• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
SMART'IM, geçmiş olsun hayatım, Allah hayırlısını versin, inşallah kolay atlatırsın, eşin de gelicekmiş sevindim, ikinizde de paylaşınca daha rahat geçirirsin bu dönemi diye umuyorum, allah bundan sonrakileri hayırlı, sağlıklı doğmasını nasip etsin.

AYSULAAYYYYYYY, canım çok tebrik ederim, analı babalı büyüsün, inşallah hayırlı uğurlu bir evlat olsun, vatanına milletine ve ailesine. Ay ne güzeldir şimdi, mis gibi bebek kokusu, ay çok özledim oğlumun doğduğundaki yanacıklarını ipek gibi dokunmaya koklamaya kıyamıyor insan di mi? tekrar tebrik ederim tatlım. Ay şimdi aklıma geldi, ilk hamile kaldığında ticker yapmasını sormuştun de mi bana

ayy ne bilim kuşum ya unutmuşum senin isminden başka bir arkadaş daha varda ondan karışıyo soy isimde aynı ondan sanırım..kafamçokkarıştı.
neyse hallettik..opuyorumnanaktan

önemli deil canım benim opuyorumnanaktan
hallettik ya önemli olan o...
tekrar sana ve pembeme teşekkür ediyorummm opuyorumnanaktan

kızlar ben bel ağrısından duramadım ve evime hemen yakındaki doktora gittim ultrosonla baktı alttan ultrosonlada baktı ne kese ne bişey gördü nasıl görmüş o doktor dedi analamadım gitti kafam karıştı yaaaakannehir progestan verdii bide bunu kullan adet olursunn olmazsan tekrardan git baktır kanda hcg ye dedii bakalım bu ilacı kullanıp beklicem adetimiii olmazsa gidip kanda tekrar baktırım hcg yee ondada yoksa kafayı yirim heraldeeeekafamçokkarıştı

kızlar ben bel ağrısından duramadım ve evime hemen yakındaki doktora gittim ultrosonla baktı alttan ultrosonlada baktı ne kese ne bişey gördü nasıl görmüş o doktor dedi analamadım gitti kafam karıştı yaaaakannehir progestan verdii bide bunu kullan adet olursunn olmazsan tekrardan git baktır kanda hcg ye dedii bakalım bu ilacı kullanıp beklicem adetimiii olmazsa gidip kanda tekrar baktırım hcg yee ondada yoksa kafayı yirim heraldeeeekafamçokkarıştı

canım bence yumurtan kistleşti senın

o keeyı gören doktorunu da değiştirmeni tavsiye edıyorum

Son düzenleme:
bencede emoş.bende ilk kontrole gitiğimde doktora korunmasız 4 ay olmuyo demiştim baktı işte hemen eşmdne tahlil isted.bi yumurta var ama çatlaycakmı kalitesini bilmiyoruz filan dedi.sonra adeitn bilmem kaşıncı günü progestana bakıldı.sonuç düşük çıktı eşimin sonuçla riyi çıktı bana dedi yumurtla atakibi ve rahim filmine başlaycağız dedi hemen.sevmedim o doktoru aynı hastandede 10 gün sonra başka doktora gititm 7.5 cnm kist var dedi nasıl görmemmiş bu kadar büüyk bi kisti dedi..
doktorlarada güven olmuyorkii

bencede emoş.bende ilk kontrole gitiğimde doktora korunmasız 4 ay olmuyo demiştim baktı işte hemen eşmdne tahlil isted.bi yumurta var ama çatlaycakmı kalitesini bilmiyoruz filan dedi.sonra adeitn bilmem kaşıncı günü progestana bakıldı.sonuç düşük çıktı eşimin sonuçla riyi çıktı bana dedi yumurtla atakibi ve rahim filmine başlaycağız dedi hemen.sevmedim o doktoru aynı hastandede 10 gün sonra başka doktora gititm 7.5 cnm kist var dedi nasıl görmemmiş bu kadar büüyk bi kisti dedi..
doktorlarada güven olmuyorkii

cnm haklısın güven olmuyoo zaten ondan gittim bu günde başka doktoraa dedimm kist varda omu görmedi diye ama alttan ultrosonla dahi görülmediii :1no2:

Back
X