canım benim gözün aydın sonunda bebişini kucagına aldın...tebrik ediyorum... opuyorumnanaktan
face'de resmini gördüm maşallah ya Allahım nazarlardan korusun...
afiyet olsun sempatiksalakcinni
canım benim rica ederim :)
benimde hiç aklıam gelmedi tel vermek ya hanı doğum yaaprsan falan haber ver diye
ne biliym dahada zaman vardı ya insanın aklına gelmiyor olsun canım haberleştik işte
sen iysin bebeğin iyi ya olsun 1-2 gün sonra haber alalım biz :))))
çok tesekklürler nanem....
canım arkadaşın adına cok üzüldüm..cok gecmiş olsun allahım yaşatmasın birdaha..Kızlar canım çok sıkkın yaaokuldan bi arkadaşın bebeğinin kalp atışı durmuş, dün kahverengi lekelenme var çok hafif demişti, hiç aklımıza kötü bişey gelmedi, normaldir diye düşünüyoduk, doktora gidince doktor kalp atışı alamıyorum demiş, kalbi durmuş meğer kürtaj olacakmış yarın yaaa offffffffff :sinifsinif:
selam kızlar..................
oglum pazartesi 15:30 da dünyaya geldi . darısı basınıza canlar... bebegim gelmekte cabukluk etti. ama şimdi gayet saglıklı cok sükür evimize cıktık..
anca haber verebildim. dün hstaneden çıktık. hepinizi cok seviyorumm. allah herkese bu mutlulugu yasatsınnnnn
evet. ne zaman olacagı belli olmadıgı için çalısamaz raporu alacaktım. dogum raporu aldım. :))
öpüyorum sizi.. ben şimdi çıkıyorum. biraz dinleneyim...
ne kadar erken dogdu canım 8 aylık olmuşmuydu?
merhaba kızlarr sonunda işleri hallettim geldim..
bu arada benim ovulasyon negatif..inş. görürüm pozitifi...
tinkerim geçen rüyamda seni gördüm kızzz:))
eşimde yanımdaydı size gelmişiz ben bebegini seviyorum ama büyümüş senin paşa konusuyordu o kadar tatlıydıki...sonra annen vardı odada bize yemek hazırlamış..eşimde napıyor biliyomusun sana soruyorki müsait bir odanız varsa namaz kılabilirmiyim diyor..sende egenin odasını gösteriyorsun burda kılabilirsin diye...
Annenin yüzünde sürekli bir tebessüm vardı..böyle işte daha fazla hatırlayamıyorum...hayırdır inş dedim kendi kendime...
merhaba kızlarr sonunda işleri hallettim geldim..
bu arada benim ovulasyon negatif..inş. görürüm pozitifi...
36 haftalıktı canım :)
hayırlara çıkar inşallah ama rüyan çok güzel erkek bebek güzel haber derler...işin içinde yemek sofrası namaz kılmak gibi unsurlar da girmiş..bence çok güzell bir müjde bu...öle yordum yani...hayırlısı
ayy şimdi kk ya üye olur olmaz ilk açtığım topiki okuyordumda benim müjdemden sonra
en az 10 kişi hamile kalmıştı uğurlu topik koymuşlardı adını eheheheue
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/297701-sey-kem-kum-hamilemiyim-yaa.html
ayy hiçbişe bilmiyomuşum o zamanlar :)
ayy şimdi kk ya üye olur olmaz ilk açtığım topiki okuyordumda benim müjdemden sonra
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/297701-sey-kem-kum-hamilemiyim-yaa.html
aminnnn..:Saruboceq::Saruboceq:Merhaba canım
inşalahh :)))
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ayy okudum topiğini...:1ninca:ayy şimdi kk ya üye olur olmaz ilk açtığım topiki okuyordumda benim müjdemden sonra
hoşgeldin canım..ohh işlerinide bitirmişsin yan gelip yatmak kalmış geriye sadece:))
biraz daha sabret canım 1-2 gün içinde pozitifi görürsün inş balımmmm :Saruboceq:
yelizcem sana bişey sorucam.tabi yanlış hatırlamıyorsam seninde regl dönemine az kaldı.hiç belirtin var mı?
aminnnn..:Saruboceq::Saruboceq:
ayy okudum topiğini...:1ninca:
evet yaaa bi şimdiki ayşeye bak birde ordaki ne kadan farklı..sempatiksalakcinni
şuanda bizim topiğimizin dr. sayırlısın..insan cok şey kazanıyo k.k,dan ben cokk şey öğrendim kendi adıma..:lepi:
bitidim valla koçişime tatlı bilem yaptımm ohh yesinde accık güc toplasın:kedi: garibim cok yorulu.
evet bende sabırsızlıkla bekliyorum yumurtlamayı.kaydirigubbakcemile2.sonucta ben çalışıyorum ama hiç olmassa ne zaman yumurtladığımı bilirsem o zaman test yaparım..boshayallersmile
wouwww senin topiğinmi vardı kızzz:))
bende buraya ilk takıldıgım zamanlarda hamilelik hakkında hiçbirşey bilmiyordum ne öğrendiysem sizlerden öğrendim valla:))
okuyorum bende ayşe:)
bende yapmıcam pazartesiye kadarr:2:
tişikkürr ederüm şekerimm iiyim adımaaa ivettt yıldız hamiş işte başka yok heral yenilerdende var ama bilmiom kimlerrsositosositocerenankara, EMOS8935, GamzeliKiz+, hatunsultan+, SeKeR_NaNe, yaren0144, yelizcem, Yildiz10
heyyy cemaati müsliminn nasılsınız bugun bakem afiyettesiniz ınsallahh yenı gelen bebısımızmı var oyle bı koku aldım sankıCADIARZU
canımmm 30 ekimde olucamm ben ama bi belirti yok zaten çalışmadık biz bu ayy istemioss şincikkk bende bebegimin ölümünden sonra toparlanamadıgımı anladım tam olarak vazgeçtim ondan eşimde istemiomuş zaten ööle yanii. ama önceki hamileligimde belirtimden bahsediyim akıntım çoktu ve gögüslerim şişmişti çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?