kılosu nasıl annesı
selam kızlar..................
oglum pazartesi 15:30 da dünyaya geldi . darısı basınıza canlar... bebegim gelmekte cabukluk etti. ama şimdi gayet saglıklı cok sükür evimize cıktık..
anca haber verebildim. dün hstaneden çıktık. hepinizi cok seviyorumm. allah herkese bu mutlulugu yasatsınnnnn
Meraba kızlar..Aydemet doğum yapmışsın facede gördüm.Allah bağışlasın oğlunu canım.Daha zaman vardı sanki,sancın mı oldu?
selam canım. kilosuda masallah iyi ama şimdi sölemeyim nazar degmesin..
canım ben persembeye kadar calısmıstım işte. cuma kontrolüm vardı. rahim yumsamıs demişti doktorum. pazartesi çalısamaz raporu almaya gittim sözde ama.. suyum çok azalmıs. ve sancım cıktı.
suni sancı verdiler ama tam acılma olmadı. sezeryanla aldılar sonra.
darısı basına.işallah bir nefeste kurtulursun..
selam canım. kilosuda masallah iyi ama şimdi sölemeyim nazar degmesin..
canım ben persembeye kadar calısmıstım işte. cuma kontrolüm vardı. rahim yumsamıs demişti doktorum. pazartesi çalısamaz raporu almaya gittim sözde ama.. suyum çok azalmıs. ve sancım cıktı.
suni sancı verdiler ama tam acılma olmadı. sezeryanla aldılar sonra.
darısı basına.işallah bir nefeste kurtulursun..
canım çoook tebrik ederim...nasıl bir duyguymuş anlat bakalım..paşamız aceleci çıktı...yaşasın ege abi mi oldu?maşallah ikinize de..ben de dün egenın dogum vıdeosunu izliyodum..ne usluymus sımdı tam bır haydut....sempatiksalakcinni
canım sana yazmısım ya gece mesaj atmıstım. sabah gittim doktora. evet sancı ve suyum geldi..
darısı basına bitanemmm.
saol tinkerim. çok güzel bir duygu tarifsiz..
epidural mi spinal mi genel mi hangisi oldu canım
genel canım... valla sana sorularım var . facedeysen sorayım..
aysecimm. teyzesi ogluma bir tickerini hediye edersin artık.. öpüyoruz seni...
kızlar bu arada herkese selam
genel canım... valla sana sorularım var . facedeysen sorayım..
İşte canım tickerin :) sağlıkla büyüsün inşallah opuyorumnanaktan
http://lb1f.lilypie.com/w5ATp3.png
oyyy cok teseküürler canım benim . hastanede aklımdan sen gectin telin olsaydı verecektim.. öle apar topar dogumhaneye alıdımki hiç birinize haber bile veremedim..
oyyy cok teseküürler canım benim . hastanede aklımdan sen gectin telin olsaydı verecektim.. öle apar topar dogumhaneye alıdımki hiç birinize haber bile veremedim..
tıckercı başı eline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?