ay_she, cerenankara, karaguuul+, KotuKediSero+, Sedef35, yaren0144, yelizcem heyy fıstıklar nasılsınız bakalım biz geldıkkk doktora gıttık bugunn bızz ALLAH'a sukur pıt pıtlarımızı duyduk ve ılk defa bebısıde gorduk cok heyecanladımm kurban olurum ben onun pıtpıtınaaasempatiksalakcinni
9+1 gunluk gosterdı bızım bızdığı öle işteeboshayallersmile
ee anlatın bakem özet gecın bana neler oldu bugun ? gecmıs cok 35 sayfa fılan okuyamadımguclubacismile
ay_she, cerenankara, karaguuul+, KotuKediSero+, Sedef35, yaren0144, yelizcem heyy fıstıklar nasılsınız bakalım biz geldıkkk doktora gıttık bugunn bızz ALLAH'a sukur pıt pıtlarımızı duyduk ve ılk defa bebısıde gorduk cok heyecanladımm kurban olurum ben onun pıtpıtınaaasempatiksalakcinni
ee anlatın bakem özet gecın bana neler oldu bugun ? gecmıs cok 35 sayfa fılan okuyamadımguclubacismile
hoşgeldin canımmmm :)))
maşallah bebeişine oh kalp atışlarını da gördünüz çok şükür
sağlıkal büyür inşallahhh :)))
yıldız hamile onu bılıyosundr belkı :)) yaren hamile bi de öyle işte
başka habeer gelmıyo aklıma :))
aminn yarencimm aminnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:sağol emosss bir an önce sende bu haberi veririsn inş...
Heeeeeee verdiydim sempatiksalakcinni ama ancak 2 hafta dayanabildimbenim için bu bile bi mucize valla sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Zaten yumurtlama haftam da gripten yatarak geçti, bu aydan hiç umudum yok, stres yapacak bi durum yok, rahatım nasılsa diye döndüm, zaten sizi de çok öslemiştim beeeeeehhh Şeniz
Aaaaaaaaaaaaaaaaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile yarenin hamileliği ne zaman belli oldu kıs ben onu bilmiyooooooooommm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
slm fıstık hoşgeldin a.s.
hoşgeldin canımmmm :)))
maşallah bebeişine oh kalp atışlarını da gördünüz çok şükür
sağlıkal büyür inşallahhh :)))
yıldız hamile onu bılıyosundr belkı :)) yaren hamile bi de öyle işte
başka habeer gelmıyo aklıma :))
belle merhaba cnm nasıl olsun sen?okudum bebişinde iyimiş ne mutlu sana çok sevindim.
Ooooooyyyyyyyy yerim ben o bızdığııııııııııııı Şeniz anneciğine göz kırptı demek opuyorumnanaktan inşallah hep böyle sağlıklı, güzel haberlerini duyarız bızdığının canım :Saruboceq:Ben de yeni geldiğim ve geçmişe de bakamadığım için haber söyleyemicem tatlım, ben de merak ediyorum aslında kızlar anlatsın ne var ne yokmuş kaydirigubbakcemile5
selammm canımmmm çokkkkkkkkkkkkkk sevindimmm.allahım işallah sag salim kucagına almayı nasip etsin.hihoyyythihoyyyt
Aaaaaaaaaaaaaaaaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile yarenin hamileliği ne zaman belli oldu kıs ben onu bilmiyooooooooommm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kızlar ayşe gider hepinie iyi haftasonalrı
öpüyorum kocaman bye byeeee
aminn yarencimm aminnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
seninn bızdığını yirim bennn maşşallahh onaa allahımm sağlık versinn cnmm kucağına almanıda nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.
bu arada bellecimm aşkolsunn benii çekemedinn bu ayyynaniknanik peliğimii bırakma didim ben sana dimiiikaydirigubbakcemile neyse öbür aya çek ama heeeolumunekankayizsmile
bende didiommm :gitme::gitmepuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan byyybyyy
bizde özledik anamŞeniz
evet canım bugün kan verdii..104 mü ne çıktı..
hadi sende gir listeye tembellllll.... lülülülülülü
tesekurler canım oyy ınsallah canım dedıgın gıbı saglıklı sıhatlı olur ınsallahh ALLAH sanada nasıp etsın tez zamanda rabbımm:Saruboceq:
Anam mıııııııııııııııı ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
Ben seni bekliyom, kankamın olmadığı listeye girmem lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
Aaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Gülü gülü ballı böööööreğiiiiiiiiiiiiiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?