• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Selam şekerleeerrr :3: bugün okulda dersler çok yoğundu bi de toplantı falan derken katılamadım size :( nabersiniz bakalım? Yeni haberler var mı???

selammm ben geldim birazcık uzandım yemeğimide koydum ocağa ve geldim..
şerocumm hoşgeldin canımmmm nasılsın...

selammm ben geldim birazcık uzandım yemeğimide koydum ocağa ve geldim..
şerocumm hoşgeldin canımmmm nasılsın...

İyiyim tatlım, sen nasılsın? Çalışmalara devam mı? Baksana geçenlerde sanki bi mesajını gördüm pre seedle daha mı zevkli oluyomuş neeee aklinialirimsmile öyle mi gerçekten kıs aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

İyiyim tatlım, sen nasılsın? Çalışmalara devam mı? Baksana geçenlerde sanki bi mesajını gördüm pre seedle daha mı zevkli oluyomuş neeee aklinialirimsmile öyle mi gerçekten kıs aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

iyi olmana sevindim kuşum.opuyorumnanaktan.bende iyiyim bol tempolu ekşınlı zamanlar geciriyoz koçişle.:kedi::kedi:
evet doğru okumuşsun şekercim.aklinialirimsmile.koçişim bile dedi daha cok zevkli diye biraz vıcık vıcık olsada cok hoşşşş:kedi::kedi:
valla dene derimmmaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile2

iyi olmana sevindim kuşum.opuyorumnanaktan.bende iyiyim bol tempolu ekşınlı zamanlar geciriyoz koçişle.:kedi::kedi:
evet doğru okumuşsun şekercim.aklinialirimsmile.koçişim bile dedi daha cok zevkli diye biraz vıcık vıcık olsada cok hoşşşş:kedi::kedi:

Ay sahi mi kııııııııııııızzzz aklinialirimsmile wuuuuuuuuuuuuwwww du bakalım şu kurbanı bi atlatalım da aşılama yaptırırız diye düşünüyoduk, olmazsa aşılamadan önce şu preseedi bi deneriz belki boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

İnşallah bebeğe de faydası olur bitanem, vesile olur inşallah, gelsin bakalım preseed güseli ya da yakışıklısı hihoyyyt

kızzzzz edepli olun bakim biraz..güccük kızlar var burda..(bennnnn yani bayanssulusmile onyedimden gün aldım henüzzz..bayanssulusmile )

Eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiffffffffffffffffff lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

Ay sahi mi kııııııııııııızzzz aklinialirimsmile wuuuuuuuuuuuuwwww du bakalım şu kurbanı bi atlatalım da aşılama yaptırırız diye düşünüyoduk, olmazsa aşılamadan önce şu preseedi bi deneriz belki boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

İnşallah bebeğe de faydası olur bitanem, vesile olur inşallah, gelsin bakalım preseed güseli ya da yakışıklısı hihoyyyt

hattçemin kocişi kız istiyomuş..Rabbim prenses versin onlaraaaaa.:)))))) boshayallersmile
şöyle süslü püslü zilli olanından... bayanssulusmile

hoşgeldin canımm....
sağl canım ben iyiyim..sen nasılsın bulantıların gectimi..

Hoşbulduk hayatımolumunekankayizsmile
İyi olmana çok sevindim..Aman sabahlar olmasın diyoruz dimi :)
Çok şükür bugün gayet iyiydim canım hiç olmadı bulantım..Benim böyle ara ara gelio gidiyor sürekli olmadı hiç bugüne kadar çok şükür.Bebeğim çektirmedi bana...

Ben de zillisinden istiyom ben de ben deeeeeeeeeeeeeee :CüvCüv:

ayyy evde dolandığını hayal ediyorum bazennnn....
mini mini toto arkada kocaman göbek önde...
allahım ne büyük mutluluk...
başlarda ikiz istiyodum ben hep..yani bekarken..evlendikten sonra soğudum biraz..ama şimdi yine ikiz istiyommm... sempatiksalakcinni
allahım nolur ver meleklerimiziii... boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Cicim ben çıkıyorum şimdi, yemek yicez, gelirim yine hadi öptüüüüüüüüüüüüümm Şeniz

ayyy evde dolandığını hayal ediyorum bazennnn....
mini mini toto arkada kocaman göbek önde...
allahım ne büyük mutluluk...
başlarda ikiz istiyodum ben hep..yani bekarken..evlendikten sonra soğudum biraz..ama şimdi yine ikiz istiyommm... sempatiksalakcinni
allahım nolur ver meleklerimiziii... boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Aaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Back
X