yaaaa dalga geçiyorsun ama gerçekten çok ağrıyor yaaa :çok üzgünüm:
Burdan sipariş verdim canım ama fransa içi kabul ediyorlar sanırım
chambre, bain bb fille kıabı
bu da oğluşu olanlar için
Chambre, bain Bb garon KIABI
ama yaaaa bunlar cok güzell yani biz alamıyozmu bunları şimdii...:gitme:
türkiyede böyle güzel şeyler yokki..:sinifsinif:
dalga gecmıyom kız benım de olurdu hamılelıkte normal bebek baskı yapıyo mıdeye...rennuo duo emın degılım ama bole yazılıyo herhalde bunun surubunu al çok ıyı gelıyo ınsana...ben uykudan uyanıyodum mıde agrısıyla...bu surup çok ıyı geldı
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa göbüşe bak :))) yerimmmm yaaaa çok tatlı olmuşsunn ciğdoşşş
kızlar baharıma bunları sipariş ettim şimdi...nasıl? :asigim:
bu arada benim midem çok ağrıyor yaa neden olabilir...
Şekerciklerim ben geldiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan geldim evi toparladım, kociş de koşu bandından şimdi indi, banyoda, kahvaltıda yapmamış beni beklemiş, ben şimdi mutfağa geçip kahvaltıyı hazırlayayım, kahvaltımızı yaptıktan sonra yine gelirim yerimseniben
Bu arada fatoş için yeni bi fikir geldi aklıma bu daha çok hoşuma gitti, listeyi koyuyum da görün :roflol:
Bu arada nane ve pembe için çok düşündüm ama ben bulamadım, siz bulun hadi onları da boş durmayın yerimseniben
Kız çidoş göbüşün çok tatlı görünüyo bitanem yaa, maşallah Allah nazarlardan saklasın seni de bebiklerini deeeeeeee
nane şeker......en çıtıpıtı
selam nanem sabah aklımdaydı bu sabah yok bizim nane dedimdi...opuyorumnanaktan
ben iyiyim canım sağol sen nasılsın..adetine 7 gün kamış varmı heyecan..aklinialirimsmile
ayyyy idilimmmmm bayıldım ben bunlara ne güzel şeyler bunlar böyle hayran kaldım boshayallersmile
güle güle giydirirsin inşallah bebişine balımmm...
Ay evet bu naneye çok yakıştı :lepi: hemen ekliyim yerimseniben
eveett bencedeee :lepi:
bilmiyorum ki bilmiyorumkismile
:1no2: Doktorum bana hiç bişey vermiyoo
kızlarr ben kactımmmmm işi var gelirim sonra..aklinialirimsmileaklinialirimsmile
dalga gecmıyom kız benım de olurdu hamılelıkte normal bebek baskı yapıyo mıdeye...rennuo duo emın degılım ama bole yazılıyo herhalde bunun surubunu al çok ıyı gelıyo ınsana...ben uykudan uyanıyodum mıde agrısıyla...bu surup çok ıyı geldı
evet canımm beşik kenarı içinn..kadife
ben çok beğendimm sizin de beğendiğinize sevindim :))
aslında bunu çok beğenmiştim ama kalmamış malesef
anammmmm seninde bu çalışamalr tam gaz devam valla hatcem bu gidişle seninde bi üçüz patlatman lazım ayıp olar yaniii patlatmazsan :)))
NAPIYONUZ BAKİM BACILARRR...
NİYE BENİ SORMUYONUZZ..
ALIN OZAMAN SİZEEE.. :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
çğdem maşallah göbeğinee:)
çğdem maşallah göbeğinee:)
zaten çalıştım çalıştım diyenleri ikiz,üçüz yapınca görüyoruz :)) haççe den dört bekliyorum ben ohaoldumsmile:CüvCüv:
NAPIYONUZ BAKİM BACILARRR...
NİYE BENİ SORMUYONUZZ..
ALIN OZAMAN SİZEEE.. :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
HOŞGELDİN
KIZ O FOTOĞRAF NEEE...GÖZÜN KÖR OLMASIN EMİİİİİ...RESMEN CANIM ÇEKTİİİİİİİİİ.... delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?