TABI YA KIZLARI SUSLEMEK ÇOK ZEVKLI OLUR:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bakalım ya hayorlısı olsun ama kızda olsa olurrr ayyy ne süslerim ben onuuu
küçükkmüş teyzesi yoksam açtı bacakları eşşek aklinialirimsmile aklinialirimsmile
amin canım çok saoll darısı sana inşAllah seninlede bu heyecanları yaşarız bi hamiş olunda sizz
ayyy valla bilmiyom senin bu çikolata çok işe yarıyo ama sölim kıpır kıpır oynaşıyordu sempatiksalakcinni
kız dedi ama bilmiyorum sonradan dönmezse kaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile oh beeeee nihayettttt
beceririz anacım beceririz deeeeeee
kız doğumda ıkınırkennn çişi kakası gelen kadınlar varmışşş, offf bu beni çok korkutuyo.... :bbo: rezil olmak var yaniiii
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile oh beeeee nihayettttt
beceririz anacım beceririz deeeeeee
kız doğumda ıkınırkennn çişi kakası gelen kadınlar varmışşş, offf bu beni çok korkutuyo.... :bbo: rezil olmak var yaniiii
acısı filan umrumda değilll
cnmm dogumdan önce lagmanmı ne ööle bişe yaptırıyolar onun içinn
kızlar ya bişey diyicem ama utanıyorum da:kedi:
biz yaklaşık 2 hafta falan kocişle yaramazlık yapmadık
hep bahane buldum ve kaçtım çünkü hiç canım istemiyo:umursamaz:
ama dünde kuaföre gitmiştim temizlik falan yaptırdım adamcaazz dayanamadı ve oldu işte:kedi:
ama ilk geceki gibi oldu inanılmaz acıdı hala tuvalete gittiğimde acıyo:bbo:
sonrada yazık çok pişman oldu canımı acıttı diye :asigim:
sormak istediğim acaba bu ağrı normal mi sizce
yada ben isteksiz olduğum içinmi canım bu kadar acıdıbilmiyorumkismile
KIZ DOGUM ONCESI LAVMAN YAPILIR MERAK ETME CIKARIRSIN HEPSINI ONCEDEN...AMA ZATEN O HALDE APIŞMIŞ BIRSEKILDE ZATEN INSAN YETERI KADAR REZIL OLUYO AMA BUNA REZILLIK DEMEMEK LAZIM..BENI ANADAN DOGMA SOYDULAR BI KIYAFET USTUMDE ARKAMI DONUNCE KICIM BASIM HEP GORUNDU ...GENC ERKEK DOKTORLARDA VAR..REZIL OLDUMMU HAYIRRR CUNKU O AN ANASINI SATAYIM DIYOSUN HIC DUSUNME ONU YANİ...
ama canım tuvaletini yapman için bi ilaç veriyolarmış
popoya sıkıyomuşsun oda bağırsakları boşaltıyomuş
çiş önemli değil ya sal gitsiiiin
TABI YA KIZLARI SUSLEMEK ÇOK ZEVKLI OLUR:ecrin_bebek:
KIZ DOGUM ONCESI LAVMAN YAPILIR MERAK ETME CIKARIRSIN HEPSINI ONCEDEN...AMA ZATEN O HALDE APIŞMIŞ BIRSEKILDE ZATEN INSAN YETERI KADAR REZIL OLUYO AMA BUNA REZILLIK DEMEMEK LAZIM..BENI ANADAN DOGMA SOYDULAR BI KIYAFET USTUMDE ARKAMI DONUNCE KICIM BASIM HEP GORUNDU ...GENC ERKEK DOKTORLARDA VAR..REZIL OLDUMMU HAYIRRR CUNKU O AN ANASINI SATAYIM DIYOSUN HIC DUSUNME ONU YANİ...
