• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarrrrzemuszemus
ayyyyhhhh test yapamadım kızlar yaamafoldumben dün gece kayınvaldemgilde kalmak zorunda kaldıkk elektrikler gitti kayınpederim yoktu korkmasınlar diyee mecbur kaldık:gitme:.test evde kaldı.zaten sabahki ilk idrarda gitti:roflol: kayınvaldem kahvaltı hazırlmış kızlar ben faceten doğum günü kutlamalarıma cvp yazıyordum hemen çıkmam lazım gelirim yinee
buarada herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.....turkbayragi

Günaydın canım...
Olsun bundada vardır bir hayır...Yarın yaparsın sen de inşallah.Dilerimde güzel haberler verirsin bizlere.Dün sana msnden yazdım baya bi ama hiç sesin çıkmadı...

Bu arada doğum günün kutlu olsun canım!Daha nice güzel yaşlar gör;kocişinle yaşlan ve torunlarını sev inşallaholumunekankayizsmilea.s.

günaydınnnnnnn hayırlı sabahlar...opuyorumnanaktan
herkezin cumhiriyet bayramı kutlu olsun..:lepi:

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. turkbayragi

Günaydın canım!
Ben de okuldan geldim.Konuşmamı yaptım kurtuldum şükür...aklinialirimsmile

Ben de Türkiye'mizin Cumhuriyet bayramını en içten dileklerimle kutluyorumturkbayragi

günaydın canımm hoşgeldin.opuyorumnanaktan.bende selizden güzel haberler vardır diye heyecanla giriyodum topiğe.delikafadulden.neyse sağlık olsun yarın yaparsınn hem biraz daha beklemiş olursun.boshayallersmile.
bu arada tekrardan doğun günün kutlu olsun...a.s.
seninde cumhuriyet bayramnı kutlu olsun..:lepi:
cnm bnm çok tşk ediyoruma.s. defalarca kutladın doğum günümü hem faceden hem burdan sorma ya bende haber verecektim negüzell artık bugün yapmayım demiii sabah ilk idrarla yapmam gerekirdi
Günaydın canım...
Olsun bundada vardır bir hayır...Yarın yaparsın sen de inşallah.Dilerimde güzel haberler verirsin bizlere.Dün sana msnden yazdım baya bi ama hiç sesin çıkmadı...

Bu arada doğum günün kutlu olsun canım!Daha nice güzel yaşlar gör;kocişinle yaşlan ve torunlarını sev inşallaholumunekankayizsmilea.s.

ayy inş mervecim çok tşk ederimm önce bir çocuklarımızı sevelim Allahımın izniyle çok isterim kocamla yaşlanmayı torunlarımın olmasını ...
dün msn açıktı ama misafir vardııı görmedim cnm hiççç eşim baktıysa kapatmıştır banada demeyi unutmuştur ...
facedeki kutlama yazın süper cnm çok tşk ederim..a.s..

cnm bnm çok tşk ediyoruma.s. defalarca kutladın doğum günümü hem faceden hem burdan sorma ya bende haber verecektim negüzell artık bugün yapmayım demiii sabah ilk idrarla yapmam gerekirdi

ayy inş mervecim çok tşk ederimm önce bir çocuklarımızı sevelim Allahımın izniyle çok isterim kocamla yaşlanmayı torunlarımın olmasını ...
dün msn açıktı ama misafir vardııı görmedim cnm hiççç eşim baktıysa kapatmıştır banada demeyi unutmuştur ...
facedeki kutlama yazın süper cnm çok tşk ederim..a.s..

nıce sağlıklı mutlu huzurluu yaşlara bıtanemmm ..doğum gunun kutlu olsunnn a.s.

