeebaaaaaaaaaaaa :))
:

milebanı yirim seninn..günaydın bebem hoşgeldinn..Şeniz

bende dr. ayşem gelsede sorsam diyodum..naniknanik
canım benim dün ateşim 36.0 bugünse 35.7 acaba diyorum catlamış olabilirmiyim sence dr,cummm.CADIARZU

hoşbulduk gamzeliimm :)

heh canım ben gördum mesajını da yazcaktım sımdı yaa olumunekankayizsmile

benim bildiğim yumurta çatlayınca ateş 0,5 kadar artıyo acaba yanlışmı bilmiyorum yaa

du senin için ufak bi araştırma yapıym

YILDIZ hayırlı olsun cnm.Allah sağ salim kucğaına almaya nasip etisn inş..bende birazdan kan vermeye gidceğim.dua edin ne olur
saol canım çok merak ediyom hade gitte gel inş bebişin senledir.

aman canım görmezlikten gel
ayy bugünn kimse bana selamda vermio küsecemm heeee
oy canım zemuszemuszemuszemus
ay ben verdim ya kıs allam yareppim akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…