Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin mervecim.. opuyorumnanaktan
iyi olmana çok sevindim tatlım inş tekrar olmaz :1hug:

hoşgeldin merveşumm..opuyorumnanaktan

Hoşbuldum güzellerimolumunekankayizsmile
İnşallah canım dediğin gibi dilerim bir daha olmaz.
Dün akşam geçici bir panik yaşadım ama iyiyim şimdi çok şükür.Arada bir kasık ağrısı yokluyor o kadarı da normal sanırım...

valla benimde koçişim cok maharetlidir hakkını yiyeym izinli olduğugünler o pişirir yemekleri hatta ben çalışırken hergün o yapardı arada bende akşamdan yapar giderdim ama sağolsun cok becerklidir...:lepi:
hatta ben memleketten dönücemde evi bir temizlemiş sorma yatağın çarşafına kadar değiştirmiş düşün yanii...
allah razı olsun ondan cok seviyorum koçişimi.Şeniz.hele hamiş kalsam hiç elimi işe sürdürmez...:CüvCüv:

aynen canım ... ay hele hamişken bulaşık makinesini bile doldurdu boşalttı adam yaaa:roflol::roflol: aman ben eğilmeyeyim hihoyyythihoyyyt
bide kimseye söleme diye tembihliyo banaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

yok benimki halı siler , cam siler, toz alamaz yarım kalıyo heryer denedim baktım beceremiyooo... ama iyi süpürge yapar... bide çamaşır asar toplar, bulaşıkmakinasını yerleştiremiyo ben yönlendiriyorum, ama toplayabiliyooo...
becerilerimi,z bu kadar :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım sağolsun ya ilk başlarda böyle değildi ama zamanal yardımlşamaya alıştık
ah bide toplu olsa az bucuk dağıtıyo onun için mutfakta yardım etcekse bile kontrol bende olmalı :)))

ilk başta damdar düşer gibi iki kişi aynı eve girince bocalıyo insan ama zamanla alışıyo...kaydirigubbakcemile5
toplu olma konusunada gelince bütün erkekler aynı sanırım.eyvahedigeldismile

valla süper ya...böle eşleri gerçekten takdir ediyorum...
ben hamile olsam yine bana kalır işler biliyorum yani:))))

aynen canım ... ay hele hamişken bulaşık makinesini bile doldurdu boşalttı adam yaaa:roflol::roflol: aman ben eğilmeyeyim hihoyyythihoyyyt
bide kimseye söleme diye tembihliyo banaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

yiğitliğede toz kondurmuyo heee... :roflol: :roflol: :roflol:

ee daha ne olsun kızzzz adam nerdeyse herşeyi yapıyo sayılır..:hulya:
hem ne gülüyonn bundan iyisi can sağlığı..:roflol::roflol:

tü tü tü maşallah canım eşine de sana da...
Ne güzel böyle erkek bu devirde zor.Tamam az çok hepsi bir iş tutuyor ama seninki 4/4lükmüş;kıyamaz tabii aşkına heleki hamileyken ayy kız yaşadın senzemuszemus
Allah'ım sevginizi daim etsin hayatım...Bir ömür ve sonrasında devam etsin...

Benim kocişte becereklidir her türlü ev işini yapar;yemekte yapar ama çok fazla çeşit bilmez o başkasempatiksalakcinni Heleki hamile kaldım kalalı herseyi nerdeyse o yapıyor ayy yerım ben onuolumunekankayizsmile

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayy pembeee...kocişin şu yazdıklarını bi okusaa..valla bardak oynatmaz bidaha yerindennn..

valla süper ya...böle eşleri gerçekten takdir ediyorum...
ben hamile olsam yine bana kalır işler biliyorum yani:))))

ahh kuzum kıyamam sana benn seninkide hele hamiş kalda yapparr..:CüvCüv:
yapmassada biraz yalancıktan numara yap ağrım var falan filan ne öyle biraz yardım etsin karısına..:mymeka:

ben bi kere kayınvalidemin yanında cam sildi diye ağzımdan kaçırdım daaa.... ayyyy surat ifadesi gözümün önünden gitmiyo kaynanamın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol:
benim kayınvalidemin tepkisi ne olur bilemiyorum,kıyamaz heralde oğluna ama anneminnnn... akannehir akannehir akannehir
ayyy sinirden çatlarrrrr..... :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
benim kayınvalidemin tepkisi ne olur bilemiyorum,kıyamaz heralde oğluna ama anneminnnn... akannehir akannehir akannehir
ayyy sinirden çatlarrrrr..... :roflol:

geline bak geline demiştir içinden. ben oğluma bi bardak su getirtmedim, neler yaptırıyor oğluma demiştir... hiçbir kaynana oğlunu paylaşamaz zaten geliniyle, eyvah eyvahhhhh!!!!alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…