:roflol: :roflol:
vay beeeeee keşke ben de senin kadar istekli olsamm ama nerdeeeeee :1no2:
kaydirigubbakcemile3 ay ne bilim kız hepsini okudun muuu
:) öyle tabiii
evet tadını çıkar canımmmm bulantılar bitti
seni çok zorr dönemler bekliyo suuuu benden söylemesii :) ben çok fena ağırlaştım yolda yürüyemiyorum ya penguen gibi yürüyorum, ne kadar hızlı yürümeye çalışsamda olmuyoo :))
inşallah hamilesindir canımmm....
bebiş yoksa üzülmek yok ama, bir dahaki sefereee :teselli:
evet canım az kaldı.boshayallersmile.hamiş kalıncada ben özlücem galiba cünki benim koçiş hamileyken hiç sokulmaz..:gitme:az daha gayret hatice az kaldı...o zaman bebek olsun diye bıkılıyor o işten ama hamile oluncada özleniyor:)
ooo maşallahhhhhh işini biliyo desene..aklinialirimsmileaklinialirimsmilebenım dr um 33.haftaya kadar durmak yok yola devam dedıı benım kocamm da havalara uçtu hahahahhaha aklinialirimsmile hoş benı moda sokmasını ıyı bılıo hıç ısteksız olmuyorum bennn maşallahhh
evet maşallah hem büyüdü hem çatladı
inşallah canım yarın yap bize de haber ver..
inş müjde verirsin :Saruboceq:
anammmmmm bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebu neeee kıss çok çatlamışş gerçi bebişler için deger herşeyeee ama acaipp şaşırdımmm yaaaa
olur canım merak etme zaman çok çabuk geçiyor
inşalalh bulantın falan olmaz da daha rahat geçer canım..
yoksa hiç geçmek bilmiyokafamçokkarıştı
ayy dimi kızzz zorlu bi dönem daha bekliyo beni eyvahedigeldismile
sizden öğrenecez artık napmamız gerektiğini.. :)
ama onlar için herşeye değer dimi :asigim:
ayy okudum vallaaahatta nagişşte o dönem talihsiz bi olay yaşamışş ona üzülmüşsünn falannn :gitme:
inşallah canııım.tabi canım üzülmücem hemen doktora gidicem adetliyken baksınlar iyice bişeyim yoksa daha da çok çalışıcam.
evet canım az kaldı.boshayallersmile.hamiş kalıncada ben özlücem galiba cünki benim koçiş hamileyken hiç sokulmaz..:gitme:
ooo maşallahhhhhh işini biliyo desene..aklinialirimsmileaklinialirimsmile
kızz bebik uyusunda öyle barim yapın..sırnaşık şey
bencede maşallahh kızz bu ne göbikk böyleee..:lepi:
ayy bebikim olsunda çatlasın ben razıyımm.boshayallersmile..mayo giyiveririm ne yapim allah allahh..:sinifsinif:
inşallah canım ama yarın yapsam çıkar mı ki??
ayyy ölcemm herall bennnnn çok hastayım yaaa burnumun içinde bilem yaralar çıktıııı(((((
bu arada cenecimm efettt haber ett bizzeeeee işallah seninledirr bebegin.eger hamişsen ve saglıklı bi gebelikse çıkar heralde hemen testte ama bazen çıkmayadabiliomuşşşş
yokk kuşum tabiki hurma denince direk akla medine hurması geliyo ama bu meyvayada hurma diyolar..vereliniortak
inşallah canım ama yarın yapsam çıkar mı ki??
