Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
uyuyormusunuz kızlar yaaa :umursamaz: yarın gorusmek uzere ınsallahhbayanssulusmile

neyse kızlarr benim cıkmam lazım..
ben cıkıyorum burası kalabalıklaştı..olumunekankayizsmile.ama biliyosunuz benim için önemli günler değerlendirmem lazım..:kedi:
hepinizi en kocamanından öptümm...kaydirigubbakcemile3

slm canlarım geçmişi okuyordumm

aydemet ın oğluşu olmuş allah analı babalı buyutsun benım oğluşumun adaşı olmuşş mert kağanımınnn ayy ınş. ben de sağlıcakla alırım oğlumu kucağımaaa

bu arada ben de çııorummm belım kasıklarım fenaaa kendınıze ıyı bakın yarın görüşrüz yıneee

aklinialirimsmileaklinialirimsmile
iyi geceler canım kaydirigubbakcemile3

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

yaren0144.......................17 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bunalımdayım................17 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

oglak75....................................25 EKİM
hatunsultan..............................29 EKİM
cerenankara............................29 EKİM
guz..........................................29 EKİM
yelizcem..................................30 EKİM
Seliz........................................31 EKİM
aysglbrkn................................1 KASIM
GamzeliKiz..............................9 KASIM
pembedana.............................9 KASIM
trhn1677.................................12 KASIM
nurum84................................13 KASIM

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--Yildiz10--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemeta.s. 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)

iyi gecelerr kimseciklerr kalmamışş ya burdaaa aaaaaa aklinialirimsmile napıyonuzz gacılarrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiimmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Benim yine midem bulanıyo yaa bööööööğğğğğğğğğğ :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

gunaydın arkadaşlar.şuan çökmüş durumdayım işyerınde hıçbıyerde durmak isetemıyorum.sabah test yaptım sonuö negatif 17 sınde adet olmam gerekıyodu ve hala olmadı bel ağrımda adet belırtısı negatıf olduğuna gore.ne yapacağımı şaşırdım çok umutluydum.olmadı olmadı ağlıyorum şuan.kafam ağırlaştı yük oldu bana

çok moralım bozukkkkkkkkkk sempatiksalakcinni

yapma didem allah aşkına bu ay olmadı önümüzdeki ay olur inşallah niye bu kadar kendini üzüyorsun ki bende aylardır uğraşıyorum ama hala olmadı ve bu ayda olmayacak biliyorum.ama lütfen kendini topla.

neden bu kadar dert ediyosun canım hayatta seni mutlu edecek tek şey bebek mi ???

veya tek mutsuz edecek şey de gene o mu eşinin bi an yanında olmadığını ve olamayacağını düşün

aradığında bulamayacağını düşün bu daha büyük bi mutsuzluk olmaz mıydı senin için ?

bebeğin biraz nazlı diye elindekileride heba etme sevgiyle sarıl bu akşam eşinin boynuna

sonra ne kadar mutlu olduğunu düşün...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

hemen niye koyuveriyonsunkiiii hem adetin gelmemiş bak belki test yanılttı seni kan testi yaptırdın mı hem bu kadar uzun süreli aksadığına göre birşey vardır bebek olmasada bi sorun var ozaman bi baktır dr derim ben..hemen umutsuzluğa kapılma kendinide hırpalama...Allah vakti zamanını iyi bilir...O' na sığın... hayırlısını dile herzaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…