Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hadi ya inanamıyorum du bı bakayım :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın herkese.kızlar dayanamadım kan verip geldim.sonuç saat 4 te.ama hiç umudum yok.korkuyorum
günaydın canım..opuyorumnanaktan
en iyisi yapmışsın kan vermekle hiç olmassa var yada yok bilirsin...kaydirigubbakcemile5

Gunaydın minnak kuşlarımmm
günaydın kuşummmm hoşgeldinn..kaydirigubbakcemile3
hadi ya inanamıyorum du bı bakayım :roflol: :roflol: :roflol:

ee nerden bakıcanki.bilmiyorumkismile

evt hatice ya..bu ay hiç u utlanmka istemiyorum klomene başlıcma bi an önce olsun bitisn diye beklerken böyle gecikince strese girdim.
bebek var diyenler yok diyenler içinizden ilk geçen ne oylama yapalım

evt hatice ya..bu ay hiç u utlanmka istemiyorum klomene başlıcma bi an önce olsun bitisn diye beklerken böyle gecikince strese girdim.
bebek var diyenler yok diyenler içinizden ilk geçen ne oylama yapalım

valla canım ben hiç hislerime güvenmem o yüzden yorumda yapmak istemiyorum..:umursamaz:
ama inşallah rabbim bebeğini en kısa zamanda nasip eder.:Saruboceq:.inş. testte bebişinin olduğunu öğrenirsin...:Saruboceq::Saruboceq:

YAVYUMMMM dün test sonuçlarım için birşeyler söylemiştinyaa bende doktorlar sitesine sordum ve yanıt geldi yumurta rezevinde yaşıma göre azalma varmışşşş(( sen nasıl yorumluyorsun bu olayı sen 12.günü git demiştinya ozaman mı bakılıyo bu yumurtalara hee canım ne diyorsun sen bu olaylardan iyi anlıyormuşsun ayşe öyle söyledi....

kız ben topike bakıcam demsıtım ama sağol adasımada baktım :sm_cool:

günaydınn canlarımmm ben dün pregestana başladımm ve bu gün adet oldumm sabahtan ama belye kadar bişi geldi kanamayla birlikte neyse yaa neyse ne adet oldum sonuçta önümüzdeki maçalara bakalımm dimiiiiii ama aklinialirimsmile

canım gecmiş olsunn...opuyorumnanaktan
peki dr. ne diyo buduruma yani kendi dr. tedavisi filan yokmuşmuymuş..bilmiyorumkismile

günaydın herkese.kızlar dayanamadım kan verip geldim.sonuç saat 4 te.ama hiç umudum yok.korkuyorum

canım benimm inşallaaaaaah güzel haberler verrr...valla hiç keyfim yok...
güzel haber verde keyfim yerine gelsinnn... :CüvCüv:

inş.cnm ya.elif yazık kız korkmuş adam

evtt..bi şarzın bitmesi kaç kişiyi sıkıntıya soktu... kötükedihüso

Gunaydın minnak kuşlarımmm

günaydınnn tatlımm.. Şeniz

sevindim canım hadi gözün aydın:1hug:
inş en kısa zamanda seninde müjdeli haberini alırız :ecrin_bebek:

kızlar bide ben bu progestana devam edeyimmi yaa adetim geldi sonuçtaaa adetliyken içsem ne olurkiii

hayırlısı olsun emoş.adet güünde olsa insan o kadar üüzlmüyor.böyle geçip umutlnaınca kötü oluyor yaa..
bende saat 4te alacağım büğyük ihtimal yokta.hiç dğeilse yoksa haftasonu temilziğe başlarım yavaş yavaş

canımm günaydın hoşgeldin..opuyorumnanaktan
bunca stresin ve sıkıntının ardından geldi sonucta..:gitme:.bence sen kendin adetini geciktirin cok stres yaptın kendine..lmaz:
artıkın önümüzdeki maclara bakıcaksın ve hiç düşünmiceksin tamammı..:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…