Gökçecim sen şimdi 26 haftalıksın
bak bu haftadan itibaren kasık ve alt karın ağrılarının neden olabileceğini yazyım sana
1.Bebek bu haftalarda hızla kilo alıyo vedaha fazla yük biniyo karnına bu artış rahim kaslarını
gereceğinden ağrıların olabilir.
2.Hazılrık kasılmaları denen kasılmaların başlamış olabilir...
3.Pelvis artık bebeği aşağı doğru itecek şeklini almaya başlıyo yani koridoru genişletiyo
bu da kasıkalrında ağrıya sebebiyet verebilir.
4.idrar yollarında enfeksiyon olabilir ve burda dikkat ileri gebelik haftasındaki idrar yolu
enfeksiyonu erken doğuma sebep olur bi idrar testi yaptırmanı öneririrm önlem almak en iyisidir...
5.Bebeğin saçma sapan yerlere tekme atıyodur ve bu da kasıkalrında ağrıya sebep oluyodur kaydirigubbakcemile3
6.Çok ani hareketlerde bulunursan gene rahim kaslarını zorlayacağından kasıkda arıların oalbilir
benim bildiğim bu kadar canım ve bu kasık ağrıların 2 gündne uzun sürüp seni rahatsız
ediyosa bi doktoruna görünmen en iyisi olur
ay ben verdim ya kıs allam yareppim akannehir
hoşbulduk nanemmmm opuyorumnanaktan
teşekkur ederımmm ılaç şçe içe bı hal olcam offflmaz:
he, cerenankara, GamzeliKiz+, gokcegokce+, SeKeR_NaNe, yaren0144, Yavyum, Yildiz10+
hepicinize mileeeeeebaaaaaaaaaaaa :))
oyy kıyamam sana inş biran önce geçer ağrılarınn olumunekankayizsmile
merhaba yavrummmmmmmmmm aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ayy demeki ben yanlış biliyom kızzz o zaman..akannehirhoşbulduk gamzeliimm :)
heh canım ben gördum mesajını da yazcaktım sımdı yaa olumunekankayizsmile
benim bildiğim yumurta çatlayınca ateş 0,5 kadar artıyo acaba yanlışmı bilmiyorum yaa
du senin için ufak bi araştırma yapıym
::)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 mananeee benimde ismimi yazınn orayaaaa :umursamaz:
çok ama çok teşekkur ederımmm ayşecımmm
ayy ağlıyorumm yaaa valla bana noluyoo bılmıorumm ama canım acıyorrr başım çatlayacak gıbııı parol da aldım ama tık yokkkk ... dun eşimle tartıştım gorumcem yuzundennn aslında belkı çok da buyutulecek bır ley değildı ama hamılelıkk ve gorumcemle asla anlaşamamamızz benı delı edıyorr bu tavırları yaaa ...eşimın de buna bşey dediği yokk aslındaa anlaşamıyorsanız bu sızın prblemınızz vs vs vss ama çok tuaf oldum yaaa süreklı ağlayasım varrr 4 gundur de ağrıyor sağ kasığımmmm bılmıorummm eşim gelsın de bı dr a gdeyım bebeğimı goreyım en azındannnn geceden berı aglamaktan halak oldummm hayatımda kendıme kızdığım tek bır şey varrr hıç dırayetlı bırı değilim en ufak şeyde kendımı uzuyorummm kendımı mahvedıyorum aglıyorummmm hamılelık daha da beter ettııı offf neyse başınızı ağrıttımmmm yeterr :gitme: :gitme: :gitme:
selamm kızlarrrrrr mamamı yidim geldimm zemuszemus
eeee nasılsınızz bakem bu günnn
yıldızcımm cnm tekrar tebrik ederimm bak ne kadar umutsuzdunn ama geldi sonunda bebğinn sana allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsinn canımmmmmmmmm
:teytey::teytey::teytey:a.s.
canım hemencik üzülme yaaaa...olumunekankayizsmile
bebişin orda olduğunu ve büyüdüğü hissettiriyo annesine..
ağlama ama lütfen hem kendini hemde bebişini üzme..:teselli:
ayy demeki ben yanlış biliyom kızzz o zaman..akannehir
ne bilim bende ateş düşüpte cıkınca yumurtlama oluyo zannediyodum..bilmiyorumkismile
neyse araştır barim bir zahmet kuşum yaa..:lepi:
YELİZCEM hoşgeldin canımmmm...nasılsın..opuyorumnanaktan
:gitme: :gitme: :gitme:
saol canım darısı sana naptın tahlili
SAOLL BALIMM İİYİM SEN NASILLSINNNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUGÜN TOPİGİN NAZLI KIZI OLUCAMMM :gitme:
:gitme: :gitme: :gitme:
::)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 mananeee benimde ismimi yazınn orayaaaa :umursamaz:
yıldızcımm cnm tekrar tebrik ederimm bak ne kadar umutsuzdunn ama geldi sonunda bebğinn sana allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsinn canımmmmmmmmm
:teytey::teytey::teytey:a.s.
ayşecim nasılsın balım
çok ama çok teşekkur ederımmm ayşecımmm
ayy ağlıyorumm yaaa valla bana noluyoo bılmıorumm ama canım acıyorrr başım çatlayacak gıbııı parol da aldım ama tık yokkkk ... dun eşimle tartıştım gorumcem yuzundennn aslında belkı çok da buyutulecek bır ley değildı ama hamılelıkk ve gorumcemle asla anlaşamamamızz benı delı edıyorr bu tavırları yaaa ...eşimın de buna bşey dediği yokk aslındaa anlaşamıyorsanız bu sızın prblemınızz vs vs vss ama çok tuaf oldum yaaa süreklı ağlayasım varrr 4 gundur de ağrıyor sağ kasığımmmm bılmıorummm eşim gelsın de bı dr a gdeyım bebeğimı goreyım en azındannnn geceden berı aglamaktan halak oldummm hayatımda kendıme kızdığım tek bır şey varrr hıç dırayetlı bırı değilim en ufak şeyde kendımı uzuyorummm kendımı mahvedıyorum aglıyorummmm hamılelık daha da beter ettııı offf neyse başınızı ağrıttımmmm yeterr :gitme: :gitme: :gitme:
ayy demeki ben yanlış biliyom kızzz o zaman..akannehir
ne bilim bende ateş düşü pte cıkınca yumurtlama oluyo zannediyodum..bilmiyorumkismile
neyse araştır barim bir zahmet kuşum yaa..:lepi:
YELİZCEM hoşgeldin canımmmm...nasılsın..opuyorumnanaktan
kolay gelsinn...ben hem topluyorum hemde buraya bakıyorum...kızlarr ben evimi toparlıyıp geliyorummm
ben çıkıorum kızlar ıyı değilimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?