Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya bılemıyorum canım zaten 40 hafta 9ay 10gün yapıyo tam hesaplarsan doktorum 27 ekıme kadar beklerım normalı egerkı olmazsa sezeryan için konusuruz demıstı bakalım yarın bellı olur sanırım

valla şu hafta ve ay hesaplamalrına bi türlü aklım ermiyo zehsel
hayırlısı canım her iki türlüde sağlıkla al kucağına inşallahhh
allah bizede o günleri göstersin :Saruboceq:

valla şu hafta ve ay hesaplamalrına bi türlü aklım ermiyo zehsel
hayırlısı canım her iki türlüde sağlıkla al kucağına inşallahhh
allah bizede o günleri göstersin :Saruboceq:

sımdı 1 ayda 4 hafta var zaten o zaman 9 ay 36 hafta yapıyo aslında ama her ay 28günden degılde 30günden hesaplıcaksın o zaman 40 hafta tam 9 ay 10güne tekabül edıyo dolasıyla doktor sakınca görmezse bunun üzerıne 1 hafta daha bekleyebılıyo olmazsa sezeryana alıyo canım amın ınsallah tatlım

kısssss sen ne ara geldin ara verdi dediler
hoşgeldinnnnn naberr olumunekankayizsmile

Heeeeeee verdiydim sempatiksalakcinni ama ancak 2 hafta dayanabildim benim için bu bile bi mucize valla sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Zaten yumurtlama haftam da gripten yatarak geçti, bu aydan hiç umudum yok, stres yapacak bi durum yok, rahatım nasılsa diye döndüm, zaten sizi de çok öslemiştim beeeeeehhh Şeniz

hosgeldın canımmmmmmmmmolumunekankayizsmile

Hoşbulduk balıııııııımm olumunekankayizsmile ayyyy var ya nasıl heyecanlanıyorum seni gördükçe, kimbilir sen nasıl heyecanlısındır sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni inşallah bigün bana da nasip olur o heyecanlı bekleyiş :CüvCüv:

evlilik tariihmizde 20 haziran kızlar.Allah izin verirse doğumda 25 haziran diyo:)

Oyyyy kuzucuk evlilik yıldönümünüzde gelir belkim ne güsel olur yaa :asigim:

sağol cnm.Allahım sanada çifter çifter verir inşşşşşşşş...........:lepi:

sağol cnm.Allahım sanada çifter çifter verir inşşşşşşşş...........:lepi:

Ayyyyyyyyy canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm Şeniz ağzın bal yesin emi Şeniz
inşallah inşallah inşallah sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Son düzenleme:
ay_she, cerenankara, karaguuul+, KotuKediSero+, Sedef35, yaren0144, yelizcem heyy fıstıklar nasılsınız bakalım biz geldıkkk doktora gıttık bugunn bızz ALLAH'a sukur pıt pıtlarımızı duyduk ve ılk defa bebısıde gorduk cok heyecanladımm kurban olurum ben onun pıtpıtınaaasempatiksalakcinni
9+1 gunluk gosterdı bızım bızdığı öle işteeboshayallersmile
ee anlatın bakem özet gecın bana neler oldu bugun ? gecmıs cok 35 sayfa fılan okuyamadımguclubacismile

slm fıstık hoşgeldin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…