Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hoşgeldın hayatımmm valla fatoşcuğumuzu beklıoruzz bebişin cınsıyetını öğrenmeye gıttı bakalımmm eyvahedigeldismile

ohh sıze de afıyet olsun canım benımmm olumunekankayizsmile ayy yemekten sonra iş güç zor oluyor bılıorummm allah yardımcın olsunn

balık haatım boyunca yemedım yemek ısterdımm ama nefret edıyorumm yanı kokusu baygınlık geçirmemem sebebıyet verıo o derecedeee

ett malesef sevmıyorum ama yemeklerımde parça et kıyma vs kullanıyorum ama ısteklı yemıorum

tavuk ehhh :umursamaz:

iyi diyelim ii olsun.sanırım hamileyim ama daha eşimin haberi yok.çünkü çok şiddetli bi kavga ettik.küsüz,konuşmuyoz.ben de söylemedim.oh olsunsempatiksalakcinni çok kırdı beni çoookkkbenneyaptımki

bende hamile olduğumu öğrendiğimde kocişle küstük söylememiştim:dilcikar:
akşam annemle telde konuşurken duymuştu
deli olmuştu sevinçten :asigim:

canım degerler hemen hemen yakın birbirine hareketli ve hareketsiz
yani doktor bu duruma ne der bilmiyorum..en iyisi doktora sormak canım...
sperm sayısı gayet iyi ama hareketliler hareketsizlere göre az sayılır...
benim gözlemlediğim kadarıyla büyük bir sorun yok en azından varikosel deildir eşin...
çünkü hareketliliği günlük yiyecegimz gıdalar arttırıyor, havuç suyu gibi...
doktorun seni daha çok aydınlatacaktır canım...

iyi diyelim ii olsun.sanırım hamileyim ama daha eşimin haberi yok.çünkü çok şiddetli bi kavga ettik.küsüz,konuşmuyoz.ben de söylemedim.oh olsunsempatiksalakcinni çok kırdı beni çoookkkbenneyaptımki

hayırlısı olsun canım sevındım senın adına..esın kırdıysa bekle ozur dılesın..

bu arada hıc yapıcı konusamıcam cunku ben de kusum esımle erkelerden nefret etme gunu ılan edıyorum bugunu kaılan var mı...bazen çok öküz oluyolar ...dunden berı ozur dılıyo ama ben kabul etmıyorum ..gecede bebekle ayrı odada yattım o uyuduktan sonra kaçtım odadan..yoksam bırakmazdı beni...amaaaaaan ne rahat uyumusum beee..
allah yokluklarını aratmasın ama bazen uzak kalmaları ıyı oluyorrrr:dilcikar:

hayırdırr

gazımı var hayırrdır

hoş geldin balım

neden canım midenmi bulanıyo

yoooo hıç sevmemmm yanıı aılem balık ve et hayranıdırrlarrr hele babamm ahh ahh etsız yemek yapamaz annemmmm aslaaa , ama ben hep etlerını ayırıp yerdımm şimdı alıştım ole azdan azdan yıyorum ama severek değilll açıkcasıı sırf sağlık içinnn

hoşgeldın nanemmmm

hoşgeldinn şekercimmmolumunekankayizsmile

topyekün hoşbuldum canlarımmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ÇÇOKKK SAĞOL CANIM BENİMMM VARİKOSEL OLMADIGINI NERDEN ANLADIN??
HAREKETLİLİKTE OZAMAN GÜNLÜK YİYECEĞİMİZE GÖRE DEĞİŞİR DİYORSAN ODA SORUN DEĞİL OZAMAN DEMİ CNM ...DR. A DA SORACAĞIMDA SİZİN TECRÜBENİZ VAR DİYE SİZE SORYIM Bİ DEDİM.. TEŞKLER CNM BİLGİN İÇİN..YANITIN İÇİN...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben de sevmiyorum ama yemek zorundayımmmm bebişim içinnn

ayy gökceeeeeee anne karnında yaşama yolculuk belgeselinin sonunu izliyordum, doğum anını gözlerim dolduuu ayyy :sinifsinif:

ben de ızlemiştim hatta ayşe soylemıştı sanırım onu banaa ee duygulanmamak elde değil yaa canm benımmm :1hug:

Hoşgeldin canımmm

fatoşşşşşşşşşş kız söleseneee

evet yaaa meraktan çatladıkkk eyvahedigeldismile

mamamı yedimm geldimmm bendee

Afiyet olsun :)

topyekün hoşbuldum canlarımmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nanem hoşgeldin canımmm :1hug:

gazımı var hayırrdır

hoş geldin balım

neden canım midenmi bulanıyo
evet canım geceden berı var ...ama allahtan uyuyo sımdı..
olsun sen yınede zorla bebek ıcın balık yıyemıyorsan balık yagı tabletı kullan omega 3 ıcın ben kullandım basından sonuna kadar..balık ta yıyodum arada...hala da alıyom tabletlerı
ben de sevmiyorum ama yemek zorundayımmmm bebişim içinnn

ayy gökceeeeeee anne karnında yaşama yolculuk belgeselinin sonunu izliyordum, doğum anını gözlerim dolduuu ayyy :sinifsinif:

harka demı

ayy sen yine iiymişsin canım ben agzıma sürmem kırmızı etiii hatta yemegin içinde varsada ayıklamam hiç yemem o yemegii

evet marıncap kullanıorumm yenı başladımmm bakalım hayırlısıı

ayy sen yine iiymişsin canım ben agzıma sürmem kırmızı etiii hatta yemegin içinde varsada ayıklamam hiç yemem o yemegii

ben de oyleydımmm ama bebek için şimdık yemem lazım en azından yemek içindee löp löp et olsun bebıkımeeee

Valla şimdi gittim doktor teyzeye çok tatlıydı
Dediki çok küçük benim ult belli olmaz ama nolur bakın dedim sonra işte sorular sordu ne zmndır istiyon sorun neydi falan anlattım hepsini dediki Allahın çok şanslı kulusun bunu öncelikle bil dedi
Sonra baktı neyse dediki ya bişi sölemek istemiyorum çok net değil bende dedim ki erkek değilmi güldü Yok kız gibi dedi :)))
Yani bence kız ama sölemek için erken 3 boyutlu ult gir yada bekle dedi bakalım işte böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…