Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olumunekankayizsmilesaol bitanem, bebişin nasıl
slm canım
a.s. bebikinin gazımı var seninnn oyy yirim ben onuuu Şeniztünaydınlar:1hug:
offfffffffff yemeğimı de yedım geldım cıcı kızlarrr
hu huu ben geldım dıyorummmmmm kımsecıkler bşey demıooo kusuyorummmm :2:
kızçenın dolabı çok güzel olmuş canımmm :))
güzel günlerde kullanın inşallh olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile
a.s. bebikinin gazımı var seninnn oyy yirim ben onuuu Şeniz
ohhhh afiyet olsunn cicim hoşgeldinn
hoşgeldin canım afiyet olsun ben de yedim bişeylerrr bezelye ve biftekkk :)
teşekkür ederim teyzesiii :) :asigim:
slm kızlar ben geldim..... opuyorumnanaktan
offfffffffff yemeğimı de yedım geldım cıcı kızlarrr
öle de insan çok fena oluyo o kıvranırken...aklında bulunsun acı elme yagı aktardan aldım gaz sancısına cok ıyı gelıyo kurutma makınasıyla tutarak masaj yapıyom...eee senınde az kaldı canım...geçmiş olsun egeyee ama normal bu gaz sancıları
teşekkür ederim teyzesii buyrunnnnnnnnn
hoşgeldin canımslm kızlar ben geldim..... opuyorumnanaktan
kırmızı et yıyemıorummmm afıyet olsun cnm benmmmm ohhhh süprizzzzz
hoşgeldın nanemmmm![]()
ay_she, gokcegokce, idilcan+, karaguuul+, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe, tinkerbell09, TopukluAyakkabi, turkuaz2881, Yavyum, yelizcem, Yildiz10 canlarrr nasılsınızzz ben geldımmmboshayallersmile yenı haberler varmı gecmısı okuyamıyorum da:kedi:
ay_she, gokcegokce, idilcan+, karaguuul+, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe, tinkerbell09, TopukluAyakkabi, turkuaz2881, Yavyum, yelizcem, Yildiz10 canlarrr nasılsınızzz ben geldımmmboshayallersmile yenı haberler varmı gecmısı okuyamıyorum da:kedi:
ay_she+, hatunsultan, idilcan+, ParadiesAngel+, turkuaz2881, Yavyum+, yelizcem, Yildiz10
selam yavrular nasılsınız ne var ne yok...yeni haber var mı
gazımı var hayırrdıruyuyo teyzesi napsın..azcık sıkıntılı...boshayallersmile
hoş geldin balımslm kızlar ben geldim..... opuyorumnanaktan
kırmızı et yıyemıorummmm afıyet olsun cnm benmmmm ohhhh süprizzzzz