Yaaapiosunuz kızlaaarr :) sabah beri geçmiş okuyom aaa yanii :)))

hiiiççç sıkılıyorum vallahiiii yapıcak bişey yokk evde temizliğimi ütümü yaptım çamaşırlarımı yıkadım :umursamaz:

gunaydın gusellerımmmmmmmmmm

CUMHURİYET BAYRAMIMIZZ kutlu olsunnn şekerlerımmmmmm turkbayragi

Günaydın gökcem hoşgeldin...evettt cumhuriyet bayramımız kutlu olsunn turkbayragi

Doğum günün kutlu olsunnn Selizcim :)

nıce sağlıklı mutlu huzurluu yaşlara bıtanemmm ..doğum gunun kutlu olsunnn a.s.
canımmm çok tşk ediyorum a.s.hep birlikte nice seneler bu topikte hep birlikte yaşlanırız inş...kaydirigubbakcemile3
hiiiççç sıkılıyorum vallahiiii yapıcak bişey yokk evde temizliğimi ütümü yaptım çamaşırlarımı yıkadım :umursamaz:

Günaydın gökcem hoşgeldin...evettt cumhuriyet bayramımız kutlu olsunn turkbayragi

tşk ederim idilcim a.s.

ayy ne gusel ıdılişkommmmm temızliğinı halletmişsinnnn alkisalkisalkis

ben de mutfağımı hallettım guselceee, her yerı çamaşır sulu cıf le temızledım sıldım fırınlar tezgah ustuuu her yer her yerrr yenı oturdumm.. eşim muayenehane ye geçti ordan da cumasını kılıp gelıcekkk bana yardım edecek evı temızleyeceğizz ..

bu arada AYŞEEEEEEEEEEEEEEEE yaaa ben foto eklemeye çalışıorum albumee bebişe aldığım fotoları bırkaçını ekledım diğerlerı eklenmıyorr acaba bır lımıtı mı var bunun ? dosya yuklenırken hata oluştu dıyorr ... diğerlerı hemen yuklenmıştıııı anlamadım daa

selamm kızlarrrrrrrrrrrrrr men geldimmmmmmmmkaydirigubbakcemile2
CUMHURİYET BAYRAMINIZZ KUTLUU OLSUNNNNNNNNturkbayragiturkbayragiturkbayragi

aman nıye stres oluyosunnn nolcak sankı gelenler de ınsannn hem bak işlerını de halletmışsın ne gusell ohhhh sakın oll zemuszemus

ay ne bilim hiç tanımıyorum hiç görmedim nasıl insanlarrr bilmiyorumm eyvahedigeldismile genelde eşimin akrabaları gıcık oluyo da o yüzden stres oldum eyvahedigeldismile

ay ne bilim hiç tanımıyorum hiç görmedim nasıl insanlarrr bilmiyorumm eyvahedigeldismile genelde eşimin akrabaları gıcık oluyo da o yüzden stres oldum eyvahedigeldismile

hahahahahahhahahah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hay allah senıııı eşimın akrabaları genelde gıcıktır da dıyoooo çok guldummm.. aman boşverrrrrrrr sen hızmetını yaparsınnn onlar ıstedıklerı kadar gıcık olsunlarr. hem bunlar belkı farklıdır on yargılı da olmamak lazımmmm bayanssulusmile

ohh ne güzel yapmışsın kız işleri :)

benımde var türm çamaıreım ühüh ühü ama ben işteyım

ayy ne gusel ıdılişkommmmm temızliğinı halletmişsinnnn alkisalkisalkis

ben de mutfağımı hallettım guselceee, her yerı çamaşır sulu cıf le temızledım sıldım fırınlar tezgah ustuuu her yer her yerrr yenı oturdumm.. eşim muayenehane ye geçti ordan da cumasını kılıp gelıcekkk bana yardım edecek evı temızleyeceğizz ..

bu arada AYŞEEEEEEEEEEEEEEEE yaaa ben foto eklemeye çalışıorum albumee bebişe aldığım fotoları bırkaçını ekledım diğerlerı eklenmıyorr acaba bır lımıtı mı var bunun ? dosya yuklenırken hata oluştu dıyorr ... diğerlerı hemen yuklenmıştıııı anlamadım daa

ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayşeeeeeeeeeeee duy sesımıııııııııııııııııııııııı :1:

gökçecimmm dosya boyutu büyük olabilri ondan olabilir ya limit olcanı snamıorm cunku daha cok resım ekleyen ınsnalar vardı sonradan sistem değiştiyse bılemıorm :S

Back
X