Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

dalga gecmıyom kız benım de olurdu hamılelıkte normal bebek baskı yapıyo mıdeye...rennuo duo emın degılım ama bole yazılıyo herhalde bunun surubunu al çok ıyı gelıyo ınsana...ben uykudan uyanıyodum mıde agrısıyla...bu surup çok ıyı geldı

ama yaaaa bunlar cok güzell yani biz alamıyozmu bunları şimdii...:gitme:
türkiyede böyle güzel şeyler yokki..:sinifsinif:

bilmiyorum ki bilmiyorumkismile

:1no2: doktorum bana hiç bişey vermiyoo

Son düzenleyen: Moderatör:

ayyyy idilimmmmm bayıldım ben bunlara ne güzel şeyler bunlar böyle hayran kaldım boshayallersmile
güle güle giydirirsin inşallah bebişine balımmm...

hoşgeldinnnn şerommmmmm yine döktürmüşsün fatoşun yeni lakabını çok begendim ben bence böle süpper aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

nane şeker......en çıtıpıtı

sevdim bunu:)))
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

selam nanem sabah aklımdaydı bu sabah yok bizim nane dedimdi...opuyorumnanaktan
ben iyiyim canım sağol sen nasılsın..adetine 7 gün kamış varmı heyecan..aklinialirimsmile

slm bebegimmmm :) ay sorma sabah acayip yogundum anca fırsat bulabildim..
bende iyi sayılırım tatlım...ewet ama çok ümidim yok çünkü yumurtlama günlerinde hiç çalışmadık kocişim yanaşmadı bana(
:)))
sen naptın balım çift çizgiyi gördünmü ovulasyonda nasıl gidiyor çalışmalar aklinialirimsmile

idilcim, geçen gün ölüyordum mide ağrısından ben..bütün gün ağrıdı,akşam delirtti artık..kocişle otururken sırtımı biraz bastırarak sıvazladı.. okadar çok rahatlattı ki bu.. bi de soğuk sütü duymuştum.yavaş yavaş yudum yudum içiceksin diye,üstüne de onu içtim..ohhh misss...bi anda kesildi ağrım..ama sırtını kociş öle yapsın..ilginç gelebilir ama gerçekten çok işe yarıyor.

evet canım rennıe duo

evet canımm beşik kenarı içinn..kadife
ben çok beğendimm sizin de beğendiğinize sevindim :))

aslında bunu çok beğenmiştim ama kalmamış malesef

ooo bu da guzelmişş ama öbürüde güzel canım...güzel günlerde kullanın yavrunla beraber ınsallah :))

anammmmm seninde bu çalışamalr tam gaz devam valla hatcem bu gidişle seninde bi üçüz patlatman lazım ayıp olar yaniii patlatmazsan :)))

zaten çalıştım çalıştım diyenleri ikiz,üçüz yapınca görüyoruz :)) haççe den dört bekliyorum ben ohaoldumsmile:CüvCüv:

NAPIYONUZ BAKİM BACILARRR...
NİYE BENİ SORMUYONUZZ..
ALIN OZAMAN SİZEEE.. :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

İDİLCİMM O KADİFENİN TÜYLERİ BEBİKİ RAHATSIZ EWTMEZ DEĞİLMİ..ÇOK TÜYLÜMÜ..TAMDA BAKMADIM AMA... bilmiyorumkismile

zaten çalıştım çalıştım diyenleri ikiz,üçüz yapınca görüyoruz :)) haççe den dört bekliyorum ben ohaoldumsmile:CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hatceyi ne zaman yakalasam kaçıyor azcuk işim var diye görücez bakalım hele bi üçüz dördüz patlatmasın sorarım ona kaydirigubbakcemile3

NAPIYONUZ BAKİM BACILARRR...
NİYE BENİ SORMUYONUZZ..
ALIN OZAMAN SİZEEE.. :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

alınganlıgını yesinler hıhhhh valla ısırırım seni hee:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…