ay_she, gokcegokce, idilcan+, karaguuul+, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe, tinkerbell09, TopukluAyakkabi, turkuaz2881, Yavyum, yelizcem, Yildiz10 canlarrr nasılsınızzz ben geldımmmboshayallersmile yenı haberler varmı gecmısı okuyamıyorum da:kedi:
ohh afiyet olsun tatlım yarasın ikinizedeolumunekankayizsmile
bende yemek yedim bir ağırlık çöktüki üstüme gözlerimi açamıyorum mirmirmirmirmirmirmirmir
önümde bir sürü evrak var işlenecek hiç birşey yapasım yok:bbo:
öle de insan çok fena oluyo o kıvranırken...aklında bulunsun acı elme yagı aktardan aldım gaz sancısına cok ıyı gelıyo kurutma makınasıyla tutarak masaj yapıyom...eee senınde az kaldı canım...
hoşgeldin canım
ay ben de bayılırım kırmızı et favorim sonra balık en son tavuk...cokacimcoook
iyi diyelim ii olsun.sanırım hamileyim ama daha eşimin haberi yok.çünkü çok şiddetli bi kavga ettik.küsüz,konuşmuyoz.ben de söylemedim.oh olsunsempatiksalakcinni çok kırdı beni çoookkkbenneyaptımki
selammmm kızlarrr ben test sonucunu aldım geldim.sonuçları yazıyorum bilginiz varsa cevap bekliyorum aynı zamanda bende netten araştırıyom umarım kötü değildir
spermatozoid sayısı: 1 cc de 57 milyon
morfoloji
normal yapıda:%83
baş anomalisi:%7
orta parça an.:%4
kuyruk an.:%6
0 saat 1 saat 2saat 24 saat
normal hareketli %41 %39 %35 %0
yavaş hareketli %4 %4 %5 %0
hareketsiz %55 %57 %60 %100
mikroskopik inceleme: her sahada 5-6 lökosit hücresi görüldü...
kızlar yaaa bu sonuçlar sizce nasılll bilgisi olan varsa cevap bekliyorum...
kırmızı et yıyemıorummmm afıyet olsun cnm benmmmm ohhhh süprizzzzz
iyi diyelim ii olsun.sanırım hamileyim ama daha eşimin haberi yok.çünkü çok şiddetli bi kavga ettik.küsüz,konuşmuyoz.ben de söylemedim.oh olsunsempatiksalakcinni çok kırdı beni çoookkkbenneyaptımki
gazımı var hayırrdır
hoş geldin balım
neden canım midenmi bulanıyo
bende burdayımm hoşgeldinnnn lülülülülülü:dilcikar:
hoşgeldın nanemmmm
ay_she, gokcegokce, idilcan+, karaguuul+, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe, tinkerbell09, TopukluAyakkabi, turkuaz2881, Yavyum, yelizcem, Yildiz10 canlarrr nasılsınızzz ben geldımmmboshayallersmile yenı haberler varmı gecmısı okuyamıyorum da:kedi:
hoşgeldinn şekercimmmolumunekankayizsmile
öle de insan çok fena oluyo o kıvranırken...aklında bulunsun acı elme yagı aktardan aldım gaz sancısına cok ıyı gelıyo kurutma makınasıyla tutarak masaj yapıyom...eee senınde az kaldı canım...
hoşgeldin canım
ay ben de bayılırım kırmızı et favorim sonra balık en son tavuk...cokacimcoook
canım degerler hemen hemen yakın birbirine hareketli ve hareketsiz
yani doktor bu duruma ne der bilmiyorum..en iyisi doktora sormak canım...
sperm sayısı gayet iyi ama hareketliler hareketsizlere göre az sayılır...
benim gözlemlediğim kadarıyla büyük bir sorun yok en azından varikosel deildir eşin...
çünkü hareketliliği günlük yiyecegimz gıdalar arttırıyor, havuç suyu gibi...
doktorun seni daha çok aydınlatacaktır canım...
ben de sevmiyorum ama yemek zorundayımmmm bebişim içinnn
ayy gökceeeeeee anne karnında yaşama yolculuk belgeselinin sonunu izliyordum, doğum anını gözlerim dolduuu ayyy :sinifsinif:
fatoş bende merak ettim çook hadi bekletme bizi
fatoşşşşşşşşşş kız söleseneee
mamamı yedimm geldimmm bendee
topyekün hoşbuldum canlarımmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet canım geceden berı var ...ama allahtan uyuyo sımdı..gazımı var hayırrdır
hoş geldin balım
neden canım midenmi bulanıyo
olsun sen yınede zorla bebek ıcın balık yıyemıyorsan balık yagı tabletı kullan omega 3 ıcın ben kullandım basından sonuna kadar..balık ta yıyodum arada...hala da alıyom tabletlerıhoşgeldın hayatımmm valla fatoşcuğumuzu beklıoruzz bebişin cınsıyetını öğrenmeye gıttı bakalımmm eyvahedigeldismile
ohh sıze de afıyet olsun canım benımmm olumunekankayizsmile ayy yemekten sonra iş güç zor oluyor bılıorummm allah yardımcın olsunn
balık haatım boyunca yemedım yemek ısterdımm ama nefret edıyorumm yanı kokusu baygınlık geçirmemem sebebıyet verıo o derecedeee
ett malesef sevmıyorum ama yemeklerımde parça et kıyma vs kullanıyorum ama ısteklı yemıorum
tavuk ehhh :umursamaz:
ben de sevmiyorum ama yemek zorundayımmmm bebişim içinnn
ayy gökceeeeeee anne karnında yaşama yolculuk belgeselinin sonunu izliyordum, doğum anını gözlerim dolduuu ayyy :sinifsinif:
hayırdırr
yoooo hıç sevmemmm yanıı aılem balık ve et hayranıdırrlarrr hele babamm ahh ahh etsız yemek yapamaz annemmmm aslaaa , ama ben hep etlerını ayırıp yerdımm şimdı alıştım ole azdan azdan yıyorum ama severek değilll açıkcasıı sırf sağlık içinnn
ben de ızlemiştim hatta ayşe soylemıştı sanırım onu banaa ee duygulanmamak elde değil yaa canm benımmm :1hug:
anammm sizin resminizede hastayım yaaaŞeniz fatoscugum nere gıttı cınsıyetınımı ogrencekkk oyy ne zaman gelcekkk acabasositososito
evet canım geceden berı var ...ama allahtan uyuyo sımdı..
olsun sen yınede zorla bebek ıcın balık yıyemıyorsan balık yagı tabletı kullan omega 3 ıcın ben kullandım basından sonuna kadar..balık ta yıyodum arada...hala da alıyom tabletlerı
harka demı
ayy sen yine iiymişsin canım ben agzıma sürmem kırmızı etiii hatta yemegin içinde varsada ayıklamam hiç yemem o yemegii
harka demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?