• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
naneeeeeeeeeeeemmm oradamısın canım eşimin sonuçlarını yazdım bide sen bakarmısın nasıl diye????

ay_she, gokcegokce, idilcan+, karaguuul+, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe, tinkerbell09, TopukluAyakkabi, turkuaz2881, Yavyum, yelizcem, Yildiz10 canlarrr nasılsınızzz ben geldımmmboshayallersmile yenı haberler varmı gecmısı okuyamıyorum da:kedi:

offfffffffff yemeğimı de yedım geldım cıcı kızlarrr

ohh afiyet olsun tatlım yarasın ikinizedeolumunekankayizsmile
bende yemek yedim bir ağırlık çöktüki üstüme gözlerimi açamıyorum mirmirmirmirmirmirmirmir
önümde bir sürü evrak var işlenecek hiç birşey yapasım yok:bbo:

geçmiş olsun egeyee ama normal bu gaz sancıları
teşekkür ederim teyzesii buyrunnnnnnnnn
öle de insan çok fena oluyo o kıvranırken...aklında bulunsun acı elme yagı aktardan aldım gaz sancısına cok ıyı gelıyo kurutma makınasıyla tutarak masaj yapıyom...eee senınde az kaldı canım...
slm kızlar ben geldim..... opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım
kırmızı et yıyemıorummmm afıyet olsun cnm benmmmm ohhhh süprizzzzz

ay ben de bayılırım kırmızı et favorim sonra balık en son tavuk...cokacimcoook

ay_she, gokcegokce, idilcan+, karaguuul+, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe, tinkerbell09, TopukluAyakkabi, turkuaz2881, Yavyum, yelizcem, Yildiz10 canlarrr nasılsınızzz ben geldımmmboshayallersmile yenı haberler varmı gecmısı okuyamıyorum da:kedi:

hoşgeldin canım

slm kızlar ben geldim..... opuyorumnanaktan

bende burdayımm hoşgeldinnnn lülülülülülü:dilcikar:

Son düzenleme:
ay_she+, hatunsultan, idilcan+, ParadiesAngel+, turkuaz2881, Yavyum+, yelizcem, Yildiz10
selam yavrular nasılsınız ne var ne yok...yeni haber var mı

iyi diyelim ii olsun.sanırım hamileyim ama daha eşimin haberi yok.çünkü çok şiddetli bi kavga ettik.küsüz,konuşmuyoz.ben de söylemedim.oh olsunsempatiksalakcinni çok kırdı beni çoookkkbenneyaptımki

hoşgeldin canım a.s.

Back
X