• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
maşallah maşallah daaaa 1 aya kalmaz senin göbüşün de çatlarrr

doğrudur canımmm bılemıorum valla ama benım halamların falan da hıç çatlamamışşş kaldıkı benım ıç karnım genışmişşş bakalımm ısterse çatlasın o da ayrı problem yapmam daa şimdılık çatlağım yok maşallahhhh :nazar:

bak gökceeee merve de koycakmışşş hadiii kızzzz :CüvCüv:

İşte bu benim daha mini minnacık bebeğimin armağanı göbüşümmm:)
Aslında tabii daha çok şişmedi ama benim normalde göbeğim yoktur ondan tuhaf geliyor:)

Eklentiler

• $DSCF5542.webp
    $DSCF5542.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 38
doğrudur canımmm bılemıorum valla ama benım halamların falan da hıç çatlamamışşş kaldıkı benım ıç karnım genışmişşş bakalımm ısterse çatlasın o da ayrı problem yapmam daa şimdılık çatlağım yok maşallahhhh :nazar:

:nazar: :nazar:

İşte bu benim daha mini minnacık bebeğimin armağanı göbüşümmm:)
Aslında tabii daha çok şişmedi ama benim normalde göbeğim yoktur ondan tuhaf geliyor:)

oyyy yerim kız senin göbüşünüüüü :1hug:

oh ohh ne gusellll olumunekankayizsmile

sen öle kulaktan duyma lafları boşverrrr takmaaa herkes de farklı şeyler soyluyorr anlamıyoumkı bennn .. dr una guvenıyorsann dr una tabi oll gerısını boşverrr her kafana takılanı dr una sorr gerısını allaha bırakk ...olumunekankayizsmile

siz göbüşlerinizi koyunn ben sıze soylerım sızden buyuk küçük dıyee hahah eşcağızım istemıor ben ne yapayımm ondan gızlı de hayatta bşey yapamam bennn :hulya::asigim:

Takılıyos sana canım benim..
Tabiki de nasıl rahat edersen...Benim kocişte Karadeniz erkeği çok kıskançtır..Ama neyseki sizden kıskanmıyorkaydirigubbakcemile3 Ama bazen kızıyor yanıma gellll diye:1:

Teşekkür ediyoruz teyzesi....olumunekankayizsmile
Yalnız popomda arkaya gidiyor...Ben önlü arkalı genişliyorum yanii aman Allah ım!kaydirigubbakcemile3

o zaman kızın olacakkk seninnnn

benim kociş bana kızmıyo, bazen ''aşkım kadınlar kulübünde ne oldu biliyor musun?'' diye başlıyorum '' ha ne oldu biri kimm hamile yine'' diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
Takılıyos sana canım benim..
Tabiki de nasıl rahat edersen...Benim kocişte Karadeniz erkeği çok kıskançtır..Ama neyseki sizden kıskanmıyorkaydirigubbakcemile3 Ama bazen kızıyor yanıma gellll diye:1:

Teşekkür ediyoruz teyzesi....olumunekankayizsmile
Yalnız popomda arkaya gidiyor...Ben önlü arkalı genişliyorum yanii aman Allah ım!kaydirigubbakcemile3

ayyy bengöbüşünu yerım senınnn çok tatlıııı kılonda da hıçbır şeyyy yokk susss :oklava: asıl kıloyuu emın ol 6.aydan sonra alacaksınn ben 6.aya kadar sadece 4 kılo almıştımm ama tabı benım hamılelığım senınkı gbı değildi 5 aya kadar hep çıkardım hıçbbırşey yıyemedım benn ama çok şukur şimdıı maşallahhh hahahahah :1: ıyı yıyorummmm

acaba bebişim kaç kılo doğacak en çok onu merak edıyorumm şölee 4 kılo 300 gr doğsaa ayyy yerım ben onun parmaklarınııı :emir_bebek: şimdı 26 hafatmızın ıçındeyız 780 gr :nazar:

ayyy bengöbüşünu yerım senınnn çok tatlıııı kılonda da hıçbır şeyyy yokk susss :oklava: asıl kıloyuu emın ol 6.aydan sonra alacaksınn ben 6.aya kadar sadece 4 kılo almıştımm ama tabı benım hamılelığım senınkı gbı değildi 5 aya kadar hep çıkardım hıçbbırşey yıyemedım benn ama çok şukur şimdıı maşallahhh hahahahah :1: ıyı yıyorummmm

acaba bebişim kaç kılo doğacak en çok onu merak edıyorumm şölee 4 kılo 300 gr doğsaa ayyy yerım ben onun parmaklarınııı :emir_bebek: şimdı 26 hafatmızın ıçındeyız 780 gr :nazar:

allah allah :))) 23 haftalıkken 640 gramdı benim kızım
ay kızımınn maşallahı varrrrrrr :nazar: :nazar: haftaya doktora gidicemm çok heyecanlıyım en çok da kilosunu merak ediyorummm 2 kilo olmuş mudur acaba :)

