• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben geldimmmmmmmmmm
iğnemi oldum,popişim acıdı yine çok fena :))
yarım saat arabanın içinde mahsur kaldım..feci bi yağmur bastırdı,inemedim arabadan:1: kaldım evin önünde :)) neyseki hafifledi de indim,girdim evime:1:
geçmiş olsun canım..
ayyy ben duramıcam mahalledeki tıp merkezine gidip cinsiyetine baktırıcam gelirim hemennnnnn :))
ay cok heycanlandım erkek dıyorumdelikafaduldendelikafadulden
kuzuların sessizliğieyvahedigeldismile:1ninca::bbo:

canım tebrık edeım bebısını hayırlı olsun...allah kucagına almayı nasıp etsın:1hug:

ay_she+, hatunsultan, idilcan+, ParadiesAngel+, turkuaz2881, Yavyum+, yelizcem, Yildiz10
selam yavrular nasılsınız ne var ne yok...yeni haber var mı

selamm tatlımmm iiyim kendi adımaaa.yeni bi haber yok çok fazlaaa lalee doktora gitti cinsiyet içinnn kimse konuşmuokii yeni haberde gelmioo tabii hee bide gamzelimm yumurtlamışşş

selamm tatlımmm iiyim kendi adımaaa.yeni bi haber yok çok fazlaaa lalee doktora gitti cinsiyet içinnn kimse konuşmuokii yeni haberde gelmioo tabii hee bide gamzelimm yumurtlamışşş

hadı bakalım senın nasıl gıdıyo hamişlik ...doktora gıttınmı kalp atısları ıcın..

selam kızlarrr tünaydınnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

Hoşgeldinnnnnnnn cadı kaynanaaa :roflol: biz iyiyiz sizi sormalı ege nasıl egeeee :)

:roflol: :roflol:

hoşbulduk yamuk göbek...olumunekankayizsmileege bıraz rahatsız acayıp gazı var kuzumun sabahtan berı uyuyo ...masaj falan yaptım rahatladı azcık....
kız dolabı çok tatlı olmuş bebişinin

:1::1: ahanda karıştırdınn canımmm benim bebeişim melek olalı 2 ayy olduuuu.ayy ama inşallah allah söletmiştirrrr:Saruboceq::Saruboceq:

ay kusura bakma yıldızla karıstırdım ...benim kafam hafif uçuk bugun uykusuzluk yorgunluk ...kusura bakma tekrardan....ama gercektan kafamçokkarıştıaptala malum olurmuş...inşallah :Saruboceq:

geçmiş olsun canım..

ay cok heycanlandım erkek dıyorumdelikafaduldendelikafadulden

canım tebrık edeım bebısını hayırlı olsun...allah kucagına almayı nasıp etsın:1hug:
saol bitanem, bebişin nasıl
Hoşgeldinnnnnnnn cadı kaynanaaa :roflol: biz iyiyiz sizi sormalı ege nasıl egeeee :)

:roflol: :roflol:

selam kızlarrr tünaydınnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
slm canım

ay kusura bakma yıldızla karıstırdım ...benim kafam hafif uçuk bugun uykusuzluk yorgunluk ...kusura bakma tekrardan....ama gercektan kafamçokkarıştıaptala malum olurmuş...inşallah :Saruboceq:

ayy olurmu şekerim ne kusuruuu.hiçç önemliii degill atlattım ben şükürrrrr ama işallah dedigin gibi abdala malumm olsunnn :Saruboceq::Saruboceq: bu arada yıldız daha keseyi görmedi cumartesi gidicekkk

ayy şekerimm topigimizinn bi anda en çok annesi olan topuklu görmedi heralll açıklıyım hemen erken dogum olmasın die doktor igne vermişş her hafta bidene vuruluyomuşşş

eheueheu topiğimizin yürüyen kreşiiii :)

erken doğum önleyici iğne oluyorum canım her hafta:1ninca: çok acıtıyorlar popişcimi:utangac:

Anladım canım geçmiş olsun totişinin acısınıda sihirli öpücük geçirir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hadi bakalımmmmm fatoşumm bak ben de merak ettim benceeeeeeeeeeeee erkek :)
bilmiyorumkismile hiç bir bilgim yok canım yaa
geçmiş olsun canım :teselli:
Ayşem hoşgeldin nerelerdesin sen özlettin kendini yaaa

kızçenın dolabı çok güzel olmuş canımmm :))
güzel günlerde kullanın inşallh olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Back
X