selam kızlarr nasılsınz ben fazla gelemıyorum bu aralar mıdem kotu cok halsız kaldım bıraz toparlanınca daha sık gelıcem ınsallahh...!
serocugum en listen hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile3
hııım tabi biz topikte yeni olduğumuz için hiç bişeyiz.biz ne zaman enlere girme şerefine nail olacağız :1rolleyes:yerimseniben
selam kızlarr nasılsınz ben fazla gelemıyorum bu aralar mıdem kotu cok halsız kaldım bıraz toparlanınca daha sık gelıcem ınsallahh...!
çok yapıştırma bebeği kendıneee aaaaa buyuyunce anacı olmasınnnnbak bız anacı olanlara kızıyoruzzz sen de ole olmayasınnnn ...ben bebek arabası vee oto koltuğu olarak da kullananlar var onlardan ıstıyorum ..krafttan baktık ıkılı set 800 ytl ve gayet kullanışlıı hoşumuza gıttı ..bu sıtedekıı bebek arabasını pek begenmedımmm 4 çeşit var zatennn bilmiyorumkismile
hııım tabi biz topikte yeni olduğumuz için hiç bişeyiz.biz ne zaman enlere girme şerefine nail olacağız :1rolleyes:yerimseniben
Estağfirullah hayatım hiçbişey ne demek olumunekankayizsmile ama sizin için de bişeyler yazabilmemiz için sizi daha iyi tanımamız lazım, o da zaman istiyo tabi ki, şu an listede olan arkadaşlar nerdeyse 1 senedir beraber olduğumuz arkadaşlar, hepsi topiğimizin kuruluşundan beri var, ancak bukadar tanıdık birbirimizi düşün yani olumunekankayizsmile
kız beebek arabasını demıyom ben babasling denen urunu anlatıyom ...annenın kucagında tutuyo bebegı..arabakoltugunu zaten sart alcanız bende aldım ama arabada ıyıde dısarıda pek pratık degıl bu evın ıcınde yada bebek arabasını kullanacagın yerde kullanıyon..bu arada ben yapıştırmıyom ama aglıyo ben napıım..babası alıştırdı kucaga..doğunca gorcen...hıcbırsey yapmam etmem demekle olmuyo...sempatiksalakcinni
eee ben en neyimmmmm hadi bulun bakalım zor olacak amaa :)
çok bılmışşş ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yorum yapsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa avent dıyorumm prof umm sen ne dıyosunnn buyrunnnnnnnnn
kız beebek arabasını demıyom ben babasling denen urunu anlatıyom ...annenın kucagında tutuyo bebegı..arabakoltugunu zaten sart alcanız bende aldım ama arabada ıyıde dısarıda pek pratık degıl bu evın ıcınde yada bebek arabasını kullanacagın yerde kullanıyon..bu arada ben yapıştırmıyom ama aglıyo ben napıım..babası alıştırdı kucaga..doğunca gorcen...hıcbırsey yapmam etmem demekle olmuyo...sempatiksalakcinni
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıAYYYY.SEN ÇIKINCA UYANIYOMUUU... :asigim:
OOYY ISIRMALI ONUN HER Bİ TARAFINIII.... :asigim:
canım benim ihtisas alanım değil malum henüz bebek büyütme aşamasıan gelemdim ben
ama izlenımlerımı soruyorsan aventten memnun çok çok fazla kişi gördüm :)))
tabii bazı ürünlerinde şikayetlerde var :))) ama benim bu konudaki düşüncem şu
en iyi marka sana en uygun olanıdır maddi olrk değil kullanılış açısından
senin işini en iyi gören ürün en kaliteli üründür canım :) sana bişeyleri kolaylaştıranı
seç ve al markalara takılma :) çünkü helede bu bebek eşyaları sektöründe
anne babaları olmak için ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar :))
evet katılmadan edemıyorum :))) kaydirigubbakcemile5
bu babaslıngde guzelmış beğendim :))
selam kızlar gelemedim kaç gündür...
oklava örgüsüne sarmış durumdayım varmı yeni gelişmelerrr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?