Hadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııılmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben
KotuKediŞero............ En Kokoş bayanssulusmile
Yavyum.................... En Küstüm :dilcikar:
Gökçe...................... En Pimpirik eyvahedigeldismile
Topuklu.................... En Kuduruk aklinialirimsmile
Ayşe........................ En Prof. sengözlerimebaksanab
Fatoş....................... En Tatlı Cadı -tatlicadiarzu-
Hatice...................... En Gecebekçisi :1ninca:
Su........................... En Listecibaşı :1rolleyes:
Smart...................... En Gezenti
Beren...................... En ÇatPat :mymeka:
Tinkerbell................. En Cadı Kaynanaklava:
Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız kaydirigubbakcemile5
Listeye ekledim bile :lepi:
ben de tuttum bu cadı kaynanayı heheheheh :)))))))
onları benim görümcem almak istiyor ona bırakıyorummm :))
canım şiddetele tavsiyem...netten araştır babasling ...diye bir ürün ben bebeshoptan sipariş ettim...çok iişini görür..
ahh ahhhhhhhhhh nerde bende oyle gorumcekkkk ancakk bızdennn ıstesınlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr açırmayın kutuyu soyleytmeyın kötuyuuuuuuuuu kötükedihüso
doğru söze ne hacet...ben hatçeye vede ayseye bayıldım...ama sen en kokoş degılsın...bence
en işbaşındaaklinialirimsmile
:teselli: bakma sennn benimki de öyle...
ablam annem bebişe birşeyler aldığı için kendini mecbur hissediyor. o yüzden yaniii yoksaaa tövbeeeeeeeeeeklava:
doğru söze ne hacet...ben hatçeye vede ayseye bayıldım...ama sen en kokoş degılsın...bence
en işbaşındaaklinialirimsmile
hımmmm saol hayatım hemen bı bakınayımmm ... kraft tan baktık da bızz ıkılı setler var. hoşuma gıttı.. am adur verdiğin sıteye bı bakayım hemennn opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 hepsi aynı yaaa sankı oyle bı sonuç çıkıoo neyseee takmıyorum ben kendısınııı çok da lülüüü naniknanik
BENCEDEEEEEE...
BU TOPİK KURULDUĞUNDAN BERİ SANA KUDURUK DİYOZZ..
KESİNLİKLE EN KUDURUK SENSİNNNN... aklinialirimsmile
bu ürün kanguru edgıl zaten kanguru erkek bebek ıcın sakıncalı ayrıyetten organık kumaştan yapılıyo.avrupada cok yaygın turkıyede pek bılınmıyor..evde ıs yaparken cok rahat olur cunku yenı doğduklarında kokunu anlıyolar ..odadan cıktıgım gıbı ege uyanıyo..yapışık gezıyopz sureklı..gelsın bende rahat edıcem
BENCEDEEEEEE...
BU TOPİK KURULDUĞUNDAN BERİ SANA KUDURUK DİYOZZ..
KESİNLİKLE EN KUDURUK SENSİNNNN... aklinialirimsmile
lülülülülülü lülülülülülü
bence deeeeeeeeee :roflol:
kızllllarrrr!
Zehsel'in bebeği sonunda dünyaya gelmeye karar verdi :))
sabah konuştuk eve ancak gelebildim ve size haber vermek istedim.
3,5kg ağırlığında 51cm lik bir oğlumuz daha var artık... :)
umarım bahtı güzel olur;canım seni yine ve yeniden tebrik ediyorum.... :)
istanbuldaki kızlar buluşalımmmmmmmmm :sm_cool: kımle katılabilirrr yazın plsss...
Ay sizi mi kırcam hadi ben oliyim kuduruk bayanssulusmile ozaman çidoşa da en arabada 5 evde 15 diyelim :roflol: :roflol:
lülülülülülü lülülülülülü
bence deeeeeeeeee :roflol:
Ay sizi mi kırcam hadi ben oliyim kuduruk bayanssulusmile ozaman çidoşa da en arabada 5 evde 15 diyelim :roflol: :roflol:
bu ürün kanguru edgıl zaten kanguru erkek bebek ıcın sakıncalı ayrıyetten organık kumaştan yapılıyo.avrupada cok yaygın turkıyede pek bılınmıyor..evde ıs yaparken cok rahat olur cunku yenı doğduklarında kokunu anlıyolar ..odadan cıktıgım gıbı ege uyanıyo..yapışık gezıyopz sureklı..gelsın bende rahat edıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?