valla ya yıldız haklısın.zayıfısn dedi yukardan görünebilir dedi görünmeyince aşağıdan baktı.ay dedim daha kurtulamadık şundan.inş.sonraki haftaalrda kurtulursun dedi hemşirede:)
yok canım öle düşünme...beslersin elbet...araştır ama ...ben sürekli bakıyodum ne faydalı diye bırde hurma coook faydalıymıs bebege aklında bulunsun...anladım cnm sağool deidğin gibi yerim bende.ben çok zayıfım 45 kiloyum ya ne bilim kokruyorum sanki bebeği besleyemeckemişim gibi..
merhametliymiş kocan benimkide öleydi sağolsun...ay benim babam 9.aya kadar hep istemiş..yazık anneme ...evet canım haklısına.s
sanırım artık denemesek iyi olur ben zaten zevk almıyorumda sırf onun için zorluyodum kendimi ama artık yapmıcam:1no2:
Gerçi zavallımda öyle dedi bir daha yapmayalım bişey olursa kendimi asla affetmem falan dedi :asigim:
bizde öledik korkuyodukbizde günüm geçtğinden beri birlikte olmadık.asla diyom eşim doğana kadar yaklaşamam bebeiş bişey olur diye korkuyor:)
canım bencede söle sonra bırak özür dilesin...eminim de öle olur..sen hamilesin bakma benim dediklerime stressiz ortam lazım sana hem babasının duymaya hakkı var ne olursa olsun di misağol canım:)
walla benimkinin özür dilemeye pek niyeti yok çünkü hala kendini haklı görüyo.arada böyle dodileri tutuyo işte.o konuşmayınca ben de konuşmuyorum.o yüzden daha hamile olduğumu bilmiyo.söylesem mi acaba?
ben diyorum şimdie değilde sonraki aylarda olabilir diye yok diyo 9 ay.dediğin gibi.sonrada 40 gün.al sana 1 yıl :) :) :)
ohh yemeklerımı de yaptımmm bıberlı parça etlı patates yemeğiii , yoğurt çorbasıı (dun yapmıştım bunu ) yanına pılavımı da yaptım pişiyorlarrrr .... yapma dedı eşim bu akşam dışarda yerız dedı ama dışarda yemeği pek sevmıorumm helekı mıdem bugunku gbı kotuykennn bu aşıdan dolayı kolum çok ağrıyo yazık o bana kıyamıor ben ona kıyamıorummasamı da hazırladımm 4 e doğru gelır benı alır yuruyuş yaparız ordan da eşimın muayenehanesıne geçerizzz ole işteee
bence eşine söylesen daha iyi olur yaa
Kızlar ben artık bu acıya dayanamıyorummmmm, şeyim çok fenaaa acıyo...kemiklerim kırılıyo sanki gece sağa sola döndüğümde tuvalete kalktığımda filan, çatır çatır sesler geliyo şeyimden ayyy mafoldumben
ohhh süpermiş ya
bende artık dışardan yemek yiyemiyorum çok tiksindim:sinifsinif:
ama öncesinde bayılıyorum sürekli dışardan söylüyorduk şimdi ne biliyim belki psikolojik ama dışardan yediğim şeyler bebişimi zarar verecekmiş gibi geliyo :bbo:
tinkerr canım hurma faydalı demişsin ya
taze olanmı yoksa kurumubilmiyorumkismile
bide ben hurmanın erken doğuma sebep olduğunu duymuştum
doğrumu acaba eğer doğru değilse derhal gidip taze hurma alıcam çünkü acayip seviyorum
bir oturuşta 1 kg yiyebilirim cokacimcoook
evet hayatım haklsıın o pskolojı de etkılıyor elbette ınsanı
ama ben çalışırken de ıkı elım kanda olsaa akşam eve geç gelsem de yıne de ertesı gunun yemeğinı yapardım hoş bızım en geç gelme zamanımız burda 5 6 ıdı hadı arklarla takıldık 7 de evdeydıkk o zamanda kesın yapardımmm ... eşim dışarının yemeklerını sevmıor 4 yıl bekar hayatı yaşadığı için burda evlenınce tek arzusu eşinın evde mıs gbı yemekler yapmasıymışş kı nıtekım de yapıyorum elımden geldığımcee opuyorumnanaktan
bugun de deiğim gıbı dışardan yıyecektıkk bı çorbam kalmıştı dundenn ama dayanamadım ona yınee kaldıkı evladımı da düşündummm kımbılır ne yağıyla yaplıyorrr oylee iştee şekercımmm afıyetle yıyeceğizzzz cokacimcoook
yaa ben meyve olarakk her gun 1 ya da ıkı elmaa , ıkı mandalına falan yıyebılıorum ancakk... annem saolsun tuttrmuş her tlfnunda muz ye dıo ama o da kabız yapıor çok affedersınızz.. yeterlı mı acabaa ??
canım senın dedıgın cennet elması herhalde turuncu olan o degıl...hanı ramazanda yedıgımız medıne tunus hurmaları varya kuru onlar canım
canım muz yesekte yemesekte kabızlık sorunu yaşıyoruz:sinifsinif:
o yüzden bende hergün bir tane muz mutlaka yiyorumcokacimcoook
elma ve mandalina bir gün yemezsem ölürüm herhalde
heeee bide artık ayva zamanı ben bol bol hepsinden yiyorum
çok abartmamak şartıyla yiyebildiğin kadar ye bence
zaten şekerinde maaşallah güzel çıktı
Valla şimdi gittim doktor teyzeye çok tatlıydı
Dediki çok küçük benim ult belli olmaz ama nolur bakın dedim sonra işte sorular sordu ne zmndır istiyon sorun neydi falan anlattım hepsini dediki Allahın çok şanslı kulusun bunu öncelikle bil dedi
Sonra baktı neyse dediki ya bişi sölemek istemiyorum çok net değil bende dedim ki erkek değilmi güldü Yok kız gibi dedi :)))
Yani bence kız ama sölemek için erken 3 boyutlu ult gir yada bekle dedi bakalım işte böyle
hımmm kız bencede yaa kızlar daha geç belirginleşiomuşşş
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile oh beeeee nihayettttt
beceririz anacım beceririz deeeeeee
kız doğumda ıkınırkennn çişi kakası gelen kadınlar varmışşş, offf bu beni çok korkutuyo.... :bbo: rezil olmak var yaniiii
acısı filan umrumda değilll
tinkerr canım hurma faydalı demişsin ya
taze olanmı yoksa kurumubilmiyorumkismile
bide ben hurmanın erken doğuma sebep olduğunu duymuştum
doğrumu acaba eğer doğru değilse derhal gidip taze hurma alıcam çünkü acayip seviyorum
bir oturuşta 1 kg yiyebilirim cokacimcoook
ayyy noduki kasıkların mı ağrıyo:teselli:
benimde uzun zamandır ağrıyodu iltihap diye düşünüyordum dr a gittim sağ böbreğim su toplamış sağ tarafına kesinlikle yatma dedi
antibiyotik verdi kullandım ama hala ağrıyo özelliklede geceleri yatakta dönerken kafamçokkarıştı
canım sezeryanda lavman yapıyolar normal doğumda olabılıyomus sanırırm,
ama bebek çıkıo pırt haydi haydiçıkar korkma alışkın onlarda rezil olmassın
nagişimmmmm hayılı uğurlu olsun şekercımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?