• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Evet evet eşimle.... olumunekankayizsmile
Doktor randevularıma gittiğimde etrafta randevu saatini bekleyen eşinin elini tutmuş tipleri görünce çok dokunuyordu bana... senağlama Kiii ben duygusal bir karakter olmadığım halde öyle hissediyordum!:bbo:
Her işte bir hayır vardır!:Saruboceq:
Ben çıkıyrum canım ancak hazırlanırım...

haklısın her işte var bir hayır.vereliniortak
inşallah birdaha hiç yaşamıcaksın ve evladını sağ salim kucaklıcaksın..:emir_bebek:
ayrıcada eşinle sende o güzel günleri doya doyaa tadını cıkararak geciriceksin....:Saruboceq:
tamam canım görüşrüzzzz arada gell merak ediuoruz..yerimseniben

emoş!
Yeni ay yeni umut;yazdıklarını takip ettim.Bu ay belki de senin ayın olur;unut geçmişi...

unuttum gitti cnm yaa ama hiç bu ay kadar kafam bulanmamıştı ve heveslenmemiştikk alçak doktorum saolsunnn:mymeka: ama umutlarım haylaa tükenmiş deilll çalışmalara devammmm:dance:Şeniz
sana tekrar geçmiş olsunn diyorum cnm allahım bidaha böle bişi yaşatmasınnna.s.

kızlarr bu arada ben oriflameye üye oldummm avonu geçen sene hallettim bu seferde oriflameye başladımm avon gibi olmas umarımm :1:şeyyyyy acukk kocişimi batırmıştımmdaaaakaydirigubbakcemile:kedi:

Duyulmasa bile başka bişey o an... :bbo:
Anlatılmaz yaşanır...
BHcg'den tut diğer herşeye kadar çok ii giden bir gebelik sonrası ne olur da bir anda hüsran olur sorusuna cevp almak iiçn bir süre geçtikten sonra doktor yollarına vereceğim kendimi.
Bu değil ama ;bir sonraki olursa böyle sonuçlanması çok dokunur bana...

Allah korusun canım..
inşallah bidahakine eşinle beraber o güzel pıtpıtları duyarsın,
sağlıklı bi hamilelik geçirip bebişini kucaklarsın canımcım olumunekankayizsmile

kızlarr bu arada ben oriflameye üye oldummm avonu geçen sene hallettim bu seferde oriflameye başladımm avon gibi olmas umarımm :1:şeyyyyy acukk kocişimi batırmıştımmdaaaakaydirigubbakcemile:kedi:

kaydirigubbakcemile3 avonun ürünlerini ben de alırdım hep
memnun da kalmışımdır..

Okudum canım çok sağol!kaçmadı gözümden :)
Girmek istemedim ama yine de takip ettim kim ne yapıyor ne diyor diye!bilmiyorumkismile
Eğlnemeye gideceğiz bir yerlere;bir süre ben iyice salarım kendimi...Topladığım an dönerim tabiki eskiden olduğu gibi aranıza;ama önce hafızamı resetlemem lazım gelir.opuyorumnanaktan

ohh gez canım bizim yerimize de eğlen zemuszemus
ama bizi de merakta bırak ma olur mu opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 avonun ürünlerini ben de alırdım hep
memnun da kalmışımdır..

cnm şahsen bende memnunum bazı ürünlerinden halada kullanıyorumm ama temsilciliğinden hiç memnun kalmamıştımmmkaydirigubbakcemile batırdı beni batırdıııkaydirigubbakcemile3 bakalımm inşallah bu oriflame işide öle olmazzzz yoksa kociş beniiiiiii kaydirigubbakcemiledelikafadulden

Son düzenleme:
slm kızlar dün giremim kınamız vardıııyarında düğün var gelemeicem bugünbari bi girip bakimm kızlara ddimmmmmzemuszemus

yıldızcım

canımmmmmm çoook sevindimmm hayırlı ve uğurlu olsun.sağlıkla kucağına alırsan inş.
topiğimizde gittikçe herkes hamiş kalıooo yakında hamiş olmayan kalmayacakkk
çok ama çok sevindimmm balımmm bundan sonra çok dikkat et kendneeee.....

Son düzenleme:
ay_she, cerenankara, karaguuul+, KotuKediSero+, Sedef35, yaren0144, yelizcem heyy fıstıklar nasılsınız bakalım biz geldıkkk doktora gıttık bugunn bızz ALLAH'a sukur pıt pıtlarımızı duyduk ve ılk defa bebısıde gorduk cok heyecanladımm kurban olurum ben onun pıtpıtınaaasempatiksalakcinni
9+1 gunluk gosterdı bızım bızdığı öle işteeboshayallersmile
ee anlatın bakem özet gecın bana neler oldu bugun ? gecmıs cok 35 sayfa fılan okuyamadımguclubacismile

Canım benim eve çok geç geldik bu akşam kocişle Samsun'daydık.
Çok şükür ki duymuşsun bebişinin pıt pıtlarını eminim çok mutlu olmuşsundur.Maşallah bebişinde baya büyük göstermiş kendisini:)
Dilerim herşeyimiz yolunda ve güzel gider canım...İnan ki senin ve eşinin adına çok mutlu oldum!!