canım ben yumurta yıyemıyordum...bıldırcın kucuk ya ...onu haslıyordum haftada 3 kez suyla yutuyodumnaniknanikama çok besleyıcı sen sımdıden sıkma kendını 12. haftadan sonra basla...proteın agırlıklı yıyordum...balık ta tabı...omega 3 tabletlerını de aldım...ole yanı..bol bol meyve de yedım ..bebegı kılo aldırAN EN ONEMLI SEY PROTEIN VE MEYVE CANIMsağol cnm.daha göremedik ama teyzsei.sen nasıl yemiştin cnm bıldırcın yumurtasını filan.yada nasıl beslendin
kızlar ya bişey diyicem ama utanıyorum da:kedi:
biz yaklaşık 2 hafta falan kocişle yaramazlık yapmadık
hep bahane buldum ve kaçtım çünkü hiç canım istemiyo:umursamaz:
ama dünde kuaföre gitmiştim temizlik falan yaptırdım adamcaazz dayanamadı ve oldu işte:kedi:
ama ilk geceki gibi oldu inanılmaz acıdı hala tuvalete gittiğimde acıyo:bbo:
sonrada yazık çok pişman oldu canımı acıttı diye :asigim:
sormak istediğim acaba bu ağrı normal mi sizce
yada ben isteksiz olduğum içinmi canım bu kadar acıdıbilmiyorumkismile
canım ben yumurta yıyemıyordum...bıldırcın kucuk ya ...onu haslıyordum haftada 3 kez suyla yutuyodumnaniknanikama çok besleyıcı sen sımdıden sıkma kendını 12. haftadan sonra basla...proteın agırlıklı yıyordum...balık ta tabı...omega 3 tabletlerını de aldım...ole yanı..bol bol meyve de yedım ..bebegı kılo aldırAN EN ONEMLI SEY PROTEIN VE MEYVE CANIM
CANIM BENIM BEN HAMILELIK BOYUNCA NERDEYSE HIC YAPMADIM...COK AZ OLDU.CUNKU ACIYODU..HIC ZORLAMAYIN SAKIN BU SEFER O İŞTEN SOĞURSUN..BASKA TURLU HALLEDIN ASLA ESIMIN IHTIYACI VAR DIYE ZORLAMA KENDINI SENIN YASADIGIN KOLAY DEGIL O NEDENLE SABRETME SIRASI ONLARDA...YA INANIRMISIN UZUN SURE YAPMAYINCA KAPANIYO SANKI ORASOI
BIZDE GECENDE DENEYELIM DEDIK DOGUM SONRASI...YAPTIK AMA CANIM ACIDI...GERCI SONU GELMEDI EGE SAGOLSUN...İŞİN ORTASINDA UYANDI AGLADI..
BIRDE ISTEKSIZLIKTE CANINI ACITMIS OLABILIR
hadi o zamannnnn :)) bekliyoruz fatoşummm 3boyutluya girrr
allah allah fransızlar 4 boyutlu diyor buna ne tuhaf değil mi
hımmm kız bencede yaa kızlar daha geç belirginleşiomuşşş
[kaydirigubbakcemile3 evet ben de onu ayşeden duymuştum :)
hadi hayırlısı yakında öğreniriz kaydirigubbakcemile5
lalecim yaaaaa... inanamadım vallahi hemen topiğe geldim... ben niye yalan söliiim kız hastasıyım. ama sende neden herkes erkek düşündü bilmem, yakışır arkadaşıma sarı bi cimcimeeeeee:teytey:
hayırlısı olsun canım sevındım senın adına..esın kırdıysa bekle ozur dılesın..
bu arada hıc yapıcı konusamıcam cunku ben de kusum esımle erkelerden nefret etme gunu ılan edıyorum bugunu kaılan var mı...bazen çok öküz oluyolar ...dunden berı ozur dılıyo ama ben kabul etmıyorum ..gecede bebekle ayrı odada yattım o uyuduktan sonra kaçtım odadan..yoksam bırakmazdı beni...amaaaaaan ne rahat uyumusum beee..
allah yokluklarını aratmasın ama bazen uzak kalmaları ıyı oluyorrrr:dilcikar:
bende hamile olduğumu öğrendiğimde kocişle küstük söylememiştim:dilcikar:
akşam annemle telde konuşurken duymuştu
deli olmuştu sevinçten :asigim:
evet evet kesin işe yarıyo evet beklesek iyi olacak galiba seninde erkek olursa bizim bütün tahminler yatar kaydirigubbakcemile3
hayırdırr
öküzlüğü tuttu da azıcık.kalbim kırık:çok üzgünüm:
bende istemiyorum kaç gündür, oda korkuyo saten bebeğe bişey olacak diyeevet canım haklısına.s
sanırım artık denemesek iyi olur ben zaten zevk almıyorumda sırf onun için zorluyodum kendimi ama artık yapmıcam:1no2:
gerçi zavallımda öyle dedi bir daha yapmayalım bişey olursa kendimi asla affetmem falan dedi :asigim:
aynenn canımm aynen ama nereye kadar dayanacaklar bilemiyorumbizde günüm geçtğinden beri birlikte olmadık.asla diyom eşim doğana kadar yaklaşamam bebeiş bişey olur diye korkuyor:)
duysa benim kocişim de sevinir mi acaba?onu bile bilmiyom.
duysa benim kocişim de sevinir mi acaba?onu bile bilmiyom.
geçmiş olsun canım çokmu acıyo doktorunu aradınmı iltihaptan olabilir sıcak tutbence eşine söylesen daha iyi olur yaa
Kızlar ben artık bu acıya dayanamıyorummmmm, şeyim çok fenaaa acıyo...kemiklerim kırılıyo sanki gece sağa sola döndüğümde tuvalete kalktığımda filan, çatır çatır sesler geliyo şeyimden ayyy mafoldumben
ben diyorum şimdie değilde sonraki aylarda olabilir diye yok diyo 9 ay.dediğin gibi.sonrada 40 gün.al sana 1 yıl :) :) :)
geçmiş olsun canım çokmu acıyo doktorunu aradınmı iltihaptan olabilir sıcak tut
ya o değilde herüfleri yaklaştırmıyoruz,yaklaşmıyorlarda ama doktora gidince alttan bakınca zoruma gitti, o kocaman ultrasyonla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?