İDİLCİMM O KADİFENİN TÜYLERİ BEBİKİ RAHATSIZ EWTMEZ DEĞİLMİ..ÇOK TÜYLÜMÜ..TAMDA BAKMADIM AMA... bilmiyorumkismile
evet canım rennıe duo
ooo bu da guzelmişş ama öbürüde güzel canım...güzel günlerde kullanın yavrunla beraber ınsallah :))
idilcim, geçen gün ölüyordum mide ağrısından ben..bütün gün ağrıdı,akşam delirtti artık..kocişle otururken sırtımı biraz bastırarak sıvazladı.. okadar çok rahatlattı ki bu.. bi de soğuk sütü duymuştum.yavaş yavaş yudum yudum içiceksin diye,üstüne de onu içtim..ohhh misss...bi anda kesildi ağrım..ama sırtını kociş öle yapsın..ilginç gelebilir ama gerçekten çok işe yarıyor.
hıcbır zararı yok canım.sen bılırsın
alınganlıgını yesinler hıhhhh valla ısırırım seni hee:)))
HEEE...ALUNURUNN..PARÇALARUNNN...
YOK KIZZZ...ALINMAM BEN..İÇİME ATARIMM.. senağlama AĞZIM VAR DİLİM YOKK BENİM...
BUGÜNE KADAR BU TOPİKTE ÇOK ŞEYLERİ ATTIM İÇİMEE...
ÇOK ACILAR ÇEKTİMM..SABAHLARI GELDİNİZ KOCİŞLERLE BUM BUMLARI ANLATTINIZ İÇİM GİTTİ AĞZIMI AÇIP GIK DEMEDİMM..YANİ BÖYLEYİM BENN...
ÇOK TATLIYIMM..ÇOK MASUMUM..ÇOK TERBİYELİYİMM..
ÇOK HAMARATIMM..ÇOK SEKSÜYÜMM..BÖYLE İŞTE NANEMM...
NERDEN GELDİK BURAYA..HEE ÇOK ÇEKTİM DİYODUMMM
o dudaklara dayanamıyom saldırıyom resmen ilk öpen kadın benim....en cadı kaynana tezini bölece kanıtladık...
o dudaklara dayanamıyom saldırıyom resmen ilk öpen kadın benim....en cadı kaynana tezini bölece kanıtladık...
şeroyla takıla takıla ya huyunda ya uyunda babak marıfetlere.....bayanssulusmile
şeroyla takıla takıla ya huyunda ya uyunda babak marıfetlere.....bayanssulusmile
AYYY ÇOK KÖTÜSÜNN ÇOK UYUZSUNNNNN...
RESMEN İŞKENCE EDİYOSUNNN...klava:
KAYNANA BİLE DEMİYORUMMM.CADISIN SEN CADIIIIIIIIII.... EN SÜPÜRGELİSİNDENN...
:roflol: :roflol: :roflol:
kızzzzzzz senden korkulur valla boşuna yazmamış oraya şerom cadı kaynana diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3[/QUOTEkötükedihüsohe he he
hem ne işkence amaaaan buyuyunce zaten aman anne yapma dıye ıtcek benı en azından tadını cıkarayım ...kızlar ole degılkı kedı gıbı....ben de sımdıden ıskence edıyom...ay sonrasında ellerıyle ıtıyo kucucuk sey...:tomato:
:))) selam kızlaaar. tinkerr bebişinin dudişlerinden ilk öpen olacaksın ama son olmayacaksın bu acı gerçeğe alışşş hahahhahahaha
HEEE...ALUNURUNN..PARÇALARUNNN...
YOK KIZZZ...ALINMAM BEN..İÇİME ATARIMM.. senağlama AĞZIM VAR DİLİM YOKK BENİM...
BUGÜNE KADAR BU TOPİKTE ÇOK ŞEYLERİ ATTIM İÇİMEE...
ÇOK ACILAR ÇEKTİMM..SABAHLARI GELDİNİZ KOCİŞLERLE BUM BUMLARI ANLATTINIZ İÇİM GİTTİ AĞZIMI AÇIP GIK DEMEDİMM..YANİ BÖYLEYİM BENN...
ÇOK TATLIYIMM..ÇOK MASUMUM..ÇOK TERBİYELİYİMM..
ÇOK HAMARATIMM..ÇOK SEKSÜYÜMM..BÖYLE İŞTE NANEMM...
NERDEN GELDİK BURAYA..HEE ÇOK ÇEKTİM DİYODUMMM
kızlar ben çıkıyorum midem gerçekten çok fenaa azcık uzanayım
kendinize iyi bakınnnn ciciler
:))) selam kızlaaar. tinkerr bebişinin dudişlerinden ilk öpen olacaksın ama son olmayacaksın bu acı gerçeğe alışşş hahahhahahaha
Ay hiç sorma ben de şimdi aynı şeyi düşünüyodum, bu kız giderek bana benzemeye başladı valla :roflol: :roflol:
ÇOCUĞU SAVUNMASIZ YAKALIYON HEEE... kaydirigubbakcemile3
KOCİŞE ÖPTÜRMÜYON DİİMİ...
BU ARADA SİZİN YASAK BİTTİMİ aklinialirimsmile aklinialirimsmile
NEE... ohaoldumsmile
NAYIR NOLAMAAAAAAAAAAAZZZZ... eyvahedigeldismile
çocuğu savunmasız yakalıyon heee... Kaydirigubbakcemile3
kocişe öptürmüyon diimi...
Bu arada sizin yasak bittimi aklinialirimsmile aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?