Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:roflol: :roflol:

vay beeeeee keşke ben de senin kadar istekli olsamm ama nerdeeeeee :1no2:

kaydirigubbakcemile3 ay ne bilim kız hepsini okudun muuu

:) öyle tabiii

ayy okudum vallaaa hatta nagişşte o dönem talihsiz bi olay yaşamışş ona üzülmüşsünn falannn :gitme:

inşallah canııım.tabi canım üzülmücem hemen doktora gidicem adetliyken baksınlar iyice bişeyim yoksa daha da çok çalışıcam.

az daha gayret hatice az kaldı...o zaman bebek olsun diye bıkılıyor o işten ama hamile oluncada özleniyor:)
evet canım az kaldı.boshayallersmile.hamiş kalıncada ben özlücem galiba cünki benim koçiş hamileyken hiç sokulmaz..:gitme:
benım dr um 33.haftaya kadar durmak yok yola devam dedıı benım kocamm da havalara uçtu hahahahhaha aklinialirimsmile hoş benı moda sokmasını ıyı bılıo hıç ısteksız olmuyorum bennn maşallahhh
ooo maşallahhhhhh işini biliyo desene..aklinialirimsmileaklinialirimsmile
kızz bebik uyusunda öyle barim yapın..sırnaşık şey

evet maşallah hem büyüdü hem çatladı

bencede maşallahh kızz bu ne göbikk böyleee..:lepi:
ayy bebikim olsunda çatlasın ben razıyımm.boshayallersmile..mayo giyiveririm ne yapim allah allahh..:sinifsinif:

anammmmmm bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebu neeee kıss çok çatlamışş gerçi bebişler için deger herşeyeee ama acaipp şaşırdımmm yaaaa

yaaa gördün mü canımmmmm göbüşümüüü
krem yağ kullanmama rağmen böyleeee kullanmasaydım ne olurdu acabaaa

evet onlar için değer aşkitommmm :asigim:

ayy okudum vallaaa hatta nagişşte o dönem talihsiz bi olay yaşamışş ona üzülmüşsünn falannn :gitme:

ya evettt neler yaşadık bu topikteee ohoo :çok üzgünüm:

inşallah canııım.tabi canım üzülmücem hemen doktora gidicem adetliyken baksınlar iyice bişeyim yoksa daha da çok çalışıcam.

a.s olumunekankayizsmile

:1hug:

inşallah canım ama yarın yapsam çıkar mı ki??

acele etme canımmm yarın yapma bir iki gün bekledikten sonra yap

ayyy ölcemm herall bennnnn çok hastayım yaaa burnumun içinde bilem yaralar çıktıııı (((((

bu arada cenecimm efettt haber ett bizzeeeee işallah seninledirr bebegin.eger hamişsen ve saglıklı bi gebelikse çıkar heralde hemen testte ama bazen çıkmayadabiliomuşşşş

geçmiş olsun canım :teselli: evde ballı limonlu çay yap kendinee iyi gelirr

kızlarr artık test yapmama gerek varmı..bilmiyorumkismile.ne olsa gördüm cift cizgiyi.:lepi:.hııı ne dersiniz..CADIARZU

yokk kuşum tabiki hurma denince direk akla medine hurması geliyo ama bu meyvayada hurma diyolar..vereliniortak

evet canım vereliniortak

inşallah canım ama yarın yapsam çıkar mı ki??

canım ben testi adet günümden 2-3 gün önce yapmıştım
gölge şeklinde çıkmıştı ama benim test erken gebelik testiymiş..
bence sen bir iki gün bekle canım olsa bile çıkmayabilir..
ama dayanamam diyorsan yarın yap olmazsa bidaha yaparsın yerimseniben

evet onlar için değer aşkitommmm :asigim:

gecmiş olsun canımmmm..olumunekankayizsmile..sen test yaptınmı bakalım varmı bişiyler..:CüvCüv:
yanlış hatırlamıyosam bizim topukluda senin gibi rahatsızlanınca öğrenmişti hamiş olduğunu..boshayallersmile

tatlımm artıkın çok geç ama söölücem ben yinede dayanamıyommbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile sperm çatlaklara acaipp iyi geliomuşşş.forumda okudumm hatta kadının teki şey yazmışş yabancı bi kanalda bi program var belki denk gelmişinizdirrr estetik falan yapıyolar onları gösteriolarr işte o programı izliolarmış bi kaddın gelmişş 24-25 yaşlarında görünüyoomuşş doktorlar yaşını sormuşş sonraaa kadın 53 demeiş doktorlar inanmamışş kadın üzerini bi çıkarmışş buruş buruş her yeriiii doktorlar acaip şaşırmışşş inanmışlar tabii sormuşşlar yüzünüze ne yaptınız sizde bu kadar gençç hala dieee kadın demişki sperm sürüyorumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 doktorlarr yine şaşırmışlar demişlerki ee eşiniz yokken napıyosunuzz kadında iki tane oglum var odalarına kutu koyuyyorummm onları sürüyorummm -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy şok oldum yaaa ne kadar çatlamış canm benımmm akannehir

:roflol: :roflol:

vay beeeeee keşke ben de senin kadar istekli olsamm ama nerdeeeeee :1no2:

kaydirigubbakcemile3 ay ne bilim kız hepsini okudun muuu

:) öyle tabiii

valla dediğim gıbı ıyı moda sokuyorrr ben de ısteksız değilim açıkcasıııı buyuk karınlaaa :kedi:

evet tabıkı mert kağan a soruyoruzzz uyudn mu dıyeee hıçbır tepkı yoksaaa başlıyoruzzzz heyecanaa hahahahhahaha ( hep bu nagış ten geçtı baan kudurukça konuşmalar ):kedi:

canım benımmmmmmmmmmm çok ama çok geçömiş olsunnnnnnnnnnnnn :gitme:

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yokk canımmm bizz hiçç çalışmadık bu ay hatta abarttık sadece 2 kerecik ekşın yaptııkk hiçç ihtimal yok yanii tabi allahım büyük olunca oluyoo.ama olucamm adet hissettiriyo kendini yaniiiakannehir

ıyyyyyyyyyyyyy iğrenç yaaaaaaaaaa mıdem bulandııı böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ akannehirakannehirakannehir

akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

saolll tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlarr artık test yapmama gerek varmı..bilmiyorumkismile.ne olsa gördüm cift cizgiyi.:lepi:.hııı ne dersiniz..CADIARZU

canım artık test yapmana gerek yok bence
ama ben merakımdan çift çizgiden 2 gün sonra yapmıştım
bakalım ne çıkıcak diye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…