Emoş'um canım...
Kusura bakma yazmakta biraz geç kaldım..Ama yanılmıyorsam sen de adet olmuşsun.Açıkçası bu duruma sevindim çünkü belirsizlik seni çok bunaltmıştı.İnşallah bu ay senin ve diğer arkadaşlarımızın olur canım sıkı çalış ama he:)

Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır...
Benim bebiş annesine bol bol mide yangını yapıyor valla ejderha gibi oldum iyice:)
Duramıyorum yerimde çıkıyım en iyisi...Yarın gelirim canlar...Öptüm kocaman kocaman hepiciğinizi!

Merhaba arkadaşlar!
Birazdan dışarı .çıkacağız;çıkmadan sizlere bir merhaba demek istedim.
Şekernane,hatunsultan,ayşe son gönderdiğiniz iletileri de okuudm.
Üçünüze de ayrı ayrı teşekkür ederim.
Nane;seninle en kısa zamnda örüşeceğiz inşallah,Ayşe ; Allah dağına göre kar veriyor
bir sonrakinde mutluluğ tadacaksın inşallah ve hatun ; inşallah seninde kısmetinde
oğluşuna br kardeş vardır;ama olmasa bile Allah oğluna can versin kan versin;mutlu etsin hepbirlikte...

SEDEF saa alındım ve kırışdım açık söyleyeyim;en tanımadğımz insanalr bile teselli edecek sözcükler söylemeye çalışırken ya da geçmiş olsun derken... senin "habber var mı" soruna karşılık verilen cevabın benim duruum üzerine sadece " hadi yaa,yok canım değlidr!" gibi bir yorum yapmış olman üzdü...
Oysa ben senden ne kadr teselliye ihityacım olmasa da ;sende bir yerim olduğunu hissettirecek bir kaç sözcük bekledim. :( Allah kimsenin başına vermesin kesinlikle hiç bir acı;ama ben olsam olayı takip eder paylaşımda tuzum bulunsun isterdim...

Neyse!Sonuçta hepimiz farklı karakterleriz ve ben yapılan ekiskliikleri,kendimce yanlışları,kötülüğü... ne kadar çabuk unutuyorsam ;iyiliği de tam tersidir.
Tekrar teşekkür ederim :)

iyi olduğuna çok sevindim canım, maşallah sana, içindeki yara zor kapanacak türden ama ne güzel tuz bastın sen. Umarım eşinin gelmesi yakındır, seni seviyoruz smart.:1hug:

kızlarr benii listeye ekleyiverin gariii 22 kasımmsempatiksalakcinni bol bol çalışcamm bu ayyyykaydirigubbakcemile

canım iyi olmuş diyecem kızma sakın, ben bir keresinde boş boş öyle 50 güne kadar beklemiştim yaklaşık, hamileyim herhal diye de gerim gerim geriliyodum var ya, sonundaki halimi bir düşün, hayırlısı olsun hakkında.

Duyulmasa bile başka bişey o an... :bbo:
Anlatılmaz yaşanır...
BHcg'den tut diğer herşeye kadar çok ii giden bir gebelik sonrası ne olur da bir anda hüsran olur sorusuna cevp almak iiçn bir süre geçtikten sonra doktor yollarına vereceğim kendimi.
Bu değil ama ;bir sonraki olursa böyle sonuçlanması çok dokunur bana...

doğru karar! sen bu olay öncesinde hiç kontrole girmemiştin, bir 10000 bakım yaptır bence de bakalım ne var ne yok di mi, içimiz rahatlasın canım.

Evet evet eşimle.... olumunekankayizsmile
Doktor randevularıma gittiğimde etrafta randevu saatini bekleyen eşinin elini tutmuş tipleri görünce çok dokunuyordu bana... senağlama Kiii ben duygusal bir karakter olmadığım halde öyle hissediyordum!:bbo:
Her işte bir hayır vardır!:Saruboceq:
Ben çıkıyrum canım ancak hazırlanırım...

her ne kadar kendi kendimize ayakta durabilsekte, yeri geldiğinde duruma göre biz de bir omuz arıyoruz arkadaşım başımızı dayamak için. Bu doğamızda var yaradılış gereği.

selam kızlarrrrr ben geldimm...
olumunekankayizsmile
Emoş'um canım...
Kusura bakma yazmakta biraz geç kaldım..Ama yanılmıyorsam sen de adet olmuşsun.Açıkçası bu duruma sevindim çünkü belirsizlik seni çok bunaltmıştı.İnşallah bu ay senin ve diğer arkadaşlarımızın olur canım sıkı çalış ama he:)

cnm evet çok bunalmıştım iyiki geldi diyorum şimdiii bi daha da böle erkenden felan belirtilere takılmam zatii testt yaptırmıcamm karnım şişmeye baaşlayınca giderimm artıkkk hastaneye kaydirigubbakcemile3

yok hatunum kızmam çok zor belirsizlik yaaa tam 11. gün geldii reglim oda progestan sayesindee dün kullanmaya başladım 2 . haptan sonra geldiii iyi geldi hoş geldi şişmiştim iyicee ama ben doktorumunn aptallığından bu kadar ümitlendimm adam resmen kesecik gördüm bile dedi düşün yanii yada vardı bişi yerleşemeden gitti ama olsun öyleyse bile üzülmüyorum çünkü buda bi gelişme benim için hamile kalıyorum demekkii öyleyse eğer tüplerime baktırcam 10 güne kadar bakalım inşallah temiz çıkar

Back
X