hoşgeldin mervecim.. opuyorumnanaktan
iyi olmana çok sevindim tatlım inş tekrar olmaz :1hug:
hoşgeldin merveşumm..opuyorumnanaktan
vallahi hayran kaldım dogrusu..benim eşim hayatta elini sürmez bişeye...önceden yapardı ama öle alıştıki rahatlıga herşey önüme gelsin istiyor düşün sofrayı hazırlıyorum ediyorum yemekleri yapıyorum sofrada en ufak bişey eksik olsun benden bekliyor gidip getireyim diye..hiç acımıyor bana hiççç....
o tv karşısında ben mutfakta yemekle bogusuyorum laf olsu diye yardım lazımmı diye soruyor ewet deyincede kaçıyor sen yaparsın diyor yada o da olmasın boşver diyo o kadar rahatlıga alıştıki anlatamam...bide ben ondan geç geldiğim zamanlarda bakmışsın elini hiçbişeye sürmemmiş ben gelcem ben yapcam onu bekliyor...
takdir ediyorum gerçekten eşini helal olsun valla.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
canım sağolsun ya ilk başlarda böyle değildi ama zamanal yardımlşamaya alıştık
ah bide toplu olsa az bucuk dağıtıyo onun için mutfakta yardım etcekse bile kontrol bende olmalı :)))
aynen pempecim eşimde mutfagı mahvediyo onun ıcın tek başına pek salmam mutfağa
ben yönlendirirm yanı yapıcagı şeyleri yoksa bide temzılıkle ugras sonrane anladık
evet bazı erkekler ev işine çok karışıyo şunu topla bunu et diye ama bizim ev
kirden pastan gitse adam durup da yahu nıye bunu toplamadın niye etmedın demıyo
ev süpürüyorum devamlı ev süpürrlürmü diyo sinir ediyo benı e kirlide süpürüyom heralde
neyse çamaşırları asıyo ya haftada bikere ben ona bile tavım sositososito
valla benimde koçişim cok maharetlidir hakkını yiyeym izinli olduğugünler o pişirir yemekleri hatta ben çalışırken hergün o yapardı arada bende akşamdan yapar giderdim ama sağolsun cok becerklidir...:lepi:
hatta ben memleketten dönücemde evi bir temizlemiş sorma yatağın çarşafına kadar değiştirmiş düşün yanii...
allah razı olsun ondan cok seviyorum koçişimi.Şeniz.hele hamiş kalsam hiç elimi işe sürdürmez...:CüvCüv:
canım sağolsun ya ilk başlarda böyle değildi ama zamanal yardımlşamaya alıştık
ah bide toplu olsa az bucuk dağıtıyo onun için mutfakta yardım etcekse bile kontrol bende olmalı :)))
valla benimde koçişim cok maharetlidir hakkını yiyeym izinli olduğugünler o pişirir yemekleri hatta ben çalışırken hergün o yapardı arada bende akşamdan yapar giderdim ama sağolsun cok becerklidir...:lepi:
hatta ben memleketten dönücemde evi bir temizlemiş sorma yatağın çarşafına kadar değiştirmiş düşün yanii...
allah razı olsun ondan cok seviyorum koçişimi.Şeniz.hele hamiş kalsam hiç elimi işe sürdürmez...:CüvCüv:
aynen canım ... ay hele hamişken bulaşık makinesini bile doldurdu boşalttı adam yaaa:roflol::roflol: aman ben eğilmeyeyim hihoyyythihoyyyt
bide kimseye söleme diye tembihliyo banaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
hersey gonlunuze göre olsun ins. simdi cikiyorum tekrar tekrar özürdilerim ne olursa olsun kolay degil niyetim kesinlikle kotu degildi. iyi aksamlar
yiğitliğede toz kondurmuyo heee... :roflol: :roflol: :roflol:
yok benimki halı siler , cam siler, toz alamaz yarım kalıyo heryer denedim baktım beceremiyooo... ama iyi süpürge yapar... bide çamaşır asar toplar, bulaşıkmakinasını yerleştiremiyo ben yönlendiriyorum, ama toplayabiliyooo...
becerilerimi,z bu kadar :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben cıkıyorum canlar çok öptümmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ee daha ne olsun kızzzz adam nerdeyse herşeyi yapıyo sayılır..:hulya:
hem ne gülüyonn bundan iyisi can sağlığı..:roflol::roflol:
yok benimki halı siler , cam siler, toz alamaz yarım kalıyo heryer denedim baktım beceremiyooo... ama iyi süpürge yapar... bide çamaşır asar toplar, bulaşıkmakinasını yerleştiremiyo ben yönlendiriyorum, ama toplayabiliyooo...
becerilerimi,z bu kadar :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla süper ya...böle eşleri gerçekten takdir ediyorum...
ben hamile olsam yine bana kalır işler biliyorum yani:))))
ben bi kere kayınvalidemin yanında cam sildi diye ağzımdan kaçırdım daaa.... ayyyy surat ifadesi gözümün önünden gitmiyo kaynanamın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ben cıkıyorum canlar çok öptümmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflol:
benim kayınvalidemin tepkisi ne olur bilemiyorum,kıyamaz heralde oğluna ama anneminnnn... akannehir akannehir akannehir
ayyy sinirden çatlarrrrr..... :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?