banada bay bay bende çıkıyorum kızlarrr bu aralarr o kadar kafam doluydukii doğru dürüsstt katlamadım bilem size ama emoşşun dönüşü muhteşem olucakk yarınn tam gaz geliyorum aranıza canlarımmmmmmguclubacismile
güle güle canım iyi akşamlarŞeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada bay bay bende çıkıyorum kızlarrr bu aralarr o kadar kafam doluydukii doğru dürüsstt katlamadım bilem size ama emoşşun dönüşü muhteşem olucakk yarınn tam gaz geliyorum aranıza canlarımmmmmmguclubacismile
Kepeleklerim ben de çıkıyorum, kocişle gesmelere didiyos biiiiiiiiiiiiiiiisssss kaydirigubbakcemile2
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız bakalım bir kaç gündür giremedim arkadaşım doğum yaptı hastanede onun yanındaydım Allah o duyguyu hepimize yaşatsın inşallah :Saruboceq:
ben geldimmmmmmkaydirigubbakcemile2
Merhaba arkadaşlar!
Birazdan dışarı .çıkacağız;çıkmadan sizlere bir merhaba demek istedim.
Şekernane,hatunsultan,ayşe son gönderdiğiniz iletileri de okuudm.
Üçünüze de ayrı ayrı teşekkür ederim.
Nane;seninle en kısa zamnda örüşeceğiz inşallah,Ayşe ; Allah dağına göre kar veriyor
bir sonrakinde mutluluğ tadacaksın inşallah ve hatun ; inşallah seninde kısmetinde
oğluşuna br kardeş vardır;ama olmasa bile Allah oğluna can versin kan versin;mutlu etsin hepbirlikte...
SEDEF saa alındım ve kırışdım açık söyleyeyim;en tanımadğımz insanalr bile teselli edecek sözcükler söylemeye çalışırken ya da geçmiş olsun derken... senin "habber var mı" soruna karşılık verilen cevabın benim duruum üzerine sadece " hadi yaa,yok canım değlidr!" gibi bir yorum yapmış olman üzdü...
Oysa ben senden ne kadr teselliye ihityacım olmasa da ;sende bir yerim olduğunu hissettirecek bir kaç sözcük bekledim.Allah kimsenin başına vermesin kesinlikle hiç bir acı;ama ben olsam olayı takip eder paylaşımda tuzum bulunsun isterdim...
Neyse!Sonuçta hepimiz farklı karakterleriz ve ben yapılan ekiskliikleri,kendimce yanlışları,kötülüğü... ne kadar çabuk unutuyorsam ;iyiliği de tam tersidir.
Tekrar teşekkür ederim :)
bellecim sen de pıtpıtları duymuşsun gözünüz aydın :1hug:
çok başka bişe dimi :asigim:
Hadi hadi boş durma, bol bol çalış da hamiş kal bir an önce ki bizi de çek peşinden kaydirigubbakcemile
hoşgeldin kuşumm..kac gündür nerdesinnn...kaydirigubbakcemile3
hatta dün suya sormuştum seni görüştünüzmü diye...olumunekankayizsmile
yine gezmelere gidiyon galibaa maşallah..gez kuşumm gezz bizim yerimizede gez tamammı..![]()
Duyulmasa bile başka bişey o an... :bbo:
Anlatılmaz yaşanır...
BHcg'den tut diğer herşeye kadar çok ii giden bir gebelik sonrası ne olur da bir anda hüsran olur sorusuna cevp almak iiçn bir süre geçtikten sonra doktor yollarına vereceğim kendimi.
Bu değil ama ;bir sonraki olursa böyle sonuçlanması çok dokunur bana...
evet canım o an hiçbirşeye benzemez..:gitme:
helede eşinle o pıt pıtları duyarken göz göze gelmek ve gözlerin dolması paha biçilemez.boshayallersmile
allahım inş. sana bu duyguları eşinin yanında olduğu anda ve sonrasınıda yaşamayı nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq:
Okudum canım çok sağol!kaçmadı gözümden :)
Girmek istemedim ama yine de takip ettim kim ne yapıyor ne diyor diye!bilmiyorumkismile
Eğlnemeye gideceğiz bir yerlere;bir süre ben iyice salarım kendimi...Topladığım an dönerim tabiki eskiden olduğu gibi aranıza;ama önce hafızamı resetlemem lazım gelir.opuyorumnanaktan
Not.Presed y,çalışmalrının takipşicisiyim :)))