• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
AYY BİLİOMM BİLİOMM BEN BU DUYGULARIII BENDE HAKKARİDE 3 SENE KALDIM BENİMDE BABİŞ POLİSSS HEMİDEEE 1990 VE 1993 SENELERİ ARASINDAAA TERÖRÜNN EN ÇOK OLDUGU YILLARDA YANEEEE OKULA KORKA KORKA GİDİODUMM :bbo::bbo:
HATTA Bİ ANIMI ANLATIYIM SİZE İLK OKULA YENİ BAŞLAMIŞTIMM HAKKARİYE İLK GİTTİGİMİS SENE BAKKALA SAKISS ALMAYA GİDİODUM TABİ HERYER ÇAMUR YOLLARIN KENARINA ÇUKUR KAZMIŞLAR KAR SULARI ORDAN GİDİO TABEEE ANNEMDE CİCİLİ BİCİLİ GİYDİRDİ BENİ YÜRÜYOM YOLDAA Bİ EVİN ÖNÜNDE ÇİÇEK ABBASIN MÜNÜBÜSÜ VARYA ONDAN VARR YANINDADA İKİ ÇOCUK BEN TAM GEÇERKEN GELDİLER YANIMA SEN BİZİM MÜNÜBÜSÜMÜZE NASIL BAKARSIN DİE O ÇUKURLARA Bİ ATTILAR BENİİ ÜSTÜM BAŞIM ÇAMURR :gitme::gitme::gitme: EVE GELDİMMM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:olmaz: :olmaz: :teselli:

sorun yok o zaman gıt gıt gıdakkkk kasımda hamile kalabilirim. adetten 10 gün önce falan hamile kalınır mı peki?

senağlamagamyoncuiremsu:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015::a015:

ne oldu canımmmmm?

KISS OYNAMA BAKİMMM ÖÖLEEE YİGENİMİZZDE HOP HOPP YORULURRR OTUR SEN BAKİMM OTURDUGUN YERDEN CANLANNNkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam oturduğum yerdennn :CüvCüv:

korkma yahuuu dıyorum yaa allahıma dua ettt gerısı hallolur evelallahh ... ama ben kendı adıma asla normal doğum yapamam onu bıllıyorumm yanıı dr uma da soyleyeceğim aralıkta gıttığımdeee ben cesaret edemem benım ağrı eşiğim de düşükk mızmızımdırrr kendımı bılıyorummm ınletırım hastahanelerııı aman amannn rezıl olmaktansaa sezeryan olurum daha ıyııı ...kendıne guvenıyoırsann normal doğum yapp hıç de korkmaaa olumunekankayizsmile

canım benim zaten seçme şansım yokki fransada isteyen herkes sezeryan yapamıyor...acil bir durumda sezeryan doğum yaparsın...o yüzden korkuyorum yaaa normal doğum yapıcam yani :1no2:

evet canım buralarda yaşam gerçekten çok zor herşeyden mahrumsun şimdidlerde ortam daha da kötü resmen oyyy oyyyykaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4 çekip gıdesım gelıyoooo:lepi:

AYY EVET EVET NE GÜNLERDİİ HEEE Bİ ÇATIŞMA OLURDU BABAM GÖREVDE ANNEMDE BATTANİYE ALIRDI HEMEN LAMBA TV FALAN KAPATIRDIKK YATARDIK YERE BATTANİYEDE ÜZERİMİZEEE :d:d:d CANIMM ŞİMDİ İNANKİ ORALARDA DAHA KOLAY YAŞAM ŞARTLARII BİZİM ZAMANIMIZDA POLİS LOJMENI DEDİKLERİ YERRR TEKK KATTLI GECEKONDUYDU HATTA MUTFAK AHIRDAN BOZMAYDII :d:dKARA BETONDAN Bİ LAVABO VARDI DOLAP FALAN NERDE TEREKVARDI TABAKLAR ORDA DURURDUUU HATTA BİGÜNDEEE BARDAK ALICAM BOYUM YETMEDİİ TUTUNDUM TEREGEEE SEN KOP YERİNDEN GEÇ KAFAMA ÜZERİNDEDE GÜVEÇ TENCERESİ VARDI TEREKLE BİRLİKTE ODA KAFAMA DÜŞTÜÜ ALLAHTANN ÇOK ZARAR OLMADIII ONDAN BÖÖLEYİMM BENNNNN TENCERE YÜZÜNDENNNlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

sorun yok o zaman gıt gıt gıdakkkk kasımda hamile kalabilirim. adetten 10 gün önce falan hamile kalınır mı peki?

hihoyyythihoyyyt İŞALLAH ŞEKERİMM DEDİGİM GİBİ YUMURTLAMA DÜZENİNE BAGLI BENİM Bİ ARKADAŞIMM ADETİ BİTTİGİ GÜN KORUNMAMIŞLAR BİŞE OLMAS DİE ZIRTTT DİE HAMİŞ KALDIIIzemuszemus

ne oldu canımmmmm?

canım benim zaten seçme şansım yokki fransada isteyen herkes sezeryan yapamıyor...acil bir durumda sezeryan doğum yaparsın...o yüzden korkuyorum yaaa normal doğum yapıcam yani :1no2:

hımmm ne gusel ışteee ohhh dıryetlı ol sen yaparsınnn emınımmmm olumunekankayizsmile

ne oldu canımmmmm?

ayy idilimm hiçç korkma balımm bi nefeste dogurursunn işallahhhh

Selam kızlar nabersinizz :kahve:

ayy evet yaaa..süper olurrr süperrr.... kaydirigubbakcemile2

eet canım inan kendimi hamile olarak düşünsem ne bilim anne olarak düşünsem normal derecede oluyor hevesimm.ama eşimle çocuğumuzu yan yana düşündüğümde,evin içinde oynarken,, ne bilim ikisini düşündüğümde ozaman müthiş bir heves kplıyor içimi..çok sabırsızlanıyorumm.. :çok üzgünüm:Allahım göstersin o günleri inşallahh.duadan başka çare yok..

ağlatma beni yaa :gitme: :gitme: :gitme:

of bende öyle düşünüyorum eşimle yavrumuz yanyana hatta eşim diyo ben göğsüme

yatırırım onu şöyle yaparım böyle yaparım deyince gözlerim doluyo birden :asigim:

ahh elif ahh

Selam kızlar nabersinizz :kahve:

ağlatma beni yaa :gitme: :gitme: :gitme:

of bende öyle düşünüyorum eşimle yavrumuz yanyana hatta eşim diyo ben göğsüme

yatırırım onu şöyle yaparım böyle yaparım deyince gözlerim doluyo birden :asigim:

ahh elif ahh

selamm şekerimmm özlettin kendini valla :hulya::hulya:

ben geldimmmmmmmmmm
iğnemi oldum,popişim acıdı yine çok fena :))
yarım saat arabanın içinde mahsur kaldım..feci bi yağmur bastırdı,inemedim arabadan:1: kaldım evin önünde :)) neyseki hafifledi de indim,girdim evime:1:

Back
X