Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hııım tabi biz topikte yeni olduğumuz için hiç bişeyiz.biz ne zaman enlere girme şerefine nail olacağız :1rolleyes:yerimseniben

Estağfirullah hayatım hiçbişey ne demek olumunekankayizsmile ama sizin için de bişeyler yazabilmemiz için sizi daha iyi tanımamız lazım, o da zaman istiyo tabi ki, şu an listede olan arkadaşlar nerdeyse 1 senedir beraber olduğumuz arkadaşlar, hepsi topiğimizin kuruluşundan beri var, ancak bukadar tanıdık birbirimizi düşün yani olumunekankayizsmile

bu avent ın urunlerı nasıl acaba herkes methedıyo daaa hımmm kullanan annelerımız var mıı ?

selam kızlarr nasılsınz ben fazla gelemıyorum bu aralar mıdem kotu cok halsız kaldım bıraz toparlanınca daha sık gelıcem ınsallahh...!

serocugum en listen hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim hayatım, benim listem değil bizim listemiz kaydirigubbakcemile5

kız beebek arabasını demıyom ben babasling denen urunu anlatıyom ...annenın kucagında tutuyo bebegı..arabakoltugunu zaten sart alcanız bende aldım ama arabada ıyıde dısarıda pek pratık degıl bu evın ıcınde yada bebek arabasını kullanacagın yerde kullanıyon..bu arada ben yapıştırmıyom ama aglıyo ben napıım..babası alıştırdı kucaga..doğunca gorcen...hıcbırsey yapmam etmem demekle olmuyo...sempatiksalakcinni

hııım tabi biz topikte yeni olduğumuz için hiç bişeyiz.biz ne zaman enlere girme şerefine nail olacağız :1rolleyes:yerimseniben

ben yeni sayılmam ama ben de listede değilim gördüğün gibi canım :1hug:

selam kızlarr nasılsınz ben fazla gelemıyorum bu aralar mıdem kotu cok halsız kaldım bıraz toparlanınca daha sık gelıcem ınsallahh...!

serocugum en listen hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım...bol bol dinlen
biz burdayım bekliyoruz seni :)

çok bılmışşş ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yorum yapsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa avent dıyorumm prof umm sen ne dıyosunnn buyrunnnnnnnnn

takılıyorum canım bende zaten.anlıyorum aranızdaki samimiyeti. zaten bunlar kısa zamanda kazanılcak şeyler değil.konuşmalarınız hoşuma gidiyor.tabi ki sizde zamanla beni tanıyacaksınız.:1rolleyes::1rolleyes:

bu konuda ınatçıyız bız bırazzzzz ağlasa da almayacağım çok alıştrmayacağım kucağaaa..çnku ben çalıştıüımda da bakacak kişiye yapışacak ne o oleee ıstemem ben erkek bır dee azcık ağlar ağlar susar lülülülülülü hele bı doğsun o zaman gorucez bakalımm ama bu konuda ınatçı olacağımmm ..okuduğum kıtaplar bıle bunu doğruluyorr elbette pratıkte zor olacaktor ama başaracağıma ınanıyorumm ınş..yerimseniben

bu urunu ben pek sevmedımmmm yanı kullanamam gbıme gelıoo :umursamaz:

çok bılmışşş ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yorum yapsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa avent dıyorumm prof umm sen ne dıyosunnn buyrunnnnnnnnn

canım benim ihtisas alanım değil malum henüz bebek büyütme aşamasıan gelemdim ben

ama izlenımlerımı soruyorsan aventten memnun çok çok fazla kişi gördüm :)))

tabii bazı ürünlerinde şikayetlerde var :))) ama benim bu konudaki düşüncem şu

en iyi marka sana en uygun olanıdır maddi olrk değil kullanılış açısından

senin işini en iyi gören ürün en kaliteli üründür canım :) sana bişeyleri kolaylaştıranı

seç ve al markalara takılma :) çünkü helede bu bebek eşyaları sektöründe

anne babaları yolmak için ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar :))

evet katılmadan edemıyorum :))) kaydirigubbakcemile5

bu babaslıngde guzelmış beğendim :))

Son düzenleme:
kızlarr ben bıcı bıcı yapıp dınlenıcem sızı cok sevıyorum kendınıze cici bakın hee Şeniz

selam kızlar gelemedim kaç gündür...
oklava örgüsüne sarmış durumdayım varmı yeni gelişmelerrr:))

ayseye katılıyorum...benımkıne emzık alıştırmaya calıştım hıc bır markayı kabul etmedı..bende fatoş emzik mağzasını aradım bakkal emzıgı tutar dedıler..bulamadıgım mıcın adamlardan ıstedım bedeva yolladılar velhasıl benımkı en adısını begendı...sık sık vermıyomda uymaya yakın...sakınlestırıyooo:lepi:ama denemeye devam edıyorum ılk bır ayda 7-8 emzık bosa gıttı dusun bırde her ay degısmesı gerekıyo...bu ıs böle bebegının ıhtıyacına gore oluyo...sevmedımı yandın o nedenle fazla pahallı urun takılma ama chıcco ıdeal ben memnunum bıberonlarından mesela....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…