canım benim iki melek annesi yazıyor çünkü iki bebeğimi de kaybettim
ilkini 10 haftalık ikincisinde 26 haftalıkken hayırlısı olsun benımde 1 ay sonra yasağım
bitiyor inşallahh...Allah ım tekrar nasib eder inşallah cümlemize :asigim:
selam canlar nasılsınız.. ne güzel herkes burda...
ipekcim hosgeldin nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn...........
zeyhelcim senide tebrik ederim .
bende son girdigimde anlatmıstım gögüsteki tıkanıklık vardı anlatmıstım. şimdi süt geliyo sükür..moralim düzeldi biraz . bu logusalık cok zor geciyo(((((((((((((
kızlar bu arada bir haftadır hastanelerdeyim. kaçırmısım sımartla ilgili durum nedir.?
cnım kkötü niyetli değilsin buna adım kadar eminim ama kusura bakma pot üstüne pot kırıyosunn..ayşede pembede atlattı çok şükür derinden üzülmezler ama önce bi sorsaydınnn..nasılsınız ne var ne yok diyee.. yerimseniben
ayşemm ya sen gecemi yapıyosun yemeklerini kaçta yatıyosun peki?
ay ben çok üşeniyorum yarın için yemek yapmaya
işten eve gidince yaparım diyorum ama o da çok zor geliyor(
çok şükür bu zamana kadar kocişimi hiç yemeksiz bırakmadım ama bu işin sırrını öğrenip pratik yollar bulmam lazım...bir ara dondurucuya felan koyuyordum iyi oluyordu ay onuda yapmaya üşenir oldum ay ne biçim bi kız oldum ben ya(
selam canlar nasılsınız.. ne güzel herkes burda...
ipekcim hosgeldin nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn...........
zeyhelcim senide tebrik ederim .
bende son girdigimde anlatmıstım gögüsteki tıkanıklık vardı anlatmıstım. şimdi süt geliyo sükür..moralim düzeldi biraz . bu logusalık cok zor geciyo(((((((((((((
kızlar bu arada bir haftadır hastanelerdeyim. kaçırmısım sımartla ilgili durum nedir.?
hhehheeehh ay çok güldüm kızz, he vallah desen ya sahiden sor bak bir arkadaşım soruyor diye yaşı geçiklerden nasıl tutturmuşlar diye de,
canım adet düzensizliğimin nedeni en başta kistti, sonra kist bitti, sonra tahliller yaptırdım, erken menopoz eşiğindesin dedi, sonra düzenleyici kullandım 6 ay sonra iki ay iyiydi, ama gene oldu geçenlerde yazdıydım smarta adetlerimi de o bile şaşırmıştı, hatta söyleyeyim sana da bak en son 13 ağusto, 14 eylül, 30 eylül, yazık kızcağız listeye adımı yazarken bile anlayamadı ne yazsam diye
şeker nanem eşim çoğu kez yardım ediyo bana pc de dizi izlerken fln bişey ayıklancaksa
doğrancaksa getırıyorum beraber hazırlıyoruz sonra o diziyi/filmi durduruyo
ben mutfaga gidip yemeği koyyorum geliyorum o pişerken devam ediyoruz
çorba dediğin zaten 5 dakıkalık şey pilav ve makarnada öyle :)
eşim genedlee tavuklu yemekler veya sebze yemekleri sever onun için kolay oluyo
bazende eve gittiğimde yemek olamdıgında eşim erkenden gelmış yemekleri yapmış sofrayıokurmuş oluyo sağolsun o zamanda çok mutlu oluyorum :))))
dün eve gec kaldım mesela pizza cok sever eşim pizza aldım eve gittim pervane oldu
etrafımda çok mutlu oldu diyoki bende çorba yapcaktım karar veremedım
iyiy pizza almışsın diyo öle yani sağolsun ama yardımcı olamadıgı zamnalrda
gece yapıyorum yemeklerımı....işten gelınce yaparsam yemek için vakıt gec oluyo
ve ders çalışamıors bişey izleyemıyoruz kendımıze vakıt ayıramıyoruz yanı böyle işte :)))
şeker nanem eşim çoğu kez yardım ediyo bana pc de dizi izlerken fln bişey ayıklancaksa
bazende eve gittiğimde yemek olamdıgında eşim erkenden gelmış yemekleri yapmış sofrayıokurmuş oluyo sağolsun o zamanda çok mutlu oluyorum :))))
dün eve gec kaldım mesela pizza cok sever eşim pizza aldım eve gittim pervane oldu
ve ders çalışamıors bişey izleyemıyoruz kendımıze vakıt ayıramıyoruz yanı böyle işte :)))
saka gibiyim lütfen kusuruma bakma uzun zaman girmeyince gercekten özürdilerim
ilkini biliyodum ama ikincisi niye bayada buyumus ?
amin ins. rabbim nasip eder tüm mutluluklar seninledir umarim
Oyy oyy maşallah topiğimize herkeslerde burdaymış
Ben de geldim kızlar evime iyiyim çok şükür ayaklarımı uzattım dınlenıyorum.
Bugünden haberler var mı?
eferummmmm sanaaaaa... bak vallahi hak ettin öpücüğüŞeniz
terapiler iyi geldi sanırsam...:roflol::roflol::roflol:
çok şükürr.sınavlarımızdan geçiyoruzdur inşallahh.Rabbim mükafatını verecek...canı gönülden inanıyorumm..opuyorumnanaktan olsun sorun değil canım atlattık dediğin gibii...
evet kendimi yeterince kotu hissediyorum onlarin atlatmis olduguna sevindim ama ömrümde hic olmadigim kadar patavatsizmi denir pot kiranmi denir nedenirse iste ondan oldum bugun bilmiyorumkismile
iyi geldi iyi geldi...
kız valla senle konuşunca acayip gaza geliyodummm... aklinialirimsmile
bak kociş gelince önce msn de senle yazışırımm.sonra dooooooğğğru bum bummm... aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ok..miiii?? :roflol:
çok şükürr.sınavlarımızdan geçiyoruzdur inşallahh.Rabbim mükafatını verecek...canı gönülden inanıyorumm..
kıyamam... :1hug:
bidaha geldiğinde önce topiğe son giriş tarihini söyle sonra havadisleri iste oldumu
hoşgeldin şeker???? sende ne war ne yok?? iyi msiin?
kız bumbum için mi moral veriorum bennnn:hulya::hulya: olsun ama gaza gelmende iyi yaniii....
tamam açık msn im burdayım bu geceeeebayanssulusmilezemuszemus
ohh maşallahh eşin ve sana kız bu ne hamartalık sizdeki..aklinialirimsmile
gerci sizin her işiniz öyleya..
benim eşimde ew işlerinde bana karışmaz, beni çok rahat bırakır, hatta beraber temizlik yaparız ama asla mutfağa girmez...
zaten yakışmıyo benimkine mutfak işi... bi domates kes desem ortalık darmaduman olur...
yemekte seçmez Allahtan çook şanslıyım bende o konuda
ama ayşe seninki bir numara vallahiiii...:lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?