evet onlar için değer aşkitommmm :asigim:
ayyy ölcemm herall bennnnn çok hastayım yaaa burnumun içinde bilem yaralar çıktıııı(((((
bu arada cenecimm efettt haber ett bizzeeeee işallah seninledirr bebegin.eger hamişsen ve saglıklı bi gebelikse çıkar heralde hemen testte ama bazen çıkmayadabiliomuşşşş
yaaa gördün mü canımmmmm göbüşümüüü
krem yağ kullanmama rağmen böyleeee kullanmasaydım ne olurdu acabaaa
evet onlar için değer aşkitommmm :asigim:
ya evettt neler yaşadık bu topikteee ohoo :çok üzgünüm:
a.s olumunekankayizsmile
a.s :CüvCüv:
bilirim o günleri ya geçmiyo dimi ama 12. haftadan sonra çok çabuk geçiyo kızlarrrr
ilk haftalarda göbüş filan da yok, bebişi hissedemiyorsun , insan kendini hamile hissetmiyo yani ben öyleydim
sırnaşık şey
evet maşallah hem büyüdü hem çatladı
:roflol: :roflol:
vay beeeeee keşke ben de senin kadar istekli olsamm ama nerdeeeeee :1no2:
kaydirigubbakcemile3 ay ne bilim kız hepsini okudun muuu
:) öyle tabiii
evet canım az kaldı.boshayallersmile.hamiş kalıncada ben özlücem galiba cünki benim koçiş hamileyken hiç sokulmaz..:gitme:
ooo maşallahhhhhh işini biliyo desene..aklinialirimsmileaklinialirimsmile
kızz bebik uyusunda öyle barim yapın..sırnaşık şey
bencede maşallahh kızz bu ne göbikk böyleee..:lepi:
ayy bebikim olsunda çatlasın ben razıyımm.boshayallersmile..mayo giyiveririm ne yapim allah allahh..:sinifsinif:
tatlımm artıkın çok geç ama söölücem ben yinede dayanamıyommbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile sperm çatlaklara acaipp iyi geliomuşşş.forumda okudumm hatta kadının teki şey yazmışş yabancı bi kanalda bi program var belki denk gelmişinizdirrr estetik falan yapıyolar onları gösteriolarr işte o programı izliolarmış bi kaddın gelmişş 24-25 yaşlarında görünüyoomuşş doktorlar yaşını sormuşş sonraaa kadın 53 demeiş doktorlar inanmamışş kadın üzerini bi çıkarmışş buruş buruş her yeriiii doktorlar acaip şaşırmışşş inanmışlar tabii sormuşşlar yüzünüze ne yaptınız sizde bu kadar gençç hala dieee kadın demişki sperm sürüyorumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 doktorlarr yine şaşırmışlar demişlerki ee eşiniz yokken napıyosunuzz kadında iki tane oglum var odalarına kutu koyuyyorummm onları sürüyorummm -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gecmiş olsun canımmmm..olumunekankayizsmile..sen test yaptınmı bakalım varmı bişiyler..:CüvCüv:
yanlış hatırlamıyosam bizim topukluda senin gibi rahatsızlanınca öğrenmişti hamiş olduğunu..boshayallersmile
tatlımm artıkın çok geç ama söölücem ben yinede dayanamıyommbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile sperm çatlaklara acaipp iyi geliomuşşş.forumda okudumm hatta kadının teki şey yazmışş yabancı bi kanalda bi program var belki denk gelmişinizdirrr estetik falan yapıyolar onları gösteriolarr işte o programı izliolarmış bi kaddın gelmişş 24-25 yaşlarında görünüyoomuşş doktorlar yaşını sormuşş sonraaa kadın 53 demeiş doktorlar inanmamışş kadın üzerini bi çıkarmışş buruş buruş her yeriiii doktorlar acaip şaşırmışşş inanmışlar tabii sormuşşlar yüzünüze ne yaptınız sizde bu kadar gençç hala dieee kadın demişki sperm sürüyorumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 doktorlarr yine şaşırmışlar demişlerki ee eşiniz yokken napıyosunuzz kadında iki tane oglum var odalarına kutu koyuyyorummm onları sürüyorummm -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saolll tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanayyy şok oldum yaaa ne kadar çatlamış canm benımmm akannehir
valla dediğim gıbı ıyı moda sokuyorrr ben de ısteksız değilim açıkcasıııı buyuk karınlaaa :kedi:
evet tabıkı mert kağan a soruyoruzzz uyudn mu dıyeee hıçbır tepkı yoksaaa başlıyoruzzzz heyecanaa hahahahhahaha ( hep bu nagış ten geçtı baan kudurukça konuşmalar ):kedi:
canım benımmmmmmmmmmm çok ama çok geçömiş olsunnnnnnnnnnnnn :gitme:
kızlarr artık test yapmama gerek varmı..bilmiyorumkismile.ne olsa gördüm cift cizgiyi.:lepi:.hııı ne dersiniz..CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?