Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Listeye ekledim bile :lepi:

doğru söze ne hacet...ben hatçeye vede ayseye bayıldım...ama sen en kokoş degılsın...bence
en işbaşındaaklinialirimsmile

ben de tuttum bu cadı kaynanayı heheheheh :)))))))

onları benim görümcem almak istiyor ona bırakıyorummm :))

ahh ahhhhhhhhhh nerde bende oyle gorumcekkkk ancakk bızdennn ıstesınlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr açırmayın kutuyu soyleytmeyın kötuyuuuuuuuuu kötükedihüso

canım şiddetele tavsiyem...netten araştır babasling ...diye bir ürün ben bebeshoptan sipariş ettim...çok iişini görür..

hımmmm saol hayatım hemen bı bakınayımmm ... kraft tan baktık da bızz ıkılı setler var. hoşuma gıttı.. am adur verdiğin sıteye bı bakayım hemennn opuyorumnanaktan

ahh ahhhhhhhhhh nerde bende oyle gorumcekkkk ancakk bızdennn ıstesınlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr açırmayın kutuyu soyleytmeyın kötuyuuuuuuuuu kötükedihüso

:teselli: bakma sennn benimki de öyle...
ablam annem bebişe birşeyler aldığı için kendini mecbur hissediyor. o yüzden yaniii yoksaaa tövbeeeeeeeeee klava:

doğru söze ne hacet...ben hatçeye vede ayseye bayıldım...ama sen en kokoş degılsın...bence

Yok kız o eskidendi, valla eski kudurukluğum kalmadı, yaşlandım heralde gözüm kesmiyo artık bilmiyorumkismile bi yumurtlama günlerini değerlendiriyoz onun dışında haftada bir iki kere anca o iş başında lakabı haççeye daha çok yakışır bugünlerde sempatiksalakcinni

:teselli: bakma sennn benimki de öyle...
ablam annem bebişe birşeyler aldığı için kendini mecbur hissediyor. o yüzden yaniii yoksaaa tövbeeeeeeeeee klava:

kaydirigubbakcemile3 hepsi aynı yaaa sankı oyle bı sonuç çıkıoo neyseee takmıyorum ben kendısınııı çok da lülüüü naniknanik

BENCEDEEEEEE...
BU TOPİK KURULDUĞUNDAN BERİ SANA KUDURUK DİYOZZ..
KESİNLİKLE EN KUDURUK SENSİNNNN... aklinialirimsmile

hımmmm saol hayatım hemen bı bakınayımmm ... kraft tan baktık da bızz ıkılı setler var. hoşuma gıttı.. am adur verdiğin sıteye bı bakayım hemennn opuyorumnanaktan

bu ürün kanguru edgıl zaten kanguru erkek bebek ıcın sakıncalı ayrıyetten organık kumaştan yapılıyo.avrupada cok yaygın turkıyede pek bılınmıyor..evde ıs yaparken cok rahat olur cunku yenı doğduklarında kokunu anlıyolar ..odadan cıktıgım gıbı ege uyanıyo..yapışık gezıyopz sureklı..gelsın bende rahat edıcem

kaydirigubbakcemile3 hepsi aynı yaaa sankı oyle bı sonuç çıkıoo neyseee takmıyorum ben kendısınııı çok da lülüüü naniknanik

lülülülülülü lülülülülülü

BENCEDEEEEEE...

bence deeeeeeeeee :roflol:

çok yapıştırma bebeği kendıneee aaaaa buyuyunce anacı olmasınnnn bak bız anacı olanlara kızıyoruzzz sen de ole olmayasınnnn ...ben bebek arabası vee oto koltuğu olarak da kullananlar var onlardan ıstıyorum ..krafttan baktık ıkılı set 800 ytl ve gayet kullanışlıı hoşumuza gıttı ..bu sıtedekıı bebek arabasını pek begenmedımmm 4 çeşit var zatennn bilmiyorumkismile

istanbuldaki kızlar buluşalımmmmmmmmm :sm_cool: kımle katılabilirrr yazın plsss...

BENCEDEEEEEE...

lülülülülülü lülülülülülü

bence deeeeeeeeee :roflol:

Ay sizi mi kırcam hadi ben oliyim kuduruk bayanssulusmile ozaman çidoşa da en arabada 5 evde 15 diyelim :roflol: :roflol:

Hadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııı lmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben

KotuKediŞero............ En Kuduruk aklinialirimsmile
Yavyum.................... En Küstüm :dilcikar:
Gökçe...................... En Pimpirik eyvahedigeldismile
Topuklu.................... En Arabada 5 Evde 15 :kedi:
Ayşe........................ En Prof. sengözlerimebaksanab
Fatoş....................... En Tatlı Cadı -tatlicadiarzu-
Hatice...................... En Gecebekçisi :1ninca:
Su........................... En Listecibaşı :1rolleyes:
Smart...................... En Gezenti
Beren...................... En ÇatPat :mymeka:
Tinkerbell................. En Cadı Kaynana klava:

Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

rüzgar bebek hoşgeldinnnn:ecrin_bebek:hihoyyythihoyyythihoyyyt masallah kılonda boyunda tam yerınde zehzel sende ıyısındır ınsallahh canım gözunuz aydınnn cennet kokulunu benım ıcınde kokla canımopuyorumnanaktan

selam kızlarr nasılsınz ben fazla gelemıyorum bu aralar mıdem kotu cok halsız kaldım bıraz toparlanınca daha sık gelıcem ınsallahh...!

serocugum en listen hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile3

AYYYY.SEN ÇIKINCA UYANIYOMUUU... :asigim:
OOYY ISIRMALI ONUN HER Bİ TARAFINIII.... :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…