Son düzenleyen: Moderatör:
o zaman kızın olacakkk seninnnn

benim kociş bana kızmıyo, bazen ''aşkım kadınlar kulübünde ne oldu biliyor musun?'' diye başlıyorum '' ha ne oldu biri kimm hamile yine'' diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hayır hayırrr bana da bu paylaşım sıtesınde olduğum için kızgınm değilll aslaaa opuyorumnanaktan hatta aynen senın gbı ben de anlatıyorummm gülüyorrrr mertişko nun resımlerını koyuyorum dıyorumm koy koy bakalım oğluşumun cicilerinı dıyorrrr bayanssulusmile sadece foto falan ekleme dıyor hepsi buu ben de kırmak ıstemıorum açıkcasııı yoksa bşey olacağından değil elbetee olumunekankayizsmile

ay kızımınn maşallahı varrrrrrr :nazar: :nazar: haftaya doktora gidicemm çok heyecanlıyım en çok da kilosunu merak ediyorummm 2 kilo olmuş mudur acaba :)

dr um gayet gusel dedı gelişimııı demekkı senınkı şişko olacakkk hahahahha kaydirigubbakcemile3

ben netten de araştrıdım şimdıkkk gayet normal bu hafta içinde aynı gr larda ılerlıyoruzzz fazlamızda yok eksığımız de maşallahhh :nazar:

ınşallah olmuştur ıdılışkomm yaaaa olumunekankayizsmile

şeker portakallarım kocacım geldı temızlığımızı yapıp ben gelırımmmm opüldunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile4 pc açık

canlarımm...
nasılsınızz...
SELİZZZZZZZZZZZ iyiki doğmuşsun canımbenimmm....Rabbim sağlıklı bi ömür nasip etsinn....
29 Ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsunn..yeni nesilin ATATÜRKÇÜ bi gençlik yetiştirmesi dileğiyleeee.....

Teşekkür ederim canım benim!
Ee tabii ben daha yolun çook başındayım ama çok şükür hiç kusma falan olmadığı için ben de hızla kilo alıyorum.Bir de çok sık acıkıyorum ve canım sürekli sürekli bişiler istiyor.Bir gün çatlıcam yemek yerkenkaydirigubbakcemile3Ve böyle gidersem sanırım hamileliğimin sonlarına çıkarsam işte o zaman yuvarlanarak seyahat etmeye çalışıcamkaydirigubbakcemile3

Ay ne güzel ya siz şu anda hamilelik döneminin en güzel günlerindesiniz..Bebişlerinizin cinsiyeti belli;kıpır kıpır kıpraşıyorlar;hızla büyüyorlar maşallah hepsine valla:nazar: Ayy inşallah canım tombiş tombiş doğarda sıka sıka yersin meleğini:emir_bebek:

canlarımm...
nasılsınızz...
SELİZZZZZZZZZZZ iyiki doğmuşsun canımbenimmm....Rabbim sağlıklı bi ömür nasip etsinn....
29 Ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsunn..yeni nesilin ATATÜRKÇÜ bi gençlik yetiştirmesi dileğiyleeee.....

Merhaba canım hoşgeldinolumunekankayizsmile
Aynen canım hepimizin bu güzel bayramı kutlu olsun!Daha nice bayramlarımız olsun inşallah!

selamm ben geldimm....mervee kızz göbüş cıkmış bilee maşallahh...cok tatlı ama...
bu arada benim kasıklarım ağrıyo yaaa daha cok erken adet için ama...

selamm ben geldimm....mervee kızz göbüş cıkmış bilee maşallahh...cok tatlı ama...
bu arada benim kasıklarım ağrıyo yaaa daha cok erken adet için ama...

Hoşgeldinn kuzummmolumunekankayizsmile
Evet canım ya sorma benim göbüş ilk günden kendini göstermeye başladı ki daha yolun başındayım ama sanırım göbüşlü olcam benkaydirigubbakcemile3
Alla alla neden ağrıyor ki şimdi desem yumurtluyor musun ama yookk sen zaten yumurtladın;çift çizgiyi gördün...Ayy inşallah bu bebişin işareti ağrıdır...
Bir diğer seçenekte bu ay ayaklarını üşütmüş olma ihtimalin canım.Ki dilerim böyle bişi yoktur.

